ski1961 Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 já se obávám, že ty, které dávají jako nové jsou stejné šmejdy, jako ty původní a nebude dlouho trvat a bude oloupaná zase..svědčí o tom skutečnost, že jedna holčina si objednalo novou fabuli, kterou koupila myslím v letos v dubnu a po 2 měsících a cca 5000km byla hlavice oloupaná, takže měnila taky na záruku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Neměly by být té samé kvality jako ty vadné předchozí. Údajně došlo ke kvalitativní změně. U původní OIII 2014 se řadička loupala už před 30tis.km. Na OIII FL najeto 33tis.km a bez známky opotřebení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 U hlavice řadicí páky nevím, ale minimálně vyměněný volant pá na omak jiný materiál než měl ten původní (MR17), jestli i déle vydrží, to ukáže až čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 @LukášCBR no říkáš neměly by být..to je pravda..jak si ale tedy vysvětlit, že u auta vyrobeného v dubnu 2018 a po té malé době, co jsem popisoval byla v háji ? předpkládám, že v tomto datu výroby už by měly být ty kvalitnější, ale jak je vidět nejsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 (editace) prehodena radiaca paka dlho nevydrzala ... zas je orajbana ... a to som pisal par sprav dozadu ... dufam ze sa volant nezacne sipat .... :/ edit: hlavica radiacej paky ... asi mam ruky z kyseliny a to vobec nedrzim ruku na radiacej pake lebo to vraj nieje dobre na kulisu Editováno: 22. Říjen 2018, autor: naschd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 @naschd no to je tedy síla..koukal sem, že jsi měnil loni v prosinci..můžeš hodit foto, jak vypadá tahle po těch cca 10 měsících ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Mi ji na předchozím Rapidu měnili celkem třikrát. Současný Rapid, letos nový, opět odrbaná : ) A jako bonus nově také volant , to u předchozího nebylo. Holt optimalizace výroby je svinstvo : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 urcite pridam, ked budem v aute , no ... a to mi prislo trapne sa tam ist na to znovu pytat .... ale ked to uz napriklad tuto kolega menil tri krat ... Nechapem jako ci to je normalne taketo opotrebenie alebo co . Na felicii som mal plastovu tak som neriesil :D Dufam ze volant zostane v poriadku ... Otazka: niekto kto daval tu kvalitnejsiu ma skusenost ci sa oplati ? ja by som si zaplatil tu " kvaltinejsiu " a hotovo pokial by vydzala nejak rozumne ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 6. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2018 Tak dnes hlavice řadící páky v pohodě vyreklamovaná. Mám najeto 57 tis.km. Tak uvidíme jak dlouho to vydrží kdyžtak před koncem záruky budu reklamovat znova. Jo a mám tu s tou imitací chromu jako byla původní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Zdravím, nevíte jestli jde u hlavice řadičky přehodit ten spodní kroužek? Mám z výroby černý a chtěl bych chromovaný. Že bych někde koupil nějakou klidně ošoupanou hlavici a přehodil jenom ten samotný kroužek. Teď v mrazu se mi nechce to rozebírat a zjišťovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 ide. robil som to na svojej. niekde v téme mám možno fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laddis Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Super, díky za info. Já už jsem si nebyl jistý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 (editace) https://forum.skodahome.cz/topic/136988-fabia-iii-combi-ambition-plus-wirer/?do=findComment&comment=2305961 páka dole, z vnútornej strany opatrne povoliť plastové poistky a ťahať smerom dole Editováno: 22. leden 2019, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Ahoj... dotázek, nějaký návod - rada jak sundat řadící páku, aniž bych poškodil ty packy, co ji drží ve středovém tunelu??? Respektive, jak ji vycvaknout ze středového tunelu??? Díky Honza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 Naprosto lehce. Plastové páčidílko. Rámeček má po bocích 4 západky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 A kde se dá sehnat to "páčidýlko" ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 stará kreditná karta, plastový nožík, plastová lyžička... alebo objednať, napr. aliexpress a návody máš v dielenskej príručke https://forum.skodahome.cz/topic/132215-dílenská-příručka-návody-schémata-tpi-apod-pro-fiii/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 23. leden 2019 Sdílet Vloženo 23. leden 2019 @Milanxx a @Wirer díky... zkusím tu kreditku....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 24. leden 2019 Sdílet Vloženo 24. leden 2019 Byl jsem taky před cca měsícem na výměně, uznali i při mém nájezdu 95 tisíc km a dostal jsem kompletní novou páku, tedy hlavici i koženku. Hlavice má dokonce i chromový kroužek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 To je fajn lebo ja som bol , vraj objednali 5 stupnovu ... a teraz cca mesiac vraj nieje 6 stupnova dostupna ... ze sa caka kym pride ... tak este stale nevymenena ... mate niekto podobnu skusenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Mně jí měnili před týdnem, šestistupňová a byla na skladě bez problému. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Well .... hm tak dumam nad tym ci by nebolo vhodne zmenit servis teda. Neviem ako to mam chapat resp. co si mam mysliet kedze som to riesil tuto sobotu ... Je to sice trosku offtopic ale je mozne zmenit servis a mat dalej zaruku ? Aj ked sa obavam toho ze to nebudu chciet servisovat inde kedze som to tam nekupoval a prakticky s tym maju len starost .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Servisovat můžeš přece kde se ti zachce. Třeba pokaždé jinde. Starosti s reklamací sice mají, ale Škodovka jim to proplácí. Tak kde hledáš problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 Jde změnit servis bez ztráty kytičky(záruky) Může se jednat o problém dodávky hlavic na Slovensko. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
naschd Vloženo 10. Únor 2019 Sdílet Vloženo 10. Únor 2019 @MilanHos hej no nad tym som tiez uvazoval, lebo sa mi nezda ze by koli tomu robili vedy ... uvidim este pockam len som bol zvedavy na info lebo sa mi to zdalo nejak dlho ... @Galaxy64 nevedel som ako to funguje tak som sa spytal predsa nie. Ja v tom nevidim a ani nehladam problem ... mozno len ty mas niekde problem neviem :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.