ferda25 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Schází Ti jeden drát mezi vypínačem a BCMkou pro polohu Auto. Poloha Auto se aktivuje: jednotka na adrese 09 -> dlouhé kódování -> v bytu 7 zaškrtnu bit 5 a dám nakódovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Díky ferdo snad ten kabel propojím zprávně,Prosím na na které té svorkovnici?! jsou tam tři 73 :43:73 polové. T73a:T46b:T73c Editováno: 5. Červenec 2018, autor: pajka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Chybí kabeláž od spínače světel a nutné kódování bcm jednotky. Kódování nelze na dálku, mužu udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Z konektoru u vypínače světel PIN 2 na konektor T73c, pin 16. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajka Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 Díky ferdo 25,udělam to jak píšeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 11. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2018 V 5. 7. 2018 na 14:30, pajka napsal: Otázka pro elektrikáře nebo ty, co mají přístup ke schématům zapojení - takto je ten drát z vypínače světel zapojen vždy, nebo se pin zapojení pod přístrojovkou liší podle výbavy / zařízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 (editace) O3 (niekedy z roku 2012): F3 (2016): AFL je stále na pozícii 2 v 10-pinovom konektore prepínača svetiel. len je iná farba použitá Editováno: 12. Červenec 2018, autor: wirer 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 12. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2018 Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Klinke Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Ahoj, rád bych vyměnil senzor vlhkosti pro climatronic v OIII FL za senzor 5Q0 955 547 A, aby fungovala i funkce automatického stírání, případně v budoucnu po výměně vypínače světel i funkce automatického svícení. Poradil by mi někdo, kde lze aktuálně sehnat senzor 5Q0 955 547 A? Tuzemské zdroje si ho cení zlatem a na Aliexpresu nebo ebayi není k sehnání. Jediné co jsem objevil na ebayi je k mání verze 5Q0 955 547 B, ovšem nevím, jaký je rozdíl v tom písmenu B? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Ahoj, mně to dodělával @ferda25 a mám tam verzi B. Vše bez problémů funguje, takže ho podle mě můžeš použít bez problémů. Mám ale O3 před FL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiG007 Vloženo 17. leden 2020 Sdílet Vloženo 17. leden 2020 Zdravím, taky si pohrávám s myšlenkou, že objednám dešťový senzor (hlavně teda kůli přítelkyni:) ). Co jsem se tady dočetl tak jsou dva typy A a B. A typ jen samotny dešťák+vlhkost a B má v sobě i senzor světel? Jestli senzor světel je hlavně k funkci CH/LH, tak to nepořebuju, to mi přijde už moc. Nebo je v tom ještě nějaký jiný tajemtsví? Pokud mi jde jen o automatický stírání, tak bude stačit, když objednám pouze 5Q0 955 547A a už není třeba dobjednávat spínač s polohou "Auto"? Mám O3,MR2017, Joy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Italko Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Ahoj borci. Chcel by som dorobiť dažďový a svetelný senzor na moju O3. Mám climatronic, auto vypínač svetiel s dažďovým senzorom objednám. Vedeli by ste mi to niekto z pohranicia SR-CR spojazdniť??? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 chalani vie mi niekto odfotit tu krytku co je od spetneho zrkadla az po stropne calunenie co je ? ma tam byt medzera ? lebo ja tam mam medzeru octavia 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Takováhle mezera tam rozhodně být nemá. Ti to někdo ulomil. Má to být až u stropnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 vie niekto cislo dielu ? ze by som to objednal v skodovke ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 pripadne ak by niekto poslal foto na porovnanie. tu je este jdna foto ako to vyzera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Už jsem dohledal fotku. Je to ještě se starým zrcátkem, ale po výměně je to stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 cize ja to mam zlomene . vedel by si mi napisat prosim cislo dielu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Tak to nevím. Ale koukni na mihocar nebo použij strýčka Googla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 nasiel som cislo dielu ak by niekto potreboval je 5E0857593 9B9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 nemoze byt ze su 2 typy ? lebo nasiel som aj take ako tam ma teraz takze zlomene to nieje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 @m.a.r.e.k nemáš náhodou předface a nedával jsi nové zrcátko z face? To má zadní krytku totiž kratší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 mam predface. jedine ze by to menil predchadzajucui majitel to zrkadlo. a bude mi pasovat ak je nahodou faceliftove zrkadlo tak pojdu na to predfacelift plasty ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Devil... Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 @m.a.r.e.k vypadá to tak, že máš face zrcátko a předface krytku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 objednal som nejake plasty tak uvidim ako sadnu . ked tak zozeniem predface zrkadlo. pripadne ak by niekto mal zrkadlo predface z manualnym stmievanim na predaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.