Khamos Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Zdravím chlapi (a dámy), dnes mi při výměně žárovek (OII předface) vypadlo stínítko dovnitř paraboly předního světla. Po hodině laborování a pokusech o nasazení mi došla trpělivost (stejně by to asi nedrželo) a vyrval jsem to peanem ven. Mám kvůli tomu koupit nový světlo - budu oslňovat? Máte případně někdo světla? A když už, tak má smysl shánět čočkové H7 světlomety? Dají se vůbec sehnat? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 29. Září 2015 Sdílet Vloženo 29. Září 2015 Daji se sehnat bud origo a nebo cajna depo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 30. Září 2015 Sdílet Vloženo 30. Září 2015 prejektory svietia lepšie , hlavne nemajú to blbé riešenie uchytenia žiarovky cez clonku a drôt , teda aspoň moje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.