Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Docela zajímavá mi přijde červená corrida, hlavně jich nebude jezdit mnoho. Vážně o ní uvažuji, ale bojím se, že až budu supa za čas prodávat,

bude těžko prodejný a tudíž s cenou níže než-li  běžnější pro mnoho lidí atraktivnější barvy.

Vloženo (editace)

po dnešku jsem vzal Hnědou magnetic - hotovo     2.0 TDI 140 KW  DSG  4x4  sedačky černé altancara  - dodání za 21 týdnů

Editováno: , autor: neon
Vloženo

Za mě vede šedá business a jak tak koukám tak i to capučíno nevypadá vůbec zle,navíc na ni není moc vidět špína.

Červená corrida vypadá moooc hezky na SIII ,ale jen mi vadilo,že je lak moc měkký a barva po nějaké době dostává od sluníčka docela na pr.el pokud se pravidelně neošetřuje takovou mám zkušenost s Yetim.

Vloženo

Za mě vede šedá business a jak tak koukám tak i to capučíno nevypadá vůbec zle,navíc na ni není moc vidět špína.

Červená corrida vypadá moooc hezky na SIII ,ale jen mi vadilo,že je lak moc měkký a barva po nějaké době dostává od sluníčka docela na pr.el pokud se pravidelně neošetřuje takovou mám zkušenost s Yetim.

Myslíš tím, že se ta červená na sluníčku příliš šisuje?

Vloženo

Je fakt, že moje červená corrida na O2 vypadala po 7mi letech hrozně. Samý škrábanec, matná, přestříknutá haubna měla úplně jinou barvu (vybledla mnohem rychleji, než zbytek auta)... Už ani nemělo smysl to rozleštit.

Vloženo

Já jsem zvolil capučíno - co vy na to ?

Ještě jednou zvolil jsem kapučino,ale ve zvláštním lakování je  Hnědá AMBLER  nemá ji někdo již na autě - co vy na to ??

Vloženo

Má tu někdo zelenou jungle na liftbacku ?

Potřeboval bych sem hodit nějaké skutečné fotky.

Díky.

Příští týden jdu na šoping, ale barva je poslední co nemáme dořešeno.

Ve hře je ještě moon a lava.

Vloženo

Mám černou látku. A chtěl bych si s prodejcem nějak domluvit 18" kola pegasus antracit, ale to nevím jestli půjde páč jsou jen pro verzi LaK. Já budu mít style.

Také jsem to u prodejce zkoušel, ale bez úspěchu, výbavy nižší než L&K nenabízí možnost dokoupení ani přes konfigurátor

Jedině koupit jako příslušenství.

• o 2 týdny později...
  • o 5 měsíců později...
Vloženo (editace)

Mne se původně líbily na SIII světlé barvy, bílá mu sluší parádně. V konfiguraci jsem měl původně šedou Business nebo bílá Moon, ale poté co jsem viděl hnědou Magnetic v kombinaci s interiérem L&K, tak bylo rozhodnuto....

Editováno: , autor: hrutek

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...