Publikováno Červenec 13, 201510 r Ahoj . Mám problém a nevím vlastně, kde ho hledat. SII, rádio Bolero. Stává se mi, že nastartuju a po zařazení zpátečky se sice aktivují přední a zadní čidla, i správně detekují překážku, ale pouze je slyším. Na displeji se nezobrazí informační systém (ikona auta s barevnými pruhy, které indikují přiblížení). Když vypnu zapalování a znovu nastartuju, tak je vše OK. Do toho mi rádio občas dělá, že hraje a najednou se samo začne vypínat a zapínat. Pořád dokola. Většinou pomůže opět vypnout zapalování a znovu nastartovat. Kde hledat problém? V rádiu, v připojení rádia, v pojistce, ve spínací skříňce….? Díky za tipy a za každou radu. Martin
Červenec 13, 201510 r Ahoj, v pojistce bych asi chybu neviděl - buď je OK nebo KO (to by rádio nejelo vůbec). Spínačku bych zatím taky přeskočil - když by zlobila, pravděpodobně by nefungolalo více věcí (a kdo ví) Zaměřil bych se na rádio samotný, kabely, připojení, VAG (chyby) + kodování.... popř. uvést do továrního nastavení + odpojit na chvíli AKU....Vůbec nejhorší závady jsou jen ty občasné
Červenec 13, 201510 r Autor Prassat - ok, diky. Mrknu na to. Jeste mi je divny, ze zatim vzdy co jsem vypnul zapalovani a znovu nastartoval, tak po zbytek jizdy se uz zavada neprojevila.
Červenec 13, 201510 r Vypínání a zapínání v cyklu nemůže dělat nic jiného než rádio(pokud se to stane za běhu motoru).
Červenec 13, 201510 r Může být i vadná spínací skříňka - oříšek, stačí udělat diagnostiku a hned je to vidět hodně na to trpí modely 09 a 10, pomalu začínají 13, 14 (používají stejnou spínačku) Upraveno Červenec 13, 201510 r od rolbař
Červenec 13, 201510 r Svorka 15 rádiu stačí a její ztráta by dělala mnohem víc než jen vypínání a zapínání rádia.
Červenec 14, 201510 r Autor Jenom pro zajímavost - typický příklad. Ráno nastartuju, popojedu pár metrů a rádio se začne vypínat a zapínat. Vypnu motor, znovu nastartuju a v pohodě. Než jsem dojel do práce, cca. 45 minut, tak to už neudělalo.... To jsem zvědavej, kde bude zakopanej pes.
Červenec 31, 201510 r Autor Tak skutecne vadna spinacka. ferda25 napichl, udelal diagnostiku a bylo jasno. Jako bonus jsem jeste "obdrzel" denni sviceni pres mlhovky. ferda25 - jeste jednou diky :-)
Srpen 16, 201510 r jak sem psal, ty spínačky hodně zlobí, hlavně S - kontakt a ten pak má návaznost na rádio
Říjen 20, 20159 r Máte prosím obj. číslo té spínačky? Je to tohle? http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0905849b-spinaci-skrinka.html párkrát mi to také udělalo. Nyní je klid bude to záviset na teplotě. Upraveno Říjen 20, 20159 r od Mara2000
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.