Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Zaměstnanecká sleva je (pokud se něco nezměnilo) na daného dealera, u kterého je uzavřena rámcová kupní smlouva zaměstnavatele.

Změnilo.

ano, bojler ma pravdu, alespon tak je to u nasi firmy. Smlouva je platna pouze u daneho dealera

To mame taky v praci na jakej koliv novej vuz skoda sleva 15%, ale prave ze jen u toho jedno kde firma bere firemni auta.

Já si vyhádal slevu na Polo GTI cca 10 % a ještě jsem dostal - 30tis. za vůz na protiúčet.

Jinak jako zaměstnanec škodovky mohu mít slevu na Superba 11 % a pak ještě dodatečnou sluvu - 5,2 %

Upraveno od Boleslavák

před 7 hodinami, deathskull napsal:

ano, bojler ma pravdu, alespon tak je to u nasi firmy. Smlouva je platna pouze u daneho dealera

Nemá. Pokud má firma podepsaný Zákaznický program, je už přes rok možné jako zaměstnanec čerpat výhody u KTERÉHOKOLI obchodníka v ČR.

To není podnět k diskuzi, ale fakt.

Před hodinou, Boleslavák napsal:

Já si vyhádal slevu na Polo GTI cca 10 % a ještě jsem dostal - 30tis. za vůz na protiúčet.

Jinak jako zaměstnanec škodovky mohu mít slevu na Superba 11 % a pak ještě dodatečnou sluvu - 5,2 %

Ako zamestnanec koncernu VW na Superb 12% a este mozne dodatocne od dealera 5%

Kane13: super, je takhle mozne vzit auto jako FO podnikatel? Typicky pro radu firem delaji externisti na ZL

To bohužel nejde :-(

Kane13: ty asi ale myslis jako zamestnanec SA, to asi ano. Jak ale rikam, my ve firme mame udelanou ramcovou smlouvu s jednim dealerem, tzn ze slevy na SA muzeme cerpat pouze tam. To je proste fakt, to neni podmet k diskuzi:)

Zákaznický program nerovná se zaměstnanecký. Já bych s Kanem moc nediskutoval, je u zdroje.

před 4 hodinami, deathskull napsal:

Kane13: ty asi ale myslis jako zamestnanec SA, to asi ano. Jak ale rikam, my ve firme mame udelanou ramcovou smlouvu s jednim dealerem, tzn ze slevy na SA muzeme cerpat pouze tam. To je proste fakt, to neni podmet k diskuzi:)

Ne, já nemyslím. Já vím. Poměrně dlouho se pohybuji přímo u zdroje a je to téměř můj denní chleba. :-)

Pokud máte v rámci RKS (Rámcové kupní smlouvy) podepsaný také Zaměstnanecký program, můžete slevy čerpat kdekoli.

A správně je "podnět k diskuzi". Podmět je ve větě společně s přísudkem. :-)

Bohuzel, opravdu mame podepsanou smlouvu na slevu pouze u konkretniho prodejce a pouze na skodu - i kdyz prodavaji i jine znacky.

Tím pádem nemá firma podepsaný Zaměstnanecký program.

EDIT: Předtím jsem ho napsal jako Zákaznický, sorry, už mi hrabe.

Upraveno od Kane13

Ja jsem zamestnanecky program nezminival. Jenom rikam, ze jako benefit mame 17% na superba od jednoho dealera. O tom, jestli je to mezi SA nebo ne nepadlo ani slovo:)

• 3 týdny později...

Tak aktuální zkušenost. Superb se dá stáhnout o 21% dolů (ZTP).  Více info SZ

Kolik procent z toho je sleva ZTP a kolik sleva dealera?

• 1 měsíc později...

Jak to vypadá těd se slevami na SIII facelift když uz to není tak žádaný model jak po uvedení v roce 2015 a hlavně po tom co existuje Kodiaq apod. ?

Případně máte někdo info jak dlouho se čeká na SIII facelift (110kw evo, L&K)

• 5 týdnů později...

Bez paketu Plus, zvlastni. Asi nejaka odreknuta objednavka. 

Tady jsme v tematu Slevy na novy vuz.

Tohle je jety z roku 2018.

Tak u nas ve firme mame pro zamestnance zamestnanecke slevy na ruzne znacky a pro superb nam ted nabizeji slevu 24% z cennikove ceny...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.