Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Muzete mi prosim dle technicaku napsat jake rozmery lze pouzit u Fabie kombi? Budu Fabii kupovat a mam nejake pneu doma, tak jestli je mam prodat. Diky moc.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Ahoj, aky rozmer pneu mate  zapisany vo velkom technicaku? Ja tam mam napisany iba 175/70 R14, pritom mam Fabiu Style z kolesami 215/45 R16.

Nieje to nejaka blbost? Asi by sa nemalo jazdit z pneu co niesu v tecnicaku, ze?

Vloženo

camarena, to máš teda max 66kW, u 81 kW (tam sa brzdy do 14" už nezmestia) STYLE je uvedený v OE vpravo hore 185/60 R15 a vpravo dole je alternatívne použitie ráfikov a pneumatík, kde mám uvedené ešte 215/40 R17 a 215/45 R16.

• o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Chcel by som sa opyatat ake plechove disky a zimne pnumatiky podla tp mam kupit na f3 combi v decembri by mala dojist a ja som stoho uplny debil :)

A k tomu přikup

http://www.pneumatiky.cz/continental-contiwintercontact-ts-850-185-60-r15-84-t-zimni.html#utm_source=Google_merchant&utm_medium=search&utm_campaign=GoogleMerchant&utm_medium=cpc&utm_source=adwords&utm_campaign=Product-Listing-Ads&gclid=CLmLy7WX3scCFUbkwgodARMFRw

Editováno: , autor: martikk
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim. Na zimu js koupil sava eskimo s3+ 185/60 84t. Ten rychlostní index nevadí, telefonoval jsem na stanici technické kontroly. Ale až teď jsem si všiml že m+s bych měl mít 88, ne 84. Ale Kola už mám doma. Je to velký problém?

Vloženo (editace)

U mě ten předpis 88H pro M+S R15 není a u R17 stačí 87H. Je fakt že mám i uvedenou max. rychlost 196 km/h.post-95801-0-67277800-1444996583_thumb.j

Editováno: , autor: psf3
Vloženo

Tim to nebude. Take mam rychlost 196 a pritom tam ten zapis mam. A je to urcite prikazany index pro zimni pneu, nebo je to jen dalsi mozna povolena varianta? Tusi nekdo, proc to tam nekdo ma a nekdo ne? :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...