mylys Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak dnes jsem zjistil, že mi někde upadla přední levá krytka střešního nosiče - ližiny. Jedná se o díl 5L0 860 145. Nemůžete ho někdo sehnat nějak levně? Kontroloval jsem i pravý a plastové packy co jej drží upadly už při velmi lehkém zabrání. Křehne to nějak rychle ten lehčenej polypropylen . . . holt kvalitní Škodovka se po 5 letech začíná sypat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Tak to Ti to vydrželo dlouho...někomu stačily 3 měsíce po výrobě a už to nedrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELZ Vloženo 27. Březen 2015 Sdílet Vloženo 27. Březen 2015 Mne tiez parkrat uletela krytka, vzdy z rovnakeho miesta. Potom mi ju v servise upravili (tusim tepelne) a odvtedy mam pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Asi tu pravou nalepím na silikon a tu levou budu ale muset koupit. Ještě jednou se zeptám, protože ten můj dotaz v prvním příspěvku nějak zapadl v textu - nemůžete tu krytku někdo sehnat nějak levně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Snad nestojí čerta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 31. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 čerta ne, ale 760,- + pošta za kousek plastu je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ve škodovce by měla stát plus mínus 650, zkus to tam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 http://www.cc-autodily.cz/krytka-stresniho-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choceňák Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 mylys, omlouvám se. Jsem asi z laciného kraje. Já měl zato, že bude stát tak max. 150 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mylys Vloženo 3. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Libero - dík za tip, objednal jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladin Ladin Vloženo 19. Září 2023 Sdílet Vloženo 19. Září 2023 Dobrý den. Stejný případ - sháním přední krytku hagusu. Nemáte někdo prosím tip, kde tento kousek plastu sehnat levněji než za 700? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kavalero Vloženo 19. Září 2023 Sdílet Vloženo 19. Září 2023 For Skoda Yeti SUV 2013-2017 Roof Rack Cover Front Rear Roof Luggage Bar Rail End Shell Plasitc Cover Replace OEM 5LD860146 - AliExpress Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.