Jan R. Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Zrcadlí se Vám palubní deska v čelním nebo bočních oknech? Jestli tu měl někdo druhou generaci tak tu kapličku přístrojů jsem stále viděl na čelním skle a stříbrné orámování výdechů ventilace v bočních oknech. I v tom G VII pokaždé když kouknu do zpětného zrcátka spolujezdce, vidím tam ten chromovaný výdech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Ano, jsou vidět výdechy na předním okně. Docela dost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 30. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2015 Hm, nepozoroval jsem. Záleží asi na posezu a úhlu pod jakým člověk kouká... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Armyk Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Nie, nič rušivé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 31. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2015 Hm asi sedím hodně vysoko. Níž už to bude jiný úhel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mexican Vloženo 1. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2017 Taky si toho občas všimnu, ale víc mi vadí odraz slunce v chromových obroučkach budíků :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heini Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Já s těmito jevy nemám problém. Možná je to tím, že měřím 195 cm a mám jiný posez, nebo tím, že jsem skoro slepej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 No ještě se zrcadlí rámečky výdechů ve vnějších zrcátcích kdy jsem si už myslel že je mám poškrábané a jednou už znak ve volantu nahoře na skle. Jinak mám 173 a sedadlo nahoře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Mě se taky zrcadlí palubka, řešení jsou polarizační brýle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Jo dřív jsem je používal. Takové klapky co se nasadili na dioptrické. Nevýhoda byla že nebylo viďět přes auta vpředu. Teď si jen vyměním samostmavo a za pekelně horké sluneční ze schránky. Jinak se ale s tim zrcadlením v předním okně nedá nic dělat. Jedině celej vršek palubky včetně výdechů ofuku dat do ještě matnějšího materialu. A to bočních, odstranit všechny chromové rámečky. Tedy obracený tuning wirera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 alcantara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 A lištu ze dřeva a je z toho RR. A bude z toho lapač prachu. Nejvic je ale vidět v odrazu hlavně ten ofuk. Palubku kvuli tomu sundávat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 5. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2017 Jojo ještě "hodiny" a je to komplet. Nemusíš sundávat ty, můžeš si to nechat udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 10. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 Ano, jsou vidět výdechy na předním okně. Docela dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 (editace) Vše se odráží jak prase, nesnáším to, je to u všech moderních aut se šikmějším sklem, dříve to tak nebývalo. Ale většina lidí si zvykne na všechno, tak proč to tak nedělat, že...:-( Jsou dvě pomoci - polarizační brýle a přikrýt palubku něčím černým matným. Mám polarizační brýle, ale už rok a půl mám přikrytou palubku. To funguje i za šera či v noci. Pol. brýle už nepoužívám. https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20180814002047&SearchText=fabia+2015++dashboard+cover Editováno: 14. Srpen 2018, autor: noaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Odkaz sem nedávej, rovnou dej fotku jak to blbě vypadá v tvém autě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) Tá fotka už tu na fóre niekde je.. a teda netúžim ju vidieť druhý krát! ;) //oprava, asi som si to pomýlil s F2.. ;) Editováno: 15. Srpen 2018, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) Každý si může vybrat, jestli chce dobře vidět nebo vypadat. Já rád čistá okna a jasný výhled, jiný zase krásnou palubku a většinou špinavá okna s příšernými odlesky. Jsme různí. Tyhle obrázky zcela odpovídají mé zkušenosti, nejde o klasickou čínskou klamavou reklamu: noc den Koneckonců stačí když si dáte před sebe před volant nějaké černé tričko a uvidíte ten rozdíl sami. S tričkem jsem ze zoufalství projel kdysi 9000 km Focusem na dovolené, ty odrazy tam byly příšerné, skoro nebylo vidět na cestu. Stará Felda s tím problém neměla. Editováno: 15. Srpen 2018, autor: noaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Oko si zvykne a casem ty odlesky prestanes vnimat, coz u haderku na palubce by se mi urcite nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 No vidíš, a já zase nevnímám ten haderek. Zato pořád vnímám na skle jediný odraz a to výřezu pro světelné čidlo. Ale zas tak moc to neruší. Nechápu, proč všichni mají pořád potřebu to hanět aniž by s tím měli sebemenší osobní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Nehanim Ti to. Kdyz to vyhovuje, proc ne... Ja ze zasady po aute nic nechci, protoze vse co se muze soupat, vrzat ci prasit se na to mi vadi...max drzak na mt. Jak pises, kazdy jsme jiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noaid Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 (editace) V 10. 8. 2018 na 18:04, zwan napsal: Ano, jsou vidět výdechy na předním okně. Docela dost Zrovna jsem dostal ze servisu náhradní vozidlo a v něm jsem si okamžitě vzpomněl na tento příspěvek. Máš pravdu a vím, jak to myslíš, jen bych to formuloval trochu jinak, ono se totiž odráží vše kromě těch výdechů, ta řada černých děr je právě místo, kde se nic neodráží (není tam odrazná plocha) a ten zbytek po celé ploše skla jsou odrazy. Ta černá místa jsou pro každého ukázkou, jak by to vypadalo bez odrazu palubky. Třeba s tou dečkou. Mimochodem ve slunečných dnech dečka akumuluje jen zlomek tepla oproti holé palubce, asi dobrý tepelný izolant a to se v tomhle horku fakt docela hodí. Zatím každý, kdo se mnou jel, tím byl příjemně překvapen. Čečulák - To nebylo na tebe, ale obecně. Editováno: 15. Srpen 2018, autor: noaid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 (editace) Když svítí slunko nebo je jasno tak mám polarizační brýle stále nasazené. A zase nechápu, že ostatní to světlo neoslňuje V ostatních případech odlesky palubky nevnímám/neregistruju. To spíš jsem línej si umýt sklo zevnitř což je milionkrát horší než kdejakej odlesk. Co chápu jsou problémy s dioptrickými brýlemi. Sám nevím jak bych to řešil, mít dvoje brýle na nose to bych rozhodně mít nemohl. Asi bych musel zainvestovat do samozatmavovacích skel do auta od Carl Zeiss nebo podobně. Editováno: 16. Srpen 2018, autor: MilanHos 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 @MilanHosJá mám dioptrické samozatmavovací. Problém je, že skla automobilů nepropouští UV a i sám Carl Zeiss uvádí "Brýlové čočky ztmavnou o něco méně za letních veder. Maximální ztmavnutí není možné v motorových vozidlech, neboť čelní sklo UV záření absorbuje". Já mám TRANSITIONS a když dojdu k autu tak stačí ztmavnout a pak chvilku vydrží. A tak mám ještě jedny čistě hodně tmavé v autě když jedu dýl. Kdysi jsem měl ty klapky, polarizační, dívání dobré ale nepraktické. V pondělí jsem potkal auto co mělo pod clonou vyklopený ten skleněný panýlek přes který se řidič koukal. A to zrcadlení, je mazec, když jsem hodil nad kapličku výkresy, Po 5 metrech letěli na podlahu, protože jsem nic neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2018 @MilanHos Také používám polarizační brýle a nemám s tím problém. A k dioptrickým, i ty se nechají udělat s povrstvením tak aby se chovali jako polarizační (dle přání zákazníka klidně čiré, zatmavovací, nebo tmavé). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.