Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Barva trika. 12 členové hlasovali

1. 1. Varianta a barva.

• Varianta 1
      0
    • Varianta 2
      0
    • Varianta 3
      0
    • Varianta 4
      7
    • Barva 06
      0
    • Barva 16
      8

Prosím, přihlaste se nebo zaregistrujte se, abyste mohli hlasovat v této anketě.

Doporučené odpovědi

Myslím že stějně bude druhé kolo.Bo jak ostatní uvidí jak nám to sekne,tak budou chtít též. :kol-28:

• Autor

No Jozzi tu treba psal ze ma zajem o dve trika ale velikosti nejak neupresnil a uz se tu neukazal. Tak ten bude nespise adept na druhe kolo :D

Ahoj.

ja bychom se objednal ale hlavně zaleži mi na tom jaka bude cena :)

Ja myslim  že kolega Jozzi mysli co vybrat 4XXL nebo 5XXL :D

:D :D

Chlapi tož do řiti. Jak je to s tím Jozzim ještě. Dneska mi psal i Jirka (Galvi) ještě.

Tak naposled kdo nemá nahlášené triko může napsat do dneška do 21h. Zajdu tam zítra ráno, stejně mi to moc dneska nevycházelo.

Poslední termín 10.8 do 21h !

• Autor

Psal jsem jozzimu sms at se tu ozve. Tak se uvidi.

• Autor

Tak mam tu vzkaz od jozziho bo je v rachote a prisel by tu az po 22 hod. Budu citovat original " Prosimte bo nevim jestli to stihnu tak chcu xxl, idealne 66x2 pres hrudnik, delka cca 80cm. "

Tak ráno jsem tam byl čekám na sms nacenění jednotlivých trik a celkovou finální cenu.

• Autor

Super a my pak budem cekat na tve cislo uctu .

Skvělé,ať to vyřídím ještě před dovčou. :kol-31:

Nápodobně  :kol-28:

To čekáš tak dlouho na sms? :D

Tak chlapi!

Cena trika (1ks) komplet i s výšivkama + s nějakou slevou co sem dohodnul je 350kč

Takže kdo chce nechť mi pošle peníze na č.ú.: 215017088/0300

Peníze poslat tak ať je mám v pondělí na účtě půjdu to totiž po noční hned objednávat tak , aby jsme to měli na sraz hotové mají toho hodně.

Zájemci: Karlos 61 , René 65 , Ondra16V , ASPIRE , Malta , filippatrik , Motaaa , Standa , mičurin , Galvi , TOMUS , BÁJA , jozzi.

Ten kdo mi peníze pošle ať mi tu napíše soukromou zprávu, jak peníze příjdou okamžitě potvrzuji příjem. Jinač mi do zprávy při posílání peněz na účet , vždy napište svojí přezdívku ať v tom mám pořádek. Díky lidi!

Prosím kdo triko nebude chtít ať mi napíše zprávu, že nemá zájem.

Upraveno od filippatrik

• Autor

Nadherna cena :kol-47:  SZ odeslana.

SZ taky odeslána ;)

Mám zájem na 100pro ;) 

Peníze jsem už poslal cena super 

Kačky připsány na Patrikův účet. :kol-21:

peníze poslány, SZ taky a a v příkazu pro platbu ve zprávě pro příjemce uveden můj nick

Supr, jsem rád, že se vám cena líbí tak snad se budou i líbit trika a nedostanu vynadané :D.

Na účet mrknu zítra večer a napíšu od koho příšlo :)

Jinač trika jsou od toho Adlera barva zelená 16 jak jsme odhlasovali a kdo rozumí trikům trochu tak sem objednal gramáž 200. Aby byly pevné a stály za něco.

Dokonce jsem ani netušil že třeba Adler dělá i vesty , softšejlové bundy atd. Třeba ještě někdy cosik spácháme.

Tak teď už jen vydržet. Jinač je třeba se teď přes víkend domluvit nna tom zářiovém srazu, kvůli toho ať mám volno a můžu vám to předat. Napsal jsem to na jizbu. :) Hlavně taky ať ji v pondělí můžu říct přesný termín do kdy to potřebuju.

Upraveno od filippatrik

Momentální kontrola účtu:

Peníze přijaty od Galvi , ASPIRE , BÁJA , Karlos 61 , René 65 , Motaaa.

Zítra překontroluju znova a doplním seznam. :)

Už se nemůžu dočkat  :kol-24:

Peníze dnes poslány ;)

Text k tomu nešel vložit tak máš Patriku na fb sz z jakého čísla účtu ti to příjde :) 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.