Roy Jones jr. Vloženo 25. Září 2015 Sdílet Vloženo 25. Září 2015 Ahoj. Při studeném startu se mi vždy rozsvítí červeně kontrolka teploměr chladící kapaliny..když to po zahřátí chcípnu a nastartuju tak už nesvítí. Dále mi blbne ručička teploměru..nejdřív vyletí z nuly resp.z 50 stupnu na 70,pak zase spadne a pak na 90 a tam už drží. Nedávno jsem dolil vodu,pač ji tam bylo málo a po týdnu se mi záhadně vrátila a je ted 1cm nad max..nechápu. Hadici u chladiče jsem zkoušel po zátěži zmáčknout a jde. Ve vodě je nepatrně mastnoty,víčko od oleje i měrka čisté bez emulze. Je to těsnění pod hlavou nebo může blbnout vodní pumpa a čidlo teploty? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2015 Sdílet Vloženo 26. Září 2015 toto môže robiť aj špatné čidlo teploty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulie_cz Vloženo 27. Září 2015 Sdílet Vloženo 27. Září 2015 Tady toto dělalo čidlo teploty, jednalo se o fabiu 1.4mpi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pran22 Vloženo 12. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2015 Zdravím mam prozba motor 1.9 81kw rok 03 jedu v kuse 150 km a najednou se mě rosvitila kontrolka hladiny vody počkám 20 min doleji 0,7 litru vody a pokracuji domu zas po 100 km za se rosviti hladina chybi zas voda teplota motoru je na 90 auto krasně topi žadny problem pote doma koukam a ono to tlačí vodu ven z expancky ven na podběh ,zajedu do dilna a vuz natlakuji voda nikde nemizí pouze při jizde ji to haží ven kde by jste hledali problem někdo řikal těsnění pod hlavou ,někdo vičko expanck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.