RadySssS Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Zdravím, možná to sem neptaří, nebo to tu už možná je. Naskytla se mi dobrá koupě originálního palubního pc pro felicii. Akorát je to pro 1.3spi( asi jednobod) psal mi to z bazošu. A ja mam 1.3mpi. Myslíte, že to tam půjde kvůli čidlu, které se dává na vstřik ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kedarek1 Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 Počítač se jen nastaví v menu na "motor MPI". S čidlem bude trochu problém, protože u BMM je u kratší/delší (už si to nepamatuji) než u MPI, budeš ho muset upravit. Dělal jsem to obráceně a funguje to. V minulosti se dalo koupit čidlo u výrobce APRI, ale myslím si, že už ukončili podporu - jedině že by měli něco v "šuplíku". Návod na montáž i obsluhu máš zde http://www.ulozto.cz...s/apri-tc-6-rar . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2015 těch čidel MPI je jako šafránu. Tuším, že je nyní někdo i vyrábí - zkus použít google Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.