Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

nalezeno na sautu

57bd96848d660d6fd3cf0200.jpg

57bd967eaf7a70698fc10200.jpg

57bd967de739cc94a88b0200.jpg

57bd96e1c1aba33aaaa20100.jpg

Co z tohoto chtějí rozprodat? Že se nestydí, pojišťovna to vyplatí jako totálku a oni to ještě protočí na náhradní díly...

Než řešit, jestli z toho budou chtít prodat zadní stěrač nebo spíš světlo, spíš by mě zajímalo co posádka... :( Tohle nevypadá vůbec hezky.

Přesně tak, na budíku je vidět, že jel cca 90 v době nárazu. Naštěstí nikdy není krev.

• Autor

No zažít bych to nechtěl

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Ta modrá Octa nebo co to je je fakt mrazící:unsure:

Tak ta modrá je krátká Fabia z Vyškova, dneska pojedu domů z práce opravdu předpisově, jsem si ty obrázky stáhl a prohlédl detailně.Brr nic příjemného na pohled, natož o zažít.

modrý auta jsou tam dvě

Jedno je Fabia III a druhé Octavia II RS

• 2 týdny později...
  • Autor

Z 12/2015 ta to má asi za ssebou motor byl hnutý.

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

• 3 měsíce později...

Tady se zatím podle neznalosti situace nedá určit zda je dobře či špatně že řidič-ka přežil.

Každopádně bych řekl, že to na té fotce je spíše Rapid Spaceback, než Fabia...

Neni. 

Ja tam teda taky vidim rapida spaceback.

Kdyz si porovnam zadni okynko (u kufru), tak u rapidu je okynko nahore vyrazne kratsi ("trojuhelnikove") oproti fabii, ktera ma okynko "obdelnikove".

Na te fotce z nehody je pekne videt, jak se D sloupek jde skoro k zadnim dverim a okynko ma nahore minimalni delku, tedy presne tak, jako to je u rapidu

620_545210f7cd1a4.jpg

620_5233152e715ad.jpg

1945475.jpg

Upraveno od Bikes

Taky jsem mel ten pocit. Ale, nedelam si iluze, ze by F3 po podobnem narazu vypadala o moc lip. 

No, jinak jezdim do prace jednou ulici a od leta si tam nekdo z rezidentu poridil cervenou F3 MC. Je to tak 14 dnu zpatky, co jsem si vsimnul, ze ma zadni naraznik zprava "vylepseny" o diru a zalatany stribrnou paskou. Bylo mi blbe fotit cizi auto u baraku, ale patrilo by to sem...

(Taky jezdim kolem jednoho Rapida Liftbacka Denim - neco jako ma jeden zdejsi hodne znamy clen fora - asi proto si toho auta pokazde nejak vsimnu :D. Dneska co nevidim, promacknute dvere za ridicem... njn :()

Kazdy asi mluvime o necem jinem. Ja komentoval fotku cerveneho auta o nekolik prispevku vyse. 

• Autor

JJ, je to Rapid po bližším zkoumání. Řekl bych, že Fabia by dopadla lépe, Rapid byl vyroben, co nejlevněji a za ty 4 roky vývoj pokročil.

• Autor
před 3 hodinami, Maverick napsal:

Kazdy asi mluvime o necem jinem. Ja komentoval fotku cerveneho auta o nekolik prispevku vyse.

Jo, ta červená byla F3, u AutoJarov na jedno místo skládají čerstvě přivezené bouračky, tak se člověk podívá.

• 5 týdnů později...

To čuměl do mobilu ne?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.