Publikováno Duben 17, 201510 r Ahojte, rad by som Vas poprosil o radu, mozno niekto ma osobnu skusenost. Planujem, teda som viacmenej rozhodnuty kupit Yetiho ojazdený ako rodinne auto avsak potreboval by som na 100% vediet, ci je mozne do zadnej rady sedadiel dat vedla seba az 3 klasicke detske autosedacky? Obycajne, cize nie isofix ale klasicky priputat pasmi, ci teda vojdu 3 vedla seba na zadnu radu sedadiel? Znamy mi tvrdi ze ano ale nema to odskusane, tak ci niekto z Vas bude prosim vediet a neriesil to uz? Toto auto splna vsetko co by nam vyhovovalo akurat som si nie isty ci tam vopcham vedla seba tie 3 autosedacky no. vopred velmi pekne dakujem za akukolvek informaciu. Allmi. Upraveno Duben 17, 201510 r od Allmi
Duben 17, 201510 r co se divam, tak yeti nema tri delene sedacky vzadu, takze bych tomu moc neveril ... btw: jsi v tema o Fabii
Duben 17, 201510 r Autor dik za reakciu. a co to ma spolcne s delenymi sedackami prosim? ak by teda neboli, ale Yeti ich ma, kukni na youtube nejake testy, to stredne sa da tiez variabilne posuvat do predu a do zadu a sklapat len je uzsie ako tie dve ostatne. Sused ma 3 sedacky v super B a ten nema delene sedacky a xy inych aut nema delene sedacky a narves ich tam, sice niekde na doraz ale da sa to btw: mea culpa, prosim moderatora o presun, nejak som sa zrejme uklikol, dakujem Upraveno Duben 17, 201510 r od Allmi
Duben 17, 201510 r Autor čo myslíte, môžem prosím dôvervať tomuto testu od auto bildu? podľa neho tam 3 vlezu, síce na tesno ale áno. http://adam.cas.sk/clanky/14519/test-ktore-auta-odvezu-tri-detske-autosedacky.html alebo sa tu nájde člen, ktorý to takto má reálne tiež vo svojom Yeti a môže mi to potvrdiť prosím? ďakujem krásne vopred
Duben 17, 201510 r Tak podle auto bildu to jde pokud posuneš střední sedák dopředu. Nevidím důvod tomu nevěřit. Co mi nejde do hlavy je, proč je to v sekci Fabia I > interier. Já bych tonapsal rovnou do yeti sekce, tam by ti nejspíš poradili lépe.
Duben 17, 201510 r Autor ďakujem veľmi pekne za reakciu. a prečo je to tu? vyššie som to už písal, proste som sa uklikol zle :/ už som to nahlasil aj moderatorom a poprosil ich o presun do spravnej sekcie.
Duben 18, 201510 r v Yetině se dá prostřední sedák posouvat? já myslel že je to stejné jak v Roomovi. že jde podélně hýbat jen s krajníma.
Duben 18, 201510 r Pánové, vyjadřujte se laskavě jen ti, co s tím mají nějakou zkušenost. Zatím tady vidím jen dohady od autorů, kteří Yeti nemají a ani nevědí, jaké jsou v něm zadní sedačky...natož, jestli se tam vejdou tři dětské vedle sebe. Allmi - jestli máš ty tři sedačky, vem je s sebou a navštiv nějaký bazar anebo dealera škodovek a popros je, zda by sis to nemohl vyzkoušet. Není nad osobní zkušenost.
Duben 18, 201510 r Ahoj, Yetakem jezdím 3 roky a tři dětské sedačky jsem tam za tu dobu naštěstí musel dávat jenom párkrát. Jak říkáš: Jde to opravdu pouze na pasy, na isofix zapomeň a ještě by jsi mel velmi dobře vybírat sedačku (některé jsou užší). My máme dvakrát nějaký Roemer, které vždycky musím vyndat z isofixu, aby se doprostřed vešel alespoň podsedák. :-( A to nejdůležitější na téma Yeti jako rodinné auto? Kufr! Máme najeto 50 tisíc napříč Evropou a balení je pokaždé velmi napínavé. Většinou ale manželka stejně přinese ještě jednu tašku, která se už do kufru nevejde. Asi mi to dělá schválně. :-) ...asi je to ale off-topic, protože ty už jsi rozhodnut. (kufr samozřejme pouze s lepicí sadou, jinak by musela být rakev na střeše cely rok)
Duben 20, 201510 r Ahoj, tri sedacky do Yetiho das, ale je to natesno, ja som to robil teda zatial raz, ked bola u mna kamaradka a pokazilo sa jej auto, tak som musel nalozit do mojho auta aj jej sedacky. Bolo to naozaj na centimeter presne, ale voslo.
Listopad 16, 20159 r Zdravím, 3 autosedačky se do Yetiho vejdou ztěží. Máme 2x Besafe IZI UP 3 fix na isofix a jsou v pohodě, doprostřed místo na odložení dětí, pokud by nebyly uchyceny na isofix, tyto sedačky by byly trošku nakřivo, bokem u dveří a doprostřed ta samá by se bohužel nevešla. Možná jiné typy autosedačky, ale tyto ne. Pro 3 autosedačky asi větší auto (širší).
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.