Malta Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 ve špičce ano, v noci a o víkendu ne, to ovšem asi nebude platit v "nástupní den" na dovču Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Klíd. Stejně bude ČR tak rozkopaná, že se nikdo nikam nedostane. Ještě kouknu do SM, tam také něco je. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 mě to nechává úplně chladným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červen 2016 Sdílet Vloženo 7. Červen 2016 Speciál SM: Autem do Chorvatska 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 Tak jsem se prave vratil z Chorvatska. Jel jsem pres Rakousko a objizdkou pres Slovinsko. Cesta paradni, nikde zadne zacpy. Tam jsem jel v patek na sobotu v noci. Ve Vidni jsme se v kolone zdrzeli mozna 5 az 10 minut, jinak pusto prazdno. Pri ceste zpet (v sobotu pres den) jsme se zdrzeli mozna 10 minut na Chorvatsko-Slovinskych hranicich, jinak pohodicka. Opava -> Zadar za cca 12.5h s prestavkama, jel jsem vicemene predpisove a spotreba 5.8l/100km (2 dospeli, 1 male dite, plny kufr vseho mozneho). 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červen 2016 Sdílet Vloženo 20. Červen 2016 ovšem za 14 dní, nebo za měsíc už to bude masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 presne tak, ber to tak, ze neni sezona.. jakmile dostanou haranti vysvedceni tak to zacne.. v podstate od 1.7 az do konce srpna to bude v patky tama v soboty zpet masakr.. a jeste pokud je rozkopla Viden a prechod slovinsko-chorvatsko tak pozdrav pambu.. to bude skutecne lepsi jet madarskem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 21. Červen 2016 Sdílet Vloženo 21. Červen 2016 ... plus k tomu připočítat Germánce podle toho jak budou mít v jednotlivých spolkových zemích volno, toto se projevuje i na cestě do BG, kdy v jednotlivých termínech migrují Turci ... ale tam se to dá eliminovat vynecháním víkendu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MBDusan Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 ovšem za 14 dní, nebo za měsíc už to bude masakr Proto, pokud to jde jako letos, jezdím do Chorvatska v týdnu (letos konkrétně odjezd i návrat ve středu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 jj kamoš jede taky tuším pondělí, prej na pátek kašle a jede upa naslepo, což bych jel taky, loni tam měli cedule zimmer na každým kroku a už tak tam bylo plno lidu.. borci, jezdíte někdo přes madarsko až k budapesti a pak dolu kolem balatonu, nebo to někde zkracujete, dival jsem se na to a ono by to mohla byt tajna vyhra, vykaslat se na cely rakusaky a slovince proste to strihnout blava a projet to po madarske dalnici az dolu do chorvatska.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 já takhle jel, ale jen k Balatonu-Fonyód (letos to tak bude také cestou do BG), je to na pohodu, je to rychlé a v Budapešti v podstatě hned na kraji obchvatu zahneš dolů na M7, takže nulové zdržení. I za cenu více km, bych se po normálních silnicích netrmácel a tuším Wassemmann i psal že tam je hned LPG čerpačka u Letenye (možná to má někde v cestopisném vlákně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 No kamos tedka jel z italie a referoval, ze rakousko viden katastrofa, rozkopano na 2 mistech +dalsi opravy za Vidni... + uzky bod poysdorf... takze letos vazne hodne hodne maso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 22. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 (editace) Já letos pojedu tuhle trasu, přes Maďarsko mimo dálnice. opravený link https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1-tmcSTi3U19H98ZXjeMArhLzZcY Editováno: 22. Červen 2016, autor: 056152 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 aj bych se rád podíval kudy tudy, ale nějak to nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Já letos pojedu tuhle trasu, přes Maďarsko mimo dálnice. opravený link https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1-tmcSTi3U19H98ZXjeMArhLzZcY nezávidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 22. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 Vyjíždím z Jablunkova a po přejetí celého Slovenska je to super změna a neoplatí se jet po Maďrské dalnici obzvlášť, když nestačí 10ti denní známka. Já si to fakt užívám. Poslouchám filmy ze kterých mám udělabé mp3. Velmi doporučuji i moje dětí se můžou potrhat. Když hraje obecná škola. A po nudě na dálnici je hned super tmosféra v autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 no nejde o nudu jde o to, jestli jsou na ceste uzaverky, semafory atd.. popravde, trckat se 90 po cestě, která trvá přes 10hodin jako nic moc.. já bych popravdě volil variantu nasadit dalnici, 140 a jet co to pujde.. až pojedu k machači tak prosím, mužu se kochat ale v případě, že se pul evropy stěhuje na Jadran mi to nepřijde cool.. ale to je muj nazor, pokud ma někdo svoji prověřenou cestu, tak to pak jo.. my jeli minule 2rodiny v LTčku a jeli jsme chorvatsko nějakých 16 hodin a popravdě jsme se už nemohli dočkat abysme tam byli.. ta cesta byla fakt šílená.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Červen 2016 Sdílet Vloženo 22. Červen 2016 (editace) Nejaka osvedcena trasa Bratislava - Pula v Juli? Resp. comu sa vyhnut? Editováno: 23. Červen 2016, autor: sk0d@ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 z Blavy? to bych rozhodně jel na Budapešt, kolem Balatonu, o ničem jiném bych neuvažoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
056152 Vloženo 23. Červen 2016 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 No není to tak jasné: Dálnice: - po dálnici je to delší o 100 Km - jestli jedeš na více jak 10 dnů je třeba měsíční známka cca 400 Kč - nuda na dálnici - v případě nehody není moc možností nezůstat v koloně. + úspora cca 30 minut na trase, která trvá 12 hodin i více, je to zanedbatelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 jasně nehoda tě může zastavit ... ale když to vezmu analogicky k mé trase do BG, kdy jedu HU dálnici od Rajky až k Horgoši, tak za celých 9 let co tama rok co rok jezdím na dovču, odklonili nás všehošudy jen jeden jedíný rok a to dokonce na dvou místech ... asi máme štěstí .... A rozdíl cca 140 Kč na desetidenní nebo měsíční HU známce neberu, vzhledem k tomu co se zapaltí na mýtném v HR. Kdysi jsem míval taky časy, vyhýbat se dálnici, ale to ploužení po normálních silnicích, zpomalování u každé dědiny ... dej pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUMIHA Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Ja chodím tiež niekoľko rokov do HR a tiež chodím cez Hu po diaľnici. Idem z Komárna smer Budapešť a potom popri Balatone. Je to dlhšie o 40 km, čas jazdy totožný, ale po dedinách sa mi nechce flákať. A po pravde, idem na dovolenku, tak nepozerám, či miniem o 10 alebo 20€ viacej, lebo menej za diaľničnú známku, tak na tom to nestojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaBrno Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 fumiha- a jak ta cesta pres madarsko jde, vse ok, nebo se da nekde po ceste cekat zdrzení.. ono popravdě u budapesti se clovek natoci na balaton a jede ,,rovne,, az do chorvatska, tak ale info od lidí, kteří to jezdí je k nezaplacení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 23. Červen 2016 Sdílet Vloženo 23. Červen 2016 Nejaka osvedcena trasa Bratislava - Pula v Juli? Resp. comu sa vyhnut? V Pule jsem byl loni a na Krku předloni. Loni jsem vyjel ve čtvrtek Starý Hrozenkov, TN, BA, pak Vídeňské Nové Město a klasika po dálnici v pohodě přes celé Slovinsko a do Puly to byl už jen kousek. Pohodová jízda. Předloni klasické střídání turnusů ale taky klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 24. Červen 2016 Sdílet Vloženo 24. Červen 2016 Jj cez Neustadt to je skoro nutnost. Asi to tak potiahneme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.