Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Hm, zaplať si přístup a stáhni si to. Kde myslíš, že to berou ostatní?

No odsuď :) přece... a řekl bych že kdo má v práci k tomuto přístup, tak se pak podělí zde. Nač je tedy toto vlákno, když radíš zaplať si to?

Upraveno od Pajaa-76

Tací už tady prakticky nejsou... Kolegové a i já to máme z valné části za vlastní peníze. Proto platí, co jsem napsal. A dodržuj pravidla fora - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje.

Protože většina toho co je tady ke stažení a uz je třeba na FB, je soukromě placená.

• 2 týdny později...

Ahojte neviete o novej TPI uz dlho nic nevydali

@indyjones8379 ... to myslis vazne ? Proc by meli furt neco vydavat ?

a ty vis, ze neni nic noveho??? neni nic lehciho  nez si zaplatit a zjistis to :-) 

ja som si zaplatil ale neviem v erwine chodit takze je to nie dobre.

• 3 měsíce později...

Ahoj, kde najdu v erWinu ty prezentace ze servisních konferencí? TPI a spoustu dalšího jsem našel, jen tohle ne.

• 2 měsíce později...

ahojte boli vydane nejake nove TPI.

Pýtaš sa, alebo len konštatuješ ?

• 1 měsíc později...
V 5. 1. 2016 na 19:38, Reesha napsal:

Po delší době jsem si zaplatil na hodinku erWIN, tak se podělím o informace:

Prezentace z technické servisní konference 10/2015:

konf.zip

Heslo k archivům: skodahome

Ohledně "Polohování zapalovacích svíček v hlavě válců u EA211" motorů jsem narazil na evidentní chybu v prezentaci powertrain_2015_podzim2.pdf u popisků fotek s detaily tepelného zatížení elektrody u svíčky, kde jsou prohozeny pozice "sání" a "výfuk". Předcházející text i fotografie v prezantaci jsou správně.

Takhle to pak dopadá, a svíčky jsou nedávno měněné ... (na motoru už před tím někdo měnil písty z důvody spotřeby oleje)

https://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?p=1219191#1219191

Upraveno od rayx

@rayx Snažil jsem se to otevřít, ale nejde ze souboru nic extrahovat. Jednak to chce heslo, jednak to píše nesmysl s "nedostatkem paměti". Přitom mi WinRar nikdy chybu neházel, jen při špatných souborech. Že bych dělal chybu? Ale potom kde....? Rád bych se podíval na ty rozdíly v chybě umístění svíčky, ale zatím ne ...

Citovaný příspěvek není můj, heslo bylo dostupné v původním příspěvku, odmazané heslo pro archiv jsem ale doplnil i do citace, aby to nebylo zavádějící.

@rayx Dík za reakci, ale i tak nejde soubor otevřít, stále "hází" chybu. Mrkni se na to a zkus, zda to jde tobě. Pokud to někomu jde, ať zde dá svoji verzi souboru. Jinak dík za ochotu.

Mne ten súbor konf.zip z rayxovej citácie ide stiahnuť aj rozbaliť. V práci nemám WinRar, takže som to rozbaľoval klasicky cez Prieskumníka vo Win7.

Chybu pri rozbaľovaní archívov zvykne hádzať, keď máš chybné ramky v PC. Skús ešte raz stiahnuť a uistiť sa, že zadávaš správne heslo skodahome.

Bezproblému to funguje, staženo, použito heslo skodahome, a můžeš číst. Sem ukládat nebudu, ale můžeš použít link uvedený na dieselpower na ulozto, kde je jen samotný výňatek k těm svíčkám B)

Upraveno od rayx

@rayx Dík. Link jsem použil již dříve, myslel jsem, že je v souboru něco jiného. Dík za ochotu.

@brrrrm @rayx Dík oběma za ochotu. Po opravě software již bez potíží.

• 4 měsíce později...

Nemáte někdo Údržba – přesné pokyny ; Sešit Fabia III ?  Děkuji.

@cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu...

před 48 minutami, ski1961 napsal:

@cisarneroto je nedostatková příručka..už po ní pátrám taky dlouho..auto už se vyrábí 5 let, ale tato příručka není k mání ani v erWinu...

Málo se orientuju, v ntb mám ELSU, ale pro škodovky je do roku 2012. Byla pro mne výborná, dokud mi loni na podzim totálně nezničili Octavii Tour (2010, koupil jsem ji s 50 tis. km). Mám i Atris Haynes 3/2016, opět bohužel do Fabia II.

Co dělat, čekat ?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.