rosectom Vloženo 20. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2020 Hmm, tak já ty světla zkusím sehnat a mám tu blízko jednoho známého, co by to mohl zvládnout nakódovat. Kdyžtak zkusím přes ferdu25, jestli by měl chuť se do toho pustit. Ty světla můžu kdyžtak vždycky prodat :) Tak díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 (editace) Výměna světel u MR2012-2014 s elektronikou s FII a BCM 6R0 lze nyní pořešit redukcemi, které dělá jeden člen FB skupiny Rapid club Czechoslovskia z Ostravska. Kontakt sdělím přes SZ. Redukce je mezi svazek a světlo a bohužel neřeší pohasnutí LED pásku jako parkovačky, takže to svítí pořád plnou intenzitou i při světlech. Jinak funguje zhasnutí LED pásku při blinkru a světelná houkačka při DLR. Editováno: 9. Srpen 2020, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rincenzo Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Ahoj všichni, moc bych vás prosil o radu vubec se v tom nevyznam ale snazim se zorientovat. Mám Rapida sedan 2014. Mám tam halogeny a chtel bych bi-xenony. Vubec nevim jake koupit abych mohl jen zapojit a bylo hotovo. Dnes jsem videl rapida ktery mel xenony ktere mi pripominali svetla z fabie, svetlo melo dole pri denim sviceni tecky tak nevim co to bylo za svetla jelikoz rapidove maj vlnku co jsem koukal. moc diky za pomoc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 23. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2020 To bylo světlo s LED denním svícením, ale s obyčejnou halogenovou žárovkou. A co si pročíst celé téma.... ? Jinak zapojit a jezdit u tvého auta půjde jen při použití xenonů před faceliftem, tedy bez LED denního svícení. Existují ale už i redukce na bi-xenony s tím LED páskem do vlnky. Nefunguje jen pohasnutí diod na parkovačky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rincenzo Vloženo 23. Září 2020 Sdílet Vloženo 23. Září 2020 Moc dekuji, snazim se procitat ale pro novacka je to dost narocne xD. A je nejake presne oznaceni tech xenonu pred faceliftem? Abych nekoupil neco jineho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 24. Září 2020 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Číslo je uvdeno hned ve třetím příspěvku: 5JB941017A a 5JB941018A. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rincenzo Vloženo 24. Září 2020 Sdílet Vloženo 24. Září 2020 Muzu jeste posledni dotaz, ta redukce na bi-xenony je co presne, je nejaky odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Tak vcera probehla dalsi ,,kodovacka" , kde si majitel vymenil puvodni halogenova svetla za Bi-xenony a pak uz jen stacilo upravit , tak aby vse fungovalo jak ma 🙂 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deawon Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 Mám služební halogeny a soukromé bixenony a řeknu Vám, že je to sakra znát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiktoria Kamińska Vloženo 7. Únor 2021 Sdílet Vloženo 7. Únor 2021 (editace) Ahoj. Mám auto z roku 2015 a vyměnil jsem lampy za bi-xenonové. Všechno funguje, kromě směrových světel, protože se zbláznili při běžícím motoru. Existuje způsob, jak to udělat? Jsem z polštiny a doufám, že překladač Google to přeložil dobře;) Editováno: 7. Únor 2021, autor: Wiktoria Kamińska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Is necessary do coding of the BCM. What month of production do you have? And BCM number? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiktoria Kamińska Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 April 2015. BCM 6RO937085H . Everything works except the direction. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 8. Únor 2021 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 Bad news, this BCM is not possible codding, it is old type from Fabia II. You can try instal a special reduction electronic device. More in PM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 U několika Rapidů jsem si už všiml špatně svíticího LED pásku 😩 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Nestraš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 No já z toho taky nemám radost a už si toho všímám na cestách napříč republikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 A svítí málo nebo blikají nebo nesvítí vůbec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Já tento měsíc potkal už dva. Jednomu proužek nesvítil vůbec, druhému tak s třetinovým jasem bez blikání. Celou dobu předtím jsem tak žádného Rapida neviděl, až teď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 (editace) Jen jestli se jim do světla nedostala voda. Je to tam pěkně blbě řešený, protože víčko, kudy se dává výbojka, je přímo smáčená vodou, tekoucí po blatníku, možné je, že jim netěsní a to je problém. Sám jsem si s tím užil, když jsem ho rozvrtal kvůli chlazení LEDky. Natekla mi voda do světla a LED modul proužku a ŘJ elektroniky světla málem odešla. Taky mě pak pravý proužek přestal svítit úplně a levý problikával. Editováno: 20. Březen 2021, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 (editace) Přidávám odkaz na elektroniku ve světlech. Řídící jednotka: 4G0907397Q https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/4g0907397q-ridici-jednotka-svetlometu-skoda-26118.html LED modul vlevo: 5JC941645 (90117315, Valeo B101926-1) LED modul vpravo: 5JC941646 (90129702, Valeo B101927-1) Editováno: 20. Březen 2021, autor: miklisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 20. Březen 2021 Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 Jeden pásek vždy svítil méně. Myslím, že to bude tím jak se světla ve spodní části teď orosí a vlhkost vykoná své. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 20. Březen 2021 Autor Sdílet Vloženo 20. Březen 2021 I to je možné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
md.doxa Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 (editace) Ahojte, muzete doporucit nekoho z okoli Brna / Svitav / Prostejova popr. slusne dojezdne okoli, kdo by mi pomohl s vymenou (hlavne kodovanim a pripadnou elektroinstalaci) halogenu za xenony u Rapida 2013 ambition plus (a OFF TOPIC jeste dodelani parkovacich senzoru i vepredu). Dle narocnosti bych pak sehnal svetla predFL nebo FL bixenony s led. Dekuji Editováno: 3. Duben 2021, autor: md.doxa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 3. Duben 2021 Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Zkus se zeptat @Vaša v Prostějově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 3. Duben 2021 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2021 Xenony si vyměníš sám, pokud nejsi mechanicky levý. Je to práce tak na 2,5 hodiny, sundat podběhy a nárazník, vyměnit, namontovat zpět a pak seřídit polohu světel. Kódovat se nic nemusí. Bi-xenony podobné. Zapojení drátů je ale odlišné, existují na to redukce nebo předělat BCM na verzi Stop-Start. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.