Toom Vloženo 22. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2015 Ahoj, nikde na fóru jsem zmínku o tom plastu nenašel, tak se zkusím zeptat : potřeboval bych sehnat jeden díl který je součástí plastového krytu pod spolujezdcem, ( toho plastu okolo chladiče nafty ). Zkusím přiložit fotku a označení místa kde je ten díl přišroubován. Jde mi o to jestli jde vůbec koupit nebo sehnat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Na to je tady primo vlakno "Zjistovani cisel dilu ETKA" (nebo tak nejak). Tam by ti to urcite nekdo nasel. Mozna ti to klapne i tady, zalezi na moderatorovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 23. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Dik za informaci, je to v ostatních takže jsem to přehlédl, tam sem se nedíval. No počkám ještě, ať zase nezadavam duplicitní dotazy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0825272a-kryt-pravy-predni-oe-20583.html http://www.skoda-dily.cz/eshop/1k0825962b-ucpavka-p.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 23. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Děkuji za odkazy, už se i v tom hledání lépe orjentuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2015 Pokračuj normálně tady. Jen jsem trochu poupravil název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Měl jsem utržený kus toho plastu a po jeho koupi jsem totiž zjistil, že tam ještě patří další, lépe řečeno dva kusy, teď už vím které a když jsem u toho plastu rád bych se zeptal majitelů Octavie II jestli tam mají také ty plasty, protože jsem tu našel zmínku o paketu ,,špatné cesty" a tohle je prý jeho součástí ?? Plasty pokrývají téměř prostor za přednímy koly až po cca 30cm před zadní kola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Ty plasty tam mam a paket pro spatne cesty, pokud vim, nemam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Taky tak ale ono by bylo rozumný bejt konkrétnější protože pojem O II je téměř desetiletí během kterýho se toho dost měnilo. Lidi by si měli dávat MR do podpisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 24. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 Dobře, tak já bych řekl, že mezi modelovým rokem a rokem výroby nebude velký rozdíl ne? Nevím přesně jakou funkci ty plasty mají mít, ale paket pro špatné cesty by dával smysl, protože podvozek by měl mít i sám o sobě nějákou ,,ochranu" žejo, ale je možné, že už se dodávájí ,,standartně" . (Auto jsem koupil ojeté takže nevím). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 24. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2015 (editace) Dobře, tak já bych řekl, že mezi modelovým rokem a rokem výroby nebude velký rozdíl ne? Jak myslíš, auto vyrobené např. 1.6.2009 bude MR 09 a 1.7.2009 MR 10. U každýho MR může být jakákoliv změna. Takže když uvedeš jen rok 2009 tak podle něj nemůžeš určit MR Ty data neber doslovně ale MR se láme vejpůl roku a to je podle mě velký rozdíl oproti roku výroby Edit: Podíval sem se ti a označení je: 2UB = Provedení pro špatné cesty 2UA = Bez provedení pro špatné cesty Editováno: 24. Srpen 2015, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Přesně tak - v posledních letech se to láme ve 22KT, což je na konci května. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 No pokud to dobře chápu, na zakaznickem štítku mám uvedeno: 2UA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 25. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Chápeš to dobře, máš to tedy bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 25. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2015 Díky za informace, kdž tu byla řeč ještě o modelovém roku, zeptám se možná blbě, ale zjistím taky kdy bylo vozidlo vyrobeno?? První registrace vozidla (mám 23.07.2009) je přece trochu jiný údaj že? Zmátla mě totiž jedna fotka tady na fóru, kde pisatel uváděl příklad paketu ,,špatné cesty" a auto vypadalo zespodu stejně jako moje, ale o nic nejde - jezdím jen po silnici. Hlavní věc a to díly k tomu plastu jsem našel, když už jsem ho měnil tak ať je to komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2015 Datum vyroby auta zjistis napr. v aplikaci ŠKODA Service pro Android. Je dostupna klasicky pres Google Play. Zadas v ni VIN a mimo jine je tam i datum vyroby... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 8. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Ještě malý detail k tomuto plastu : http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1k0825272a-kryt-pravy-predni-oe-20583.html Jsou tam dva šrouby, asi na tom moc nezáleží, ale jaké tam dát ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Září 2015 Sdílet Vloženo 8. Září 2015 http://skoda-dily.cz/eshop/n90974701-sroub-do-plechu-m5x16.html http://skoda-dily.cz/eshop/n90970701-matice-plechova.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Vloženo 8. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2015 Jo díky, ty matice tam mám, jen sem nevěděl ty šrouby, jsou v jiné sekci. Možná byly v balení (většinou co jsem kupoval tak jsou součástí) a ten borec co tam dával ten dlouhej plast okolo chladiče je vyhodil, protože tam chyběly ještě ty dva plasty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.