paldous Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Ja tankujem tam kde viem ze sa to oplati, preto beriem max plnu...inak prestavky samozrejme robim ale nie tankovacie ak netreba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Dnes dojazd 10 km,nechal nadychat nadrz,nalial aditivum a dotankoval 68,17 l do vypnutia pistole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Ja dnes s dojezdem 45km nalil poprve na zkousku 125ml VIF aditivum a doplnil do prvniho cvaknuti 69,67 litru benzinu. Tohle je prvni auto, kde na nádrž benzinu najedu přes 1000km. Editováno: 28. Květen 2019, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Uz viackrat po sebe tankujem na roznych pumpach...dojazd medzi 25-80km a vzdy natankujem min66 litov/pri dojazde 80km/,alebo 68litrov/pri dojazde 25km.....nechapem.....ved pri dojazde 80km by tam malo byt este min 5-6 l paliva,alebo je potom ta nadrz ozaj vacia/tankujem po 1 cvaknutie pistole,alebo mam teda ten merac v nadrzi riedne blbo skalibrovany.Tusim nabuduce zoberiem bandasku a skusit to vyjazdit do uplnej 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Vyjet to do uplne nuly bych u primovstrikoveho motoru jiste nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 Hrozi nieco vazne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 30. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2019 V lepsim pripade to po zavzdusneni uz nenatocis. V horsim odrovnas vysokotlake (HPFP) cerpadlo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 Ja som dávnejšie nedopatrením prišiel na čerpaciu stanicu s dojazdom 0km. Nebolo mi všetko jedno. Vraj aj s nulou na palubnom počítači prejdeš ešte cca 15-30km, no je to risk ako písal predo mnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Září 2019 Sdílet Vloženo 17. Září 2019 A Natankoval si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Jasné, v pohode. Vošlo mi vtedy do nádrže niečo vyše 68L, presne si nepamätám. Čo mi bolo vysvetlené, tak jazdenie "do dna" nie je dobré pretože ti vojde do motora bordel z palivového filtra (u nového auta by to však vadiť nemalo), ale pokiaľ ti auto nezdochne na to že nemá ani kvapku, tak sa nič nestalo. Ale ak by diesel vypol pre nedostatok paliva, tak je veľký problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 (editace) S3 mam par mesicu a k nadrzi, dojezdu apod. mam dost podivnych pozorovani. 1) Casto se mi stane, ze mam dojezd treba 60KM. Zaparkuju, dam si obed, sednu do auta a dojezd je na 120KM a ukazatel "od natankovani" se resetuje (auto si mysli, ze bylo dotankovano i kdyz nebylo). 2) Nechal jsem si zapnout, aby palubni pocitac zobrazoval, kolik litru lze dotankovat a ve skutecnosti natankuji tak o 14 litru vic, nez to ukazuje. 3) Pri dojezdu 10KM, do auta dotankuji 70 litru. Vypada to, ze nekde je palivo, ktere auto nevidi a nedokaze zmerit, a ze senzor mnozstvi paliva je asi na spatnem miste v nadrzi a je diky tomu nepresny nebo je blby software. Editováno: 18. Září 2019, autor: 5icz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 To není chyba to je bohužel záměr. Objem palivové nádrže je 66l +- 10% .... tedy vždy plus...což dělá cca 73l. Já osobně, když náhodou dojíždím k benzince s tím, že se palivoměr opírá o levou zarážku a na dojezdu svítí 0km dotankuji v pohodě na první výcvak pistole 72l. Ovšem auto musí počítat s těmi 66l. Proč je to takto? Protože je to všechno kvůli těm eko...... :( Možná se dá udělat nějaký zásah v parametrech, aby auto počitalo s více litry v nádrži, ale nikdy jsem to neřešil. Ovšem ten tvůj bod1 mi k tomu úplně nesedí, to by neměl být problém většího objemu nádrže, to spíš vypadá na nějaké ucpané odvětrávání nádrže, či něco podobného... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Lidi, kolik má teda 206 kw nádrž? Manuály tvrdí 66 bez rozdílu, ale já dotankoval 68,něco L , dojezd 25 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 66 je oficialne,ale tiez bezne s tvojim dojazdom tankujem rovnake,alebo podobne litre/do 1veho vypnutie pistole/..neviem,ci to mame spatne okalibrovene,alebo je to normalka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Normalka, resp. taky jsem tankoval skoro 70 l. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 Nádrž se totiž počítá jako nádoba bez hrdla (66L). Pak tankuješ ještě plné hrdlo a různé odvzdušnění nádrže. Čili pokud ještě cvakáš pistolí po naplnění tak 70litrů není problém.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 To chapem to nacvakanie.....ale pri dojazde 25 dotankovat na 1vy cvak 68 je fakt dost....to znamena,ze vlastne posledne km jazdime zadara....vlastne mame taky kvazi PHEV Superb,kedze zvladneme 50jdu zadara:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) Teraz rozmyslam,ze ale logiku ten vacsi objem nadrze dava....posledna spotreba podla apky 6,6 litra na poslednu nadrz a odjazdil som 1032km,dotankoval 68,71 litra na prvy cvak.... Editováno: 18. Únor 2020, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 (editace) honza-marek - to ano, napr. u Octavie ale takovy rozdil oproti nominalni velikosti neni. Tam je ve srovnani se Superbem (a celkove predchozimi modely) minimalni. Editováno: 18. Únor 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Stalo sa uz niekomu, ze auto ukazovalo nejaky dojazd ale realne tam uz nebolo tolko paliva a nedosiel na benzinku? Novy S3 sa mi sprava divne oproti staremu S3 pri ukazovani dojazdu - nerad by som niekde ostal visiet s prazdnou nadrzou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-N Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 Mě se něco takového naštěstí ještě nestalo, ale stalo se mi... ...přijel na čerpací stanici, dojezd okolo 40 km (ručička ještě něco ukazovala), otevřel jsem nádrž, zasyčela jak v ní byl podtlak, po dotankování 10 l když jsem znovu nastartoval, tak palivoměr ukazoval nulu a dojezd se, samozřejmě, také změnil na 0 km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Jo, dojezd a ukazatel paliva je u S3 nespolehlivy, u S2 se mi nic takove nestavalo. Dela si to, co chce: viz moje zkusenost vyse: Casto se mi stane, ze mam dojezd treba 60KM. Zaparkuju, dam si obed, sednu do auta a dojezd je na 120KM a ukazatel "od natankovani" se resetuje (auto si mysli, ze bylo dotankovano i kdyz nebylo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Mě to i ukazuje nesmyslny dojezd při dotankování nadrže do plna.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Pri starom S3 normalne pri pipnuti hladoveho oka (cca 1000km) mi ostaval dojazd 160km, co na diesel bolo v pohode a odpovedalo to aj tankovaniu. Pri novom S3 mam napr. najeto 1100km a stale dojazd svieti 300km. Uprimne, testovat dojazd 1400km sa mi nechce 😁 Nicmene ak natankujem pri 1100km, tak rozdiel velkosti nadrze a natankovaneho paliva neodpoveda dojazdu 300km. 🤨 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakluk Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Do prázdné nádrže se dá natankovat cca 75 litrů benzínu. Ověřeno když jsem doplachtil k pumpě a dojezd ukazoval ještě 20km ale auto zdechlo.. Pokud pracuji s tímto údajem tak počítadlo kilometrů dojezdu sedi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.