cempa Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 Čau mám auto hifi amundsen a chtěl bych se o něm dozvědět co nejvíc. jak se dá aktualizovat software,mapy atd. Vaše rady a tipy k tomuto rádiu. Je to tady rozházený po celým forum převážne u columbuse. Proto jsem založil toto nové téma aby bylo vše na jednom místě. Momentálně mě nejvíc trápěj starý mapy na cd a nemožnost(zatím sem na ni nepřišel)aktualizace. Lze na tom přehrávat filmy z sd card, televize obraz atd. Dík za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Duben 2015 Sdílet Vloženo 23. Duben 2015 (editace) Filmy, televize a vše týkající se videa není Amundsenem podporováno až Amundsen+ podporuje vstup videa z kamery, ale tím jsou jeho možnosti pro video rovněž vyčerpány. Dlouhým podržením tlačítka SETUP lze vyvolat informace o verzi software -> dle této informace lze řešit více... Přepnutím do NAV -> pak stisknout SETUP -> prostředním kolečkem sjet na nejnižší položku - Informace o databázi mapy a zde vyčíst jakou mapu máš v navigaci(v2, v3 nebo v4 ...) Editováno: 23. Duben 2015, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cempa Vloženo 24. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2015 A aktualizace map něják jde nebo ne. Nevěřím tomu že to maji tak super zabezpečený že by to nešlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 25. Duben 2015 Sdílet Vloženo 25. Duben 2015 Aktualizace jde naprosto v pohode. Napriklad zde http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c nebo zde http://www.navigace24.eu/eshop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cempa Vloženo 28. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2015 Jo proč si ji každej rok nekoupit za 6tis. když většina ostatních zařízení má doživotní aktualizace zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 29. Duben 2015 Sdílet Vloženo 29. Duben 2015 ....to víš, proto si lidi nechávaj Amundsen do města a ti co jezdí větší štreky jsou do Columbu mně to třeba vyhovuje, zájem o Amundsen tím dostatečně opadá, ale na to, aby ti pomohl třeba se vyhnout zácpě, nebo když náhodou jedeš někam prvně, abys věděl jak kam, nemusíš drátovat přísavku nějakýho Garmina a na tý pidi obrazovčičce tam něco mačkat. Plus pro mně velké plus je ovládání z volantu, maxi-dot náhled a babě můžu regulovat hlasitost, abych ji slyšel nebo ne. To se za jízdy s těma malejma přenosnejma dělá ukrutně blbě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunape Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Ahoj, stáhnul jsem na ulož.to nějaké mapy (Amundsen cca 5 giga) a rád bych je nějakým způsobem dostal do mé navigace. Poraďte mi jak to vypálit, případně jestli to bude fungovat jestli to mám dát na kartu nebo to musí být vypálené...Mám nahranou pouze ČR a průjezdní mapy, z důvodu že pojedu na dovolenou potřebuji Německo, Rakousko, Itálii a Chorvatsko. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazimir80 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 bude do O3, do A+ nikdo mapy zatím nehackl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oplis Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Zdravim vsechny a prosim o radu. Prochazel jsem si forum ohledne sparovani telefonu s Amundsenem. Nasel jsem ruzne problemy s parovanim, ze telefon nenajde a takove. Nicmene muj problem je spis ten, ze kdyz zmacku tlacitko Phone tak se radio pouze ztisi "Mute" ale zadne menu pro telefon nenajede. Co jsem nacetl je, ze je to asi starou verzi firmwaru. Chci se tedy zeptat, zda je mozna aktualizace? Pripadne jak? Moje verze je: sw verze 0351 a hw verze H1.Predem dekuju za odpoved. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Ahoj, máš v autě vůbec telefonní jednotku? (pod sedačkou spolujezdce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červen 2015 Sdílet Vloženo 15. Červen 2015 Nemůže mít, protože s touhle verzí software by mu to normálně zobrazovalo na navigaci...tj. pokud to jen ztlumí zvuk, není hf jednotka vůbec v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunape Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Můžete mi někdo poradit jak s těma mapama??? Mám je stažené z ulož.to, ale chci se zeptat zda to jde zkopírovat rovnou na kartu nebo to musím rozdělit na víc dvd...Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 zkus je na kartu , jak velký je to soubor? nebo jaké státy jsi postahoval, já mám 2 cd jedno čr a druhé německo ale jsou už nějaký roky staré takže by se hodili novjejší.. já si je zkopíroval z cd na kartu v autoradiu , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 19. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2015 Jediný možný postup je uložit z vloženého CD do navigace následně na SD kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 14. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2015 Chlapaci dotaz mam amundsen a manualu je psano ze po sparovani mobilu pres bluetooth je mozne prehrat hudbu mobil ma prenes hudbu do autoradia (amundsen) pomoci bluetooth. Ale vubec nevim jak? Nemate nekdo postup jak na to? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Prosim muzte nekdo napsat navod jak pro blbce. Ja jsem ve stavu kdy mam mobil sparovany mobil mi podporuje A2DP ale pokud nastavim MEDIA - BT RADIO - a na mobilu pustim nejakou hudbu tak zvuk mi jde pouze z mobilu Telefonovani jde bez problemu az na hlasove vytaceni ale to chci resit pozdeji. Dekuji za odpovedi diky diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Pokud máš Amundsena tak to není o něm, ale o HF jednotce pod sedadlem spolujezdce. Ta nemusí A2DP vůbec podporovat. Pokud podporuje tak bys to měl spojit pro A2DP přes Maxi-Dot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 (editace) Co je Maxi-Dot ? Pod sedadlem spolujezdce neco je asi BT jak rikas to jsem se dival. A muzes mi prosim popsat postup jak to zjistit a pokusit se spojit pres ten Maxi-Dot. Diky moc jsem v tom amater sorry Editováno: 22. Srpen 2015, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek - pravidla fora to nedovolují! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 http://ws.skoda-auto.com/OwnersManualService/Data/cz/Superb_3T/11-2014/Manual/Superb/B6_Superb_OwnersManual.pdf Maxi-Dot: strana: 46 v manuálu v pdfku je to strana: 49 Podpora A2DP menu TELEFON v Maxi-Dotu-> Bluetooth -> Přehrávání Médií strana: 124 až 125 v manuálu v pdfku je to strana: 127 až 128 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 (editace) Tak jsem si vse procetl a sel jsem krok po kroku ale jsem zas tam kde jsem byl.Mobil je pripojeny s BT skoda aspon na mobilu a tel seznam nahrany ale pri hlasovem prikazu mi rika ze seznam je prazdny?..... Jinak rucni vytaceni funkcni. A na Maxi-dotu nic takoveho nemam.....jen co na fotkach (TELEFON v Maxi-Dotu-> Bluetooth -> Přehrávání Médií ) V Media muzu zvolit BT Audio a tim jsem tak skoncil. Co jsem nasel je viz foto Takze nevim..... Editováno: 23. Srpen 2015, autor: Pawouk Odstraněna citace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Edie - necituj přímo předcházející příspěvek! Pravidla fora to nedovolují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Pardon sorry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Když tak pěkně fotíš tak vyfoť tu jednotku pod sedadlem spolujezdce(tak aby byl čitelný štítek) a uvidíme hned. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Edie Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Diky moc predem za ochotu - tady to je..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Tak tím vše vyřešeno -> tahle jednotka A2DP nepodporuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.