Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj u 1.6 tdi 88kw sa me stava ze vypnu zapalovani vyjdu z auta a huci celni ventilator i kdyz je venku zima a smrdito asi dle me sa cisti PDF filtr nejde naprogramovat aby me to nekde ukazovalo ze sa regeneruje a abych nevypinal zapalovani jinak to nepoznam a co je pak lepsi stat a drzet motor v otackach nebo jizda ? A pak bych potreboval vedet kdy ta regenerace skonci 

Vloženo

Dd,

snad to nebude hloupy dotaz. Kdyz si necham dodelat v autorizovanem servise tazne zarizeni elektricky sklopne, pujde dokodovat trailer assist? Pripadne, co je nutne dodrzet, aby to slo? 

Vloženo

Asi na to nemam cit auto je s dsg a pred vypnutim zapalovani nekontroluju otacky pocitove rozdil pri jizde nepoznam a dle ventilatoru uz nepoznam zda sa to prerusilo nebo jen dochlazuje ukoncene cisteni .. proto jsem chtel nejak dokodovat nejake zobrazeni cisteni treba do columba nebo i klidne pridanim nejake kontrolky kamkoliv 

Vloženo (editace)

milanfrolka: při spuštěné regeneraci je na rádiu ve stavu auta napsáno "nutný běh motoru". Tím se to dá zkontrolovat, pokud si člověk není jistý.

Já mám vysledované po kolika km regeneruje a tímto si to jen potvrdím, hlavně za jízdy, kdy nezkontroluješ volnoběžné otáčky.

Kodování na kontrolku by bylo super. Bohužel není.

Editováno: , autor: AdoksS
  • o 2 týdny později...
Vloženo
V 14. 5. 2019 na 22:12, mrx napsal:

Dd,

snad to nebude hloupy dotaz. Kdyz si necham dodelat v autorizovanem servise tazne zarizeni elektricky sklopne, pujde dokodovat trailer assist? Pripadne, co je nutne dodrzet, aby to slo? 

Na mém SIII MR2019 trailer assist nebylo možné nakódovat, protože je v něm kamera, která trailer assist nepodporuje. Pokud jsem zjistil, tak kamery jsou low-line a high-line. Trailert assist umí jen high-line. Nevím podle jakého klíče jsou kamery instalovány a zda jsou vůbec do některých SIII instalovány high-line kmery, ale můj SIII je SportLine s téměř veškerou elektronikou (pouze Amundsen a bez parkovacího automatu).

Co se týče dalších jednotek pro tažné, byl bych opatrný a zkusil kontaktovat Ferdu25 ze Strakonic. Na fóru je na informace skoupý, ale ví, co dělá.

Vloženo (editace)

Ale no tak pánové...?

U mého S3 L&K 2019( automatické parkování a tažné mám) je rovněž kamera low-line a pro připadný trailler asist se musí vyměnit za high-line. Navíc mám info že snad S3 ani kameru HL do faceliftu nemá a nedostane.Výněna je pro šikovného a zdatného Jihočecha na cca 4 hoďky za cenu myslím solidní (já to už řeším).

Jinak Jirko díky za skvělou práci a fajn pokec ve čtvrtek odpoledne. Jak na Superbu Tak na Arteonu vše dokódováno, navíc Jirka odstranil velmi vstřícně a detailně 2 výrobní vady u Arteonu za což Ti ještě jednou děkuji.

Nikomu nedělám reklamu aby bylo jasno, jen popisuji moji osobní nezaujatou zkušenost?

Editováno: , autor: xtrack
Vloženo (editace)

Ahoj, zkoušel jsem přes VCDS vypnout start stop, bohužel funkci na nastavení napětí na baterii tam prostě nemám. Tak jsem zkusil vypnout start stop přímo v položce Motor a start stop je deaktivován, ale zase mi teď vyskakuje na palubaku start stop závada.

Je nějaká možnost jak to udělat lépe? 

Editováno: , autor: MrMysakovich
Vloženo
před 1 minutou, pe.kova napsal:

Vyraž do Strakonic :)

Luhačovice - Strakonice? ? Nereálné... 

Kabel mám, všechno ok teď, auto nechcípá a už to ani nic nepíše (nechápu jak to zmizlo) každopádně nevím jestli jsem udělal dobře a jestli není lepší to dát přes tu voltáž.. Každopádně jak sem psal, to nastavení mi tam prostě u 19 (CAN) chybí, mám tam jen tři varianty a auto start stop voltage limit chybí...

Vloženo
před 15 minutami, pe.kova napsal:

Vyraž do Strakonic :)

Co pořád blbnete s těma Strakonicema? To, že se tu lidé tak neprezentují neznamená, že to nevyřeší kdokoliv jiný. Například na Moravě je mistr přes VCP Alda, k němu do Perné to máš kousek.

Nedělám reklamu ani jednomu, jen to chce trochu selského rozumu, že Ferda není jediný čech, kdo tomu rozumí a tím spíš nechápu, proč lidé trochu nehledají a jezdí nesmyslné štreky kvůli pár úpravám.

• Pozitivní 2
  • Negativní 1
Vloženo
před 10 minutami, michal2009 napsal:

Co pořád blbnete s těma Strakonicema? To, že se tu lidé tak neprezentují neznamená, že to nevyřeší kdokoliv jiný. Například na Moravě je mistr přes VCP Alda, k němu do Perné to máš kousek.

Nedělám reklamu ani jednomu, jen to chce trochu selského rozumu, že Ferda není jediný čech, kdo tomu rozumí a tím spíš nechápu, proč lidé trochu nehledají a jezdí nesmyslné štreky kvůli pár úpravám.

Ale zas tak se tu nehejtujme ? Ale máš pravdu?

Jde mi o to, že tam prostě toto nastavení nemám. Musí se to nějak odemykat přes ten security access aby to tam naskočilo nebo tak něco?

Ale jak sem psal, auto mi prostě nechcípá a vadu už taky nevykazuje.

Vloženo

Su kusek od tebe UH. Ostroh taky pro me byly ty Strakonice nesmysl ale ja tu nikoho bliz nenasel na vsechny upravy co jsem chtel ( je skoda ze se tu vic lidi co to delaji neprezentuje aby jsme o nich vedely ...ale po 4 mesicich co jsem auto mel jsem byl v Praze tak jsem za tim Ferdou zajel ...vse co jsem chtel a slo se predelalo ano zivi ho to tak si to necha i solidne zaplatit ale vse funguje jak ma kdyz bude nekdo solidni i u nas na Morave a budem to met bliz urcite toho vyuzijem ...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...