bojler Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Zaměstnanecká sleva je (pokud se něco nezměnilo) na daného dealera, u kterého je uzavřena rámcová kupní smlouva zaměstnavatele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Změnilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 ano, bojler ma pravdu, alespon tak je to u nasi firmy. Smlouva je platna pouze u daneho dealera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 To mame taky v praci na jakej koliv novej vuz skoda sleva 15%, ale prave ze jen u toho jedno kde firma bere firemni auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 (editace) Já si vyhádal slevu na Polo GTI cca 10 % a ještě jsem dostal - 30tis. za vůz na protiúčet. Jinak jako zaměstnanec škodovky mohu mít slevu na Superba 11 % a pak ještě dodatečnou sluvu - 5,2 % Editováno: 14. Říjen 2019, autor: Boleslavák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 před 7 hodinami, deathskull napsal: ano, bojler ma pravdu, alespon tak je to u nasi firmy. Smlouva je platna pouze u daneho dealera Nemá. Pokud má firma podepsaný Zákaznický program, je už přes rok možné jako zaměstnanec čerpat výhody u KTERÉHOKOLI obchodníka v ČR. To není podnět k diskuzi, ale fakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Před hodinou, Boleslavák napsal: Já si vyhádal slevu na Polo GTI cca 10 % a ještě jsem dostal - 30tis. za vůz na protiúčet. Jinak jako zaměstnanec škodovky mohu mít slevu na Superba 11 % a pak ještě dodatečnou sluvu - 5,2 % Ako zamestnanec koncernu VW na Superb 12% a este mozne dodatocne od dealera 5% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Kane13: super, je takhle mozne vzit auto jako FO podnikatel? Typicky pro radu firem delaji externisti na ZL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 To bohužel nejde :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Kane13: ty asi ale myslis jako zamestnanec SA, to asi ano. Jak ale rikam, my ve firme mame udelanou ramcovou smlouvu s jednim dealerem, tzn ze slevy na SA muzeme cerpat pouze tam. To je proste fakt, to neni podmet k diskuzi:) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Zákaznický program nerovná se zaměstnanecký. Já bych s Kanem moc nediskutoval, je u zdroje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 před 4 hodinami, deathskull napsal: Kane13: ty asi ale myslis jako zamestnanec SA, to asi ano. Jak ale rikam, my ve firme mame udelanou ramcovou smlouvu s jednim dealerem, tzn ze slevy na SA muzeme cerpat pouze tam. To je proste fakt, to neni podmet k diskuzi:) Ne, já nemyslím. Já vím. Poměrně dlouho se pohybuji přímo u zdroje a je to téměř můj denní chleba. :-) Pokud máte v rámci RKS (Rámcové kupní smlouvy) podepsaný také Zaměstnanecký program, můžete slevy čerpat kdekoli. A správně je "podnět k diskuzi". Podmět je ve větě společně s přísudkem. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 15. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2019 Bohuzel, opravdu mame podepsanou smlouvu na slevu pouze u konkretniho prodejce a pouze na skodu - i kdyz prodavaji i jine znacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 (editace) Tím pádem nemá firma podepsaný Zaměstnanecký program. EDIT: Předtím jsem ho napsal jako Zákaznický, sorry, už mi hrabe. Editováno: 16. Říjen 2019, autor: Kane13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 Ja jsem zamestnanecky program nezminival. Jenom rikam, ze jako benefit mame 17% na superba od jednoho dealera. O tom, jestli je to mezi SA nebo ne nepadlo ani slovo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 31. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2019 Tak aktuální zkušenost. Superb se dá stáhnout o 21% dolů (ZTP). Více info SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Kolik procent z toho je sleva ZTP a kolik sleva dealera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 píšu sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gosh Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 Jak to vypadá těd se slevami na SIII facelift když uz to není tak žádaný model jak po uvedení v roce 2015 a hlavně po tom co existuje Kodiaq apod. ? Případně máte někdo info jak dlouho se čeká na SIII facelift (110kw evo, L&K) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza-marek Vloženo 9. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2019 sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. leden 2020 Sdílet Vloženo 9. leden 2020 (editace) Koukám, za co se dá pořídit novej Superb. Sice před facelift, ale Style. Slušná cena. Aneb, kolik by to mělo správně stát... https://www.autocentrum-jc.cz/cz/skoda-superb-style-1-6-tdi-88-kw-dsg-id-210 Editováno: 9. leden 2020, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Bez paketu Plus, zvlastni. Asi nejaka odreknuta objednavka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Tak to uz radsi tohle ne?https://www.skodaplus.cz/Car/1554143/skoda-superb-dsg-4x4-2-0-tdi-140-kw-l-k?make=brand_32&model=model_910&userControllForm=true&mileageRangeTo=10000&carsOrderBy=PRICE_ASC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Tady jsme v tematu Slevy na novy vuz. Tohle je jety z roku 2018. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paldous Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 Tak u nas ve firme mame pro zamestnance zamestnanecke slevy na ruzne znacky a pro superb nam ted nabizeji slevu 24% z cennikove ceny... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.