Pawouk Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Hm, zaplať si přístup a stáhni si to. Kde myslíš, že to berou ostatní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajaa-76 Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 (editace) No odsuď přece... a řekl bych že kdo má v práci k tomuto přístup, tak se pak podělí zde. Nač je tedy toto vlákno, když radíš zaplať si to? Editováno: 11. Březen 2018, autor: Pajaa-76 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Tací už tady prakticky nejsou... Kolegové a i já to máme z valné části za vlastní peníze. Proto platí, co jsem napsal. A dodržuj pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 11. Březen 2018 Sdílet Vloženo 11. Březen 2018 Protože většina toho co je tady ke stažení a uz je třeba na FB, je soukromě placená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 Ahojte neviete o novej TPI uz dlho nic nevydali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 @indyjones8379 ... to myslis vazne ? Proc by meli furt neco vydavat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 a ty vis, ze neni nic noveho??? neni nic lehciho nez si zaplatit a zjistis to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 21. Březen 2018 Sdílet Vloženo 21. Březen 2018 ja som si zaplatil ale neviem v erwine chodit takze je to nie dobre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2018 Sdílet Vloženo 23. Březen 2018 Pánové, k tématu, to ostatní si nechte jinam. Pročištěno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Autoelektro-Mechanik Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Fabia III - SSP 105.Three-Cylinder Compression Ignition Engine 1.4 l TDI EA288 (Anglicky) 105. Three-Cylinder Compression Ignition Engine 1.4 l TDI EA288 (Anglicky).pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzvit Vloženo 30. Červen 2018 Sdílet Vloženo 30. Červen 2018 Ahoj, kde najdu v erWinu ty prezentace ze servisních konferencí? TPI a spoustu dalšího jsem našel, jen tohle ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 ahojte boli vydane nejake nove TPI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 24. Září 2018 Sdílet Vloženo 24. Září 2018 Pýtaš sa, alebo len konštatuješ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
indyjones8379 Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 nie len sa pytam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 (editace) V 5. 1. 2016 na 19:38, Reesha napsal: Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace: Prezentace z technické servisní konference 10/2015: konf.zip Heslo k archivům: skodahome Ohledně "Polohování zapalovacích svíček v hlavě válců u EA211" motorů jsem narazil na evidentní chybu v prezentaci powertrain_2015_podzim2.pdf u popisků fotek s detaily tepelného zatížení elektrody u svíčky, kde jsou prohozeny pozice "sání" a "výfuk". Předcházející text i fotografie v prezantaci jsou správně. Takhle to pak dopadá, a svíčky jsou nedávno měněné ... (na motoru už před tím někdo měnil písty z důvody spotřeby oleje) https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=1219191#1219191 Editováno: 6. Listopad 2018, autor: rayx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 @rayx Snažil jsem se to otevřít, ale nejde ze souboru nic extrahovat. Jednak to chce heslo, jednak to píše nesmysl s "nedostatkem paměti". Přitom mi WinRar nikdy chybu neházel, jen při špatných souborech. Že bych dělal chybu? Ale potom kde....? Rád bych se podíval na ty rozdíly v chybě umístění svíčky, ale zatím ne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Citovaný příspěvek není můj, heslo bylo dostupné v původním příspěvku, odmazané heslo pro archiv jsem ale doplnil i do citace, aby to nebylo zavádějící. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 @rayx Dík za reakci, ale i tak nejde soubor otevřít, stále "hází" chybu. Mrkni se na to a zkus, zda to jde tobě. Pokud to někomu jde, ať zde dá svoji verzi souboru. Jinak dík za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Mne ten súbor konf.zip z rayxovej citácie ide stiahnuť aj rozbaliť. V práci nemám WinRar, takže som to rozbaľoval klasicky cez Prieskumníka vo Win7. Chybu pri rozbaľovaní archívov zvykne hádzať, keď máš chybné ramky v PC. Skús ešte raz stiahnuť a uistiť sa, že zadávaš správne heslo skodahome. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 (editace) Bezproblému to funguje, staženo, použito heslo skodahome, a můžeš číst. Sem ukládat nebudu, ale můžeš použít link uvedený na dieselpower na ulozto, kde je jen samotný výňatek k těm svíčkám Editováno: 6. Listopad 2018, autor: rayx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 @rayx Dík. Link jsem použil již dříve, myslel jsem, že je v souboru něco jiného. Dík za ochotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudasn Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 @brrrrm @rayx Dík oběma za ochotu. Po opravě software již bez potíží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cisarnero Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 Nemáte někdo Údržba – přesné pokyny ; Sešit Fabia III ? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 @cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cisarnero Vloženo 29. Březen 2019 Sdílet Vloženo 29. Březen 2019 před 48 minutami, ski1961 napsal: @cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu... Málo se orientuju, v ntb mám ELSU, ale pro škodovky je do roku 2012. Byla pro mne výborná, dokud mi loni na podzim totálně nezničili Octavii Tour (2010, koupil jsem ji s 50 tis. km). Mám i Atris Haynes 3/2016, opět bohužel do Fabia II. Co dělat, čekat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.