Publikováno Duben 28, 201510 r Zdravim,mam fabii 1.4 mpi r.v.2001 nesviti mi kontrolky na budikach a nevim jestli se daji vymenit zarovky nebo jak to tam je delany. Prestala mi svitit kontrolka motoru,ostrikovacu,dekuju za rady
Duben 28, 201510 r No jsou tam ledky! A jakou myslíš kontrolku motoru? To ti nesvítí při zapnutí klíčku do polohy 1? Na čidle nádržky ostřikovačů může být jen zoxidovaný konektor. Nehledal bych chybu hned v led. budíkách.Je to hodně málo pravděpodobné,že by odešly.
Duben 29, 201510 r Autor Myslim tu kontrolku motoru jak je ukazatel rychlosti,je tam i abs,brzdy.Nesviti mi jeste otevreni kufru a dveri jinak vsechny ostatni funguji. Tak kontrolka motoru se nerozsviti ani po otoceni klicku,ma signalizovat zavadu motoru nebo v elektrice
Duben 29, 201510 r No tak určitě bych závadu v budíkách nehledal. A to ti přesty svítit všechny najednou? Co pojistky zkontroloval jsi všechny?
Duben 30, 201510 r Autor Auto mam dva mesice a nevim jestli pred tim svitili,pojistky jsem zkontroloval a jsou dobry,nevim kde mam hledat zavadu kdyz se mi vubec nerozsviti kontrolka poruchy motoru,kdyby se pak neco stalo tak by se mi ta kontrolka nerozsviti a ja pak nevim jestli s autem neco je,ta kontrolka mitoru ma zhasnout po nekolika sekundach a pak nastartovat,ale me se vubec nerozsviti,nevim kde uz hledat
Duben 30, 201510 r Napichni to na Vag jestli to nepíše nějaké závady. Popřípadě vyšroubuj budíky jsou to dva šroubky a mrkni jestli jsou dobře v budíkách zatlačeny svorkovnice. Konkrétně ta zelená. Jestli jse v tom někdo nehrabal a nezajistil.
Duben 30, 201510 r možná Tě zklamu, ale ty kontrolky nemusí být vůbec funkční z výroby, verze klasik neměla kontrolu dveří/kufru ani kapaliny ostřikovačů (spodní řada kontrolek v prostředním poli), i když na té folii jsou ty kontrolky vidět, ty LEDky tam ani nejsou.
Duben 30, 201510 r Autor Ja mam verzi comfort,nevim jestli maji svitit,akorad si myslim ze ta kontrolka poruchy motoru urcite ma byt funkcni. Budiky jsem vyndal a kabelaz je dobre nandana a ten zelenej je i zacvaklej
Květen 1, 201510 r Kontrolka ostřikovačů není běžná výbava, a kontrolkou motoru myslíš tuto? Aby nedošlo k nějakému nedorozumění.
Květen 1, 201510 r Comfort nemá kontrolky otevření dveří,kufru,ostřikovačů. Ale samo ta kontrolka motoru svítit musí.
Květen 2, 201510 r Autor tak aspon vim,ze ty kontrolky nemaji svitit.Tet bych potreboval vyresit tu kontrolku motoru co ma svitit proc nesviti,ale nevim kde hledat Upraveno Květen 2, 201510 r od Pawouk Upravil jsem název tématu.
Květen 2, 201510 r S tím jsem se nikdy nesetkal,že by kontrolka nikdy nesvítila. Naopak ano.To ti bude muset poradit někdo kdo tohle zažil.
Květen 6, 201510 r Autor Kdyz se to pripoji na pocitac da se to zjistiz,nevi nekdo vcem by mohl byt problem?
Květen 6, 201510 r Soused má sice O1 a kontrolku nějak odpojili v AAAčkách, aby zakryli závady. Kat, lambdy a bůh ví co ještě....
Květen 9, 201510 r Autor Kdyz se da kontrolka vypniut da se i nastavit zpet aby fungovala? Co pro to musim udela
Květen 10, 201510 r Řekl bych, že to není možné. Kontrolka motoru je řízena po kanu i s jinýma kontrolkama.
Květen 10, 201510 r To máš pravdu misumi,ale je možné,že se někdo pohrál z budíkama,že se mu nerozsvítí. Stačí odpájet ledku. Radil jsem mu už dřív,nech mrkne Vagem,jestli není někde zapsaná chyba. Motor,přístrojovka.
Květen 10, 201510 r Tak. Asi mu ji odpájeli a tím opravili spousty závad a jako bonus nastavili 150000km. Typuji, že má přes 350. Navíc mu žere olej a jezdila jako taxi.
Březen 12, 20169 r Zdravím měl bych dotaz na Fabii 1.9SDI ohledně budíků nesvítí mi kontrolka motoru po zapnutí klíčku a kontrolka airbagu svítí jen velice slabě přes den to nejde vidět ale večer jde vidět že po zapnutí klíčku svítí a pak zhasne. Neví někdo kde by mohl být problém?Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.