Shaarky Vloženo 24. Červen 2018 Sdílet Vloženo 24. Červen 2018 (editace) Když už jsme u těch pazvuků, co způsobuje tohleto, nevíte ? Dělá to jen při venkovních teplotách nad 25 ... myslím ten zvuk "cvrčka" panel_pristroju_skripot.mp4 Editováno: 24. Červen 2018, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Tak vrzání loketní opěrky mne už také štvalo, přitom spodní kryt od vrchu jde opravdu snadno vycvaknout (začínejte od horní časti..., díky Martine ;-) ) Jinak řešení níže není 100%, ale zlepšení je tak 95% - tak kdybyste někdo potřebovali inspiraci... A řešení : 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 2shaarky: to je velice zajímavé, protože můj původně ŠA zaměstnanecký S3 z 04/2015 má velmi podobně řešenou opěrku. Trochu vrzala taky , tak jsem ji před měsícem otevřel abych vyzkoušel nový Krytox sprej G052172A2/G052172M2 co jsem dostal a vnitřek vypadal prakticky jako u tebe po úpravě, materiál měl jen barvu trochu do šediva. Mimichodem výsledek pro prostříkání kontaktních ploch, je zatím stále 100% ticho od loketní opěrky.Sprej tedy na některá místa funguje lépe než ta lahvička. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 @jak.cz , díky moc za označení spreje - dá se to někde vůbec koupit u nás? Vidím jen Amazon popř. Ru stránky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Už to vidím,SPECIÁLNÍ KLUZNÝ PROSTŘEDEK (100ML) - PRO ODSTRAŇOVÁNÍ TŘECÍCH ŠELESTÍ V INTERIÉRU VOZIDLA - cena 946 Kč :-)) Tak teď jaká je alternativa :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Jo to je ono :-) za ty prachy.Ale použije se opravdu na hodně místech , tak se to docela vyplatí :-))Já to dal i na kombinaci kůže/plast a funguje moc dobře. O gumě ani nemluvím, aniž by to mastilo a sbíralo nečistoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 (editace) Zajímavá diskuze... https://forums.vwvortex.com/showthread.php?2819603-Maintaing-Eos-top-seals-weatherstrip-with-DuPont-Krytox-Lubricant Zdá se, že Krytox sprej G052172A2/G052172M2 má základ Dupont Krytox GPL105 https://www.ulbrich.cz/krytox-gpl-105 Citovat Krytox is really an aerospace lubricant, use as a dressing/protectant is a secondary application. ...a zdá se, že náhrada není. Editováno: 2. Červenec 2018, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.cz Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 Taky jsem běžně dostupné náhrady nenašel a distributory pro OEM se mi kvůli lahvičce otravovat nechtělo...Se sprejem jsem teď spokojený.Ta tekutá verze v lahvičce ( která se přepočteno na objem prodává snad ještě dráže) měla své omezení a aplikovat do užších prostor bylo skoro úplně nemožné.Taky na nacvakávací spoje se oproti spreji spotřebovalo mnohem víc tekutiny, aby překryl plochu a tim byly i mnohem větší přetoky okolo. Tedy aspoň moje zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uxx Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Zkouseli jste nekdo silikonovy olej? Je mnohem levnejsi a myslim, ze by to mohlo fungovat stejne (staci nanest a hadrikem rozetrit na "mikrofilm"). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Silikon. olej časem působí ještě hůře, jakmile "vyschne" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 (editace) Tak problém, který jsem zmiňoval zde ... Vyřešen.... :-) Editováno: 4. Srpen 2018, autor: Shaarky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Tam dej papír, ať nemáš vytlačenou přístrojovku Jinak dobrý nářadí, taky budu muset pořídit. Kde jsi kupoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 4. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 Čína/Ali a jasně, permanentně to budu řešit jinak, jen jsem měsíc nemohl přijít na místo, kde to dělá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Dobrý den. u mě většina pazvuků zmizela. Auto má přes 10tis km. Zustalo jen pískání předního skla a vrzání přihádky u řadící páky. Má smysl to řešit se servisem? Nebo je šance že to přestane samo? Ten středový panel vrže i za jízdy jak se auto kroutí třeba na zvlněné kostkové silnici. Děkuji za názory a hezký den přeju VrzaniStredovehoPanelu.mp4 SkripaniOkna.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 @Pavel CZ pro tu středovou konzoli se mrkni zde - jinak obojí bych s nimi řešil....pokud nemáš strach o auto ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Jak řešíte vrzání vnitřních madel dveří u S3? Když za ně chytnu, nebo je zmáčknu, tak vržou. Stejného problému jsme si všiml u známého co má relativně nového Kodiaqa. Zkoušel někdo, jestli se to dá nějak rozebrat, podlepit nebo promazat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polgari Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 (editace) Ahojte, tak tu mam jednu vrzanie aj ja :( Ako keby zvnutra palubovky. Stretli ste sa s tym niekto? Co som vypozoroval: Robi to len od rychlosti cca 30-40 po 100km/h, potom prestane Nema to nic spolocne s plynom, len rychlostou Buchal som po palubovke hociak a nemalo to ziaden vplyv - aj pocas jazdy, nemenilo sa to Nema to nic s radiom alebo repro - vypol som vsetko a robilo to to iste Skusal som otvorit kapotu, vycistit co sa dalo ale nie je tam necistota Video som dal aj na Dropbox https://www.dropbox.com/s/q9rgokfxl0vsope/2018-10-26 08.33.32.mov?dl=0 2018-10-26 08.33.32.mov Editováno: 10. Listopad 2018, autor: Polgari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Tyyy jo, tak to jsem ještě neslyšel :-)) to vypadá, jak kdyby tam drhnul normálně nějaký větrák....v těch místech ale žádný není. I bych měl mít trochu obavy s tím jezdit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vilo1070 Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 V 21. 10. 2018 na 9:31, ghost7 napsal: Jak řešíte vrzání vnitřních madel dveří u S3? Když za ně chytnu, nebo je zmáčknu, tak vržou. Stejného problému jsme si všiml u známého co má relativně nového Kodiaqa. Zkoušel někdo, jestli se to dá nějak rozebrat, podlepit nebo promazat? Toto by aj mna zaujimalo. Pri kodiaqovi vraj tie madla menia na zaruku, ale tam to je dost znamy a uz aj medializovany problem. A robi to na nich v podstate od nova. Pri superboch to asi tak vypukle nie je a napr. u mna sa vrzganie madla objavilo az cca po 2 rokoch a cca 30 tis.km. So servisom som to zatial neriesil, ale asi budem musiet. Ak to uz niekto reklamoval tak dajte vediet ci uspesne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Ahojte, tak tu mam jednu vrzanie aj ja Ako keby zvnutra palubovky. Stretli ste sa s tym niekto? Co som vypozoroval: Robi to len od rychlosti cca 30-40 po 100km/h, potom prestane Nema to nic spolocne s plynom, len rychlostou Buchal som po palubovke hociak a nemalo to ziaden vplyv - aj pocas jazdy, nemenilo sa to Nema to nic s radiom alebo repro - vypol som vsetko a robilo to to iste Skusal som otvorit kapotu, vycistit co sa dalo ale nie je tam necistota Video som dal aj na Dropbox https://www.dropbox.com/s/q9rgokfxl0vsope/2018-10-26 08.33.32.mov?dl=0 2018-10-26 08.33.32.mov A když se mění otáčky větráku zvuk zůstává stejný?Mě to přijde jak nějaká větvička nebo kousek plastu ve větráku.Ta rychlost auta třeba souvisí s náporem vzduchu z předního nasávání. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polgari Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Ano, aj ked vypnem nasavanie, stale to iste :/ Skusal som tam pozerat, ale nic tak nevidno :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Branislavmasar Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Ahojto, mám problém s rezonanciou, je jedno pri akej rýchlosti ale stále niečo počuť v palubnej doske. Nestretol sa s tým niekto? Už som z toho na nervy, auto sme kúpili v obchode a momentálne má 19tkm. Myslel som, že to budú fukare ale všetky som vybral a nepomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 Já teď v rámci servisu po 30 tis km reklamoval vrzání středového panelu - hlavně při otevřeném držáku na nápoje, pak jednoho plastu u spolujezdce a nakonec mi nelícovalo víko schránky před spolujezdcem. V rámci garance odstraněno vše, nějakou závadu po opravě jsem nenašel. Takže spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel CZ Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Já musím taky pochválit servis. Skoro všechno přestalo vrzat samo, kromě středového panelu. A ten v servisu promazali a je klid. Jen škoda že říkali že to není napořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scenic Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Na vrzgajúce plasty v servisoch používajú teflónový sprej. Takže áno, pomôže to ale ako to spomínal Pavel CZ, nie je to trvalé riešenie... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.