Červenec 11, 20169 r Provedl jsem aktualizaci ze zdrojů pro VW a povedla se. Co mě překvapuje, že rakouská silnice S10 (Dolní Dvořiště - Linz) zde není zakreslena, přestože byla otevřena koncem prosince 2010.
Červenec 11, 20169 r Záleží na tom, jaký máš zvolený typ trasy. Protože jakmile dáš jinou než rychlou, tak to se dějí věci. Zkrátí si trasu z hlavní silnice tímto způsobem. Tak beru zpět. Udělá to i na rychlou trasu, dnes jsem se o tom přesvědčil z Hořic do Dvora Králové. Navigon v telefonu má stejné mapové podklady, ale volí cestu lépe.
Červenec 17, 20169 r Půjde dokodovat Performance monitor z verze sportline ? Upraveno Červenec 17, 20169 r od nik221
Červenec 18, 20169 r Urcite pujde, ale zatim jeste neni ve VCDS prizpusobeni mozne, takze cvhilku vydrzet
Červenec 22, 20169 r Citovat Tak jsem dnes dostal mailika, ze mapy jsou jiz uvolneny, jenze zase je tam neco co mi nesedi a to ze update plati az do pristiho roku do cervna => proste jeden upgrade je mimo. mail od Skody: rád bych oznámil, že nová navigační data ECE2017 pro Váš infotainment byla právě uvolněna. Jsou ke stažení na http://updateportal.skoda-auto.com/. Budou platná až do KT 22/17.
Červenec 22, 20169 r Aj u mňa, už to mám na SD karte, tak som zvedavý, ako prebehne inštalácia v aute. Jo a na tom update portáli mi píše, že ďalšia verzia máp bude dostupná v novembri. Upraveno Červenec 22, 20169 r od brasci
Červenec 22, 20169 r No jak jsem zjistil tak co je psano na portale neni moc shodne s realitou. Ja jeste stahuji, preci jen jsem to dal stahovat asi cca pred tremi hodinami, to jeste chvilku potrva
Červenec 22, 20169 r Na britském fóru briskoda před touto aktualizací (soubor HIGH12_P157_EU_2017) varují, že to nejsou mapy pro EU.
Červenec 22, 20169 r a pro koho teda jsou...nebude to tim, ze kdyz je oficialne Skoda vydala tak zjistili nejaky problem a hned je stahly? Upraveno Červenec 22, 20169 r od Bladik
Červenec 22, 20169 r To mě zpočátku taky, po několika hodinách se na můj VIN aktualizace objevila. Jinak jsem je taky stáhl a rozbalil a jsou pro Indii, Malajsii, Austrálii apod.
Červenec 22, 20169 r Hej? Lebo serem na to, mne to totiž nejde v aute nainštalovať... Serem také systémy.
Červenec 22, 20169 r Tak jsem jim napsal zase takovy maly liebesbrief ...jsem zvedav jak dlouho bude trvat odpoved...kazdopadne dam vedet, jak neco zjistim.
Srpen 1, 20169 r dnes jsem z update portálu stáhl mapy ECE 2017 - verze HIGH_P157_EU_2017 mapy ČR tam jsou - tak snad už se zadařilo
Srpen 2, 20169 r Ok, super, pres noc to stahnu, tak uz to snad chlapci zvladli...sice na potreti, ale zvladli Dik za info.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.