zetor6245 Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Ahojte. Asi uz to tady bylo (zeleny vs cerveny), ale chci se jete jednou zeptat. Nechal jsem si v autorizovanem servisu SKODA vymenit servorizeni (repas). Ted jsem se podival na rozpis vyuctovani ( jsou tam dily + prace) a je tam napsano: G055025A2 ATF (olej do aut. prevodovky). Olej je cerveny a docela mne to zarazilo nebot predtim jsem tam mel zeleny! Proc olej do aut. prevodovky? Mam jim zavolat a zadat vymenu nebo to nechat byt? S pozdravem vaclav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 (editace) Do Citroena se do serva leje taky ATF olej. Když to bylo nalíté po repasi, tj do suchého, tak bych řekl, že je to jedno. P.S. ATF je lacinější než origo zelená. ;-) Editováno: 9. Srpen 2015, autor: McMatej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetor6245 Vloženo 9. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 No mozna bych svepomocne uvazoval o te original zelene, michat se asi nesmi ze? Jak to vypustim? Je treba to nejak proplachnout, neostanou tam nekde zbytky te cervene? Jesli to neni az tak slozite, bych se to pokusil udelat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 Nech ho tam. Ničemu to nevadí, dá se říci, že je ještě kvalitnější - vydrží větší zatížení a normálně se tak používá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 9. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2015 je ale trochu zvláštní, že se autorizovaný servis nedrží "autorizovaného" postupu, za což si mimo jiné připlácíš. To jsi to rovnou mohl nechat udělat v nějakém neznačkovém servisu. Měnili jen řízení? Čerpadlo zůstalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zetor6245 Vloženo 11. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2015 Ano cerpadlo zustalo, menili rizeni za repas. Jinak jsem jim tam znovu volal a tvrdili mi, ze vyrobce repasovaneho servorizeni TRW vylozene predepisuje cerveny olej ATF G055025A2. I kdyz puvodne tam byl zeleny G002000, tak ted uz na to nemam brat ohled, asi tam necham ten cerveny. ?Nevite jestli se muze pripadne smichat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.