...GeOrGe... Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 Hledal jsem to vsude mozne...nenasel -mate nekdo fotky nebo navod s obrazky,jak vymontovat turbo na Fabii 1.9 TDi 74kW kod motoru ATD rok vyroby 12/2001..Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 17. Září 2006 Sdílet Vloženo 17. Září 2006 První musí přijít pryč sací potrubí je na imbusech potom svody se samotrnám turbem ty jsou na šteftech s matkou se šestihrannou hlavou. Samo mít také odpojené mazání a hadičky od N75. Hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 18. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2006 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 18. Září 2006 Sdílet Vloženo 18. Září 2006 Pokud myslis puvodni, tak ne. S vetsim novy chip, aby vic tlacilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? Koukam že máš autí ideálně stavěné na chip - jak už bylo řečeno - di do toho, ať turbo víc fouká Já mít fábii z tak nařachlym motorem tak du do toho bez váhání! Většinu Fabií máš jen 1.2HTP, 14.MPi, 1.4Tdi(hrozný motory ), nebo 1.4 16V - to sem měl v 3 dvéřový 106ce a eště to bylo íčko, i přes tak lehký auto to víc žralo než táhnulo jinak turbo sem nikdy nevyndaval (na to mam lidi ) takže ti bohužel neporadim.. Ale o tom zvýšení "foukání" turba uvažuj!!! K tomu nastavování - pokud je to turbo sériové tak nic samozřejmě nastavovat nemusíš Editováno: 19. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Driver Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? K tomu čištění dílů - v 90% případů je to ztráta času! většinou si stejně v ničem nepomůžeš, jen se umažeš a zjistíš že to bylo k ničemu. Kolik máš mimochodem najeto? Editováno: 19. Září 2006, autor: The Driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bowie77 Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 A jeste jedno varovani.... Bacha na kroutak. Spojka nedrzi a prevodovka taky ne.... Pocitej s tim, ze to pujde do p*dele.... Udelal jsem si chip a pak teprv jsem zacal myslet na nasledky.... takze to jeste uvaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasino Vloženo 19. Září 2006 Sdílet Vloženo 19. Září 2006 (editace) Zas tak strasne bych to nevidel... Komercni chipy se delaji na unosnou hranici, advanced ladeni jde vys ale jak rikaji majitele, zalezi jaxe s tim jezdi. Maji nekolik 10t km a v pohode. Vetsi ci oblozena spojka je samo nejlepsi. 2Driver: Zatim jsem nic necistil ale, ze by to bylo uplne na nic si nemyslim. Nepocitam-li cisteni vahy... 2Bowie: Ty mas prave ten komercni chip. Tzn. neco pod 320Nm, to je jeste v norme. Editováno: 19. Září 2006, autor: thomasino Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 19. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Září 2006 2GeOrGe: Davas vetsi turbo? Neee jen mi blbne a nez kupovat nove ,tak posledni moznost= vycistit ho..pak uvidime mozna z RS a taky vstriky + chip to by bylo goood.. .a kdyz ho pak dam zpet-nemusim nic nastavovat,ze? K tomu čištění dílů - v 90% případů je to ztráta času! většinou si stejně v ničem nepomůžeš, jen se umažeš a zjistíš že to bylo k ničemu. Kolik máš mimochodem najeto? Fabka ma nejeto 60 000 Km..Poradne to musim promyslet a pak uvidim co a jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.