Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
před 3 hodinami, zwan napsal:

Prirucka LED spiatočka

https://wirer.sk/vcds2-1/

Ahoj,

zwan a nemůže se pak stat to, že když budu mít opravdu vypálenou žárovku, že mě to pak neupozorní.

A taky ještě je to návod i na Fabku III 03/2017 1.2 TSI 66kW, není to na starší modely?

Jinak i přesto díky za typ.

• o 1 měsíc později...
Vloženo
V 25. 4. 2019 na 16:01, wirer napsal:

Vsetky co som mal hlasili vypalenu, dokonca i Osram hlasi. Upravit kodovanie  je najlepsia moznost

Wirer, koupil jsem tady to a můžu jenom doporučit. https://www.aliexpress.com/item/iJDM-1156-LED-Canbus-Error-Free-3156-7440-LED-For-Turn-Signal-Lights-Brake-Lights-Back/32883755176.html Žádná chyba a perfektně svítí. Montáž na Fabka III r.v. 3/2017. Dokonce prodejce poslal i dárek 2 ks bezpaticové žárovky led.

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Dostal nekdo na Fabii III. LED osvetleni RZ po reklamaci koroze na hrane pod osvetlenim?

Chtel jsem ledky objednat, ale dnes jsem na to koukal a koroze uz trosku zacina, coz budu urcite reklamovat, tak abych je zbytecne nekupoval, i kdyz jde jen o par korun.

• o 5 měsíců později...
Vloženo

Ahojte, ak by som v osvetlení ŠPZ len vymenil klasické halogénové W5W žiarovky za LED žiarovky, bude mi hlásiť chybu? Ak áno bude sa to dať nakodovať? Alebo jediná možnosť je kúpiť komplet LED svetielka a nakodovať. Ak áno poraďte mi prosím aké presne mám kúpiť na F3 combi 2015. 

Screenshot_2020-07-16-17-55-12-943_com.alibaba.aliexpresshd.jpg

Vloženo

Urcite? Tato je skor parkovacka/interierove svetlo. Aj ked das LED, treba kodovat. Kup rovno cely modul a nebudes mat casom problemy s blikanim si vypalenim. 13€ za par nie je az tak vela a jento original

Vloženo (editace)

Môžeš mi prosím dať nejaký link ktorý modul konkrétne mám kúpiť? Na nete je ich viac, nevyznám sa v tom, neviem či na HB a combi sú rovnaké. A nebudem mať potom problém na STK?

Editováno: , autor: juraj79m
Vloženo

@juraj79m LED SPZ. Ale naco davat 33 ked za 7 mas to iste? Alebo dobehni do PO, otvorim kufor, vyberiem co mam odlozene, vymenim a nakodujem. Tvoje auto, tvoje peniaze.... Ale urcite by som nedaval cinske ziarovky, ked existuje paradne original riesenie (a to mam cinske ledky takmer vsade) 

Vloženo

OK, mne len bolo čudné že sú za 33 aj 7 a obe orig. Škoda, vymeniť zvládnem aj sám, len kodovat neviem, do PO nemám až tak ďaleko, ak nezozeniem nejakého "kódera" bližšie tak sa možno zastavím :) Mimochodom, vedel by si nakodovať aj aby som s DO otváral a zatváral okná? Na 20 ročnej F1 som to mal, a veľmi mi to chybuje, nechápem že to F3 nemá...

Vloženo
13 hours ago, juraj79m said:

Takže nepotrebujem tento za 33€ za kus? 

https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/3af943021a-osvetlenie-spz-led-skoda-35464.html

Aký je tam rozdiel?

Nepotrebujes... jedny se prodávají jako Náhradní díl a jedny zase jako příslušenství... jsou stejně jen  jedny jdou drahy a jedny levný ? můžeš klidně koupit ty drahy , ale jsou stejný jako ty levný ?

Vloženo (editace)

Když jsem kupoval LED osvětlení SPZ já, objednával jsem je v AS. Pro Fabii III stály asi 800.-, tak jsem si objednal sadu na Rapid/Yeti za 130 Kč a i přes bezmezné přesvědčování, že mi to na auto nebude pasovat a už vůbec ne fungovat, tak je mám a svítí dodnes.

EDIT: Jen pro info, tento typ mám ODKAZ

Editováno: , autor: los pakos
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Včera mi prišli tie "no error" LED žiarovky z aliexpressu, ale je to blud... :) Ale to mi už nevadí, dnes som bol v autorizovanom servise kde som reklamoval koroziu okolo osvetlenia ŠPZ, a v septembri mi vymenia  v rámci 12r záruky na neprehrdzavenie karoserie celé piate dvere za FL dvere, a v nich už budem mať origo LED osvetlenie...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...