Publikováno Březen 27, 201510 r Tak dnes jsem zjistil, že mi někde upadla přední levá krytka střešního nosiče - ližiny. Jedná se o díl 5L0 860 145. Nemůžete ho někdo sehnat nějak levně? Kontroloval jsem i pravý a plastové packy co jej drží upadly už při velmi lehkém zabrání. Křehne to nějak rychle ten lehčenej polypropylen . . . holt kvalitní Škodovka se po 5 letech začíná sypat.
Březen 27, 201510 r Mne tiez parkrat uletela krytka, vzdy z rovnakeho miesta. Potom mi ju v servise upravili (tusim tepelne) a odvtedy mam pokoj.
Březen 30, 201510 r Autor Asi tu pravou nalepím na silikon a tu levou budu ale muset koupit. Ještě jednou se zeptám, protože ten můj dotaz v prvním příspěvku nějak zapadl v textu - nemůžete tu krytku někdo sehnat nějak levně?
Březen 31, 201510 r mylys, omlouvám se. Jsem asi z laciného kraje. Já měl zato, že bude stát tak max. 150 kč.
Září 19, 20231 r Dobrý den. Stejný případ - sháním přední krytku hagusu. Nemáte někdo prosím tip, kde tento kousek plastu sehnat levněji než za 700? Díky moc.
Září 19, 20231 r For Skoda Yeti SUV 2013-2017 Roof Rack Cover Front Rear Roof Luggage Bar Rail End Shell Plasitc Cover Replace OEM 5LD860146 - AliExpress
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.