Přejít na obsah

Pomoc při hledání dílu - kryt u chladiče zpětného vedení nafty

Toom

Doporučené příspěvky

Ahoj, nikde na fóru jsem zmínku o tom plastu nenašel, tak se zkusím zeptat : potřeboval bych sehnat jeden díl který je součástí plastového krytu pod spolujezdcem, ( toho plastu okolo chladiče nafty ).

Zkusím přiložit fotku a označení místa kde je ten díl přišroubován. Jde mi o to jestli jde vůbec koupit nebo sehnat ?? :kol-32:

post-74323-0-84925100-1440276389_thumb.j

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem utržený kus toho plastu a po jeho koupi jsem totiž zjistil, že tam ještě patří další, lépe řečeno dva kusy, teď už vím které a když jsem u toho plastu rád bych se zeptal majitelů Octavie II jestli tam mají také ty plasty, protože jsem tu našel zmínku o paketu ,,špatné cesty" a tohle je prý jeho součástí ??

Plasty pokrývají téměř prostor za přednímy koly až po cca 30cm před zadní kola.

Odkaz ke komentáři

Dobře, tak já bych řekl, že mezi modelovým rokem a rokem výroby nebude velký rozdíl ne? :kol-47::kol-48:

Nevím přesně jakou funkci ty plasty mají mít, ale paket pro špatné cesty by dával smysl, protože podvozek by měl mít i sám o sobě nějákou ,,ochranu" žejo, ale je možné, že už se dodávájí ,,standartně" .

(Auto jsem koupil ojeté takže nevím). :kol-18:

Odkaz ke komentáři

Dobře, tak já bych řekl, že mezi modelovým rokem a rokem výroby nebude velký rozdíl ne? :kol-47::kol-48:

Jak myslíš, auto vyrobené např. 1.6.2009 bude MR 09 a 1.7.2009 MR 10. U každýho MR může být jakákoliv změna. Takže když uvedeš jen rok 2009 tak podle něj nemůžeš určit MR ;) Ty data neber doslovně ale MR se láme vejpůl roku a to je podle mě velký rozdíl oproti roku výroby :)

Edit: Podíval sem se ti a označení je:

2UB = Provedení pro špatné cesty

2UA = Bez provedení pro špatné cesty

Editováno: , autor: šulda
Odkaz ke komentáři

Díky za informace, kdž tu byla řeč ještě o modelovém roku, zeptám se možná blbě, ale zjistím taky kdy bylo vozidlo vyrobeno?? První registrace vozidla (mám 23.07.2009) je přece trochu jiný údaj že?

Zmátla mě totiž jedna fotka tady na fóru, kde pisatel uváděl příklad paketu ,,špatné cesty" a auto vypadalo zespodu stejně jako moje, ale o nic nejde - jezdím jen po silnici. :kol-47:

Hlavní věc a to díly k tomu plastu jsem našel, když už jsem ho měnil tak ať je to komplet.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Jo díky, ty matice tam mám, jen sem nevěděl ty šrouby, jsou v jiné sekci. :kol-47:

Možná byly v balení (většinou co jsem kupoval tak jsou součástí) a ten borec co tam dával ten dlouhej plast okolo chladiče je vyhodil, protože tam chyběly ještě ty dva plasty.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...