Publikováno Květen 8, 201510 r Ahoj chci se optat myslíte si že když se nechají díry v kole nepatrně všechny zvětšit že se něco stane s kolama nebo to nic neudělá,samozřejmě šrouby mají dost velkou hlavu takže to přitáhnou v pohodě,jen mě zajimá jestli se s kolama nic nestane
Květen 9, 201510 r A ty šrouby s plovoucí hlavou nepomohly???? Někde jsem četl,že na 5x112 díky šroubům jde dát i 5x114,3,na nějakém foru to bylo. Tak 5x110 by neměl být problém
Květen 9, 201510 r Autor No šrouby mam ale jelikož octava 14 tak mě to tam nejde potřeboval bych 12 šrouby ,každou diru bych potřeboval zvětšit o pul milimetru
Květen 10, 201510 r http://www.podlozky-pod-kola.cz/podlozky-pod-kola/eshop/2-1-Podlozky-se-zmenou-roztece/0/5/155-Podlozky-zmena-roztece-5-der-tloustka-20mm-1ks A pak si dávat bacha na ET... ALU 5x110 to můžou být kola na FABII nebo RAPIDa...
Květen 12, 201510 r S ohledem na to, že nevíš z čeho ty kola jsou, tak bych do nich ani nevrtal, docela bych se bál o pevnost. Jaké mají ET?
Květen 14, 201510 r Díky, prohledal jsem současnou i minulou generaci všech jejich kol, ale nenašel jsem tento model. Dej mi prosím odkaz na tyto kola.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.