ČudlR Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Ostrik ani naklapeni na rapida povinny neni jsou to low xenony a ty to mit nemusej ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 před 1 hodinou, ČudlR napsal: Ostrik ani naklapeni na rapida povinny neni jsou to low xenony a ty to mit nemusej ;-) Děkuji za odpověď já jim to nechtěl vyvracet a přesvědčovat je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červen 2017 Sdílet Vloženo 9. Červen 2017 Proc taky, oni jsou nejvetsi odbornici preci. Na tomhle a rade jinych veci je krasne videt jaci to ve skutecnosti jsou odbornici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Protože oni jsou opravna, ne úpravna. Mě taky xenony měnili za 1000 to kapsy mechanikovi, protože měli problém, jak to do systému ŠA napsat, protože na dodělání výbavy, která je jinak za tučný příplatek, má ŠA nějaké restrikce. Jinak souhlasím s P., do tohoto servisu bych pak už nikdy radši nejel. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Já u nich auto kupoval a jezdím tam na pravidelný servisní prohlídky,takže myslíte že by potom byl problém?Zatím komu jsem se ozval tak o tom nic nevěděl a žádný zkušenosti neměl s výměnou světel.Tak mám strach že budu mít doma dvě světla a nenajdu člověka co mi je tam namontuje a zapíše do systému.Chci pořídit tyhle http://www.vrakoviste-melnik.cz/levy-xenonovy-svetlomet-rapid?gclid=CIWXmIjNstQCFUITGwodhSUFZQ.Zkušenosti či že by od nich někdo kupoval nejsou? Přijdou mi za dobrý peníz když jsou i s výbojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Když chceš slyšet total píčoviny, jdi do autorizáku. Mám dojem že je tam auta vůbec nezajímají. Na low xenony v rapidu nepotřebuješ nivelaci ani ostriky. Vymeniš a jedeš nemusíš nic kodovat. Vymění to každý kdo umí sundat nárazník. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 před 1 hodinou, miklisek napsal: Protože oni jsou opravna, ne úpravna. No, dost jim fandíš. S vlastní zkušenosti vím, že opravy jim taky nejdou. Když mam závadu a chci platit zbytečnou výměnu nějakého dílu, jdu do autorizáku. Prodejce mě přesvědčoval o hovadinach. Např. Že potrěbuji e-call a startstop a že 1.0 TSI je super náhrada za čtyřválec 1.2 . Hlavně že se ten teplej blbeček ráno nageloval a navoněl. Totálně nic odborného po prodejci zákazník nemůže chtít. Nejhorší na tom je že se nejedná o výjimku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 10. Červen 2017 Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Děkuji všem za názory a tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 10. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2017 Já u nich auto kupoval a jezdím tam na pravidelný servisní prohlídky,takže myslíte že by potom byl problém?Zatím komu jsem se ozval tak o tom nic nevěděl a žádný zkušenosti neměl s výměnou světel.Tak mám strach že budu mít doma dvě světla a nenajdu člověka co mi je tam namontuje a zapíše do systému.Chci pořídit tyhle http://www.vrakoviste-melnik.cz/levy-xenonovy-svetlomet-rapid?gclid=CIWXmIjNstQCFUITGwodhSUFZQ.Zkušenosti či že by od nich někdo kupoval nejsou? Přijdou mi za dobrý peníz když jsou i s výbojkou. V sytému je zapsaný mít nejspíš nebudeš, to bych viděl jako velký problém, protože to ŠA AS nejspíš nepovolí. Cena za ten xenon je pořád dost, na S-bazaru se dají sehnat trochu levněji, já oba pořídil za 7000 a byly nové i s vybojkou. Nebo zkus Mihocar Uherské Hradiště. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 11. Červen 2017 Sdílet Vloženo 11. Červen 2017 Jen se tak blve zeptam. Proc je nekam zapisovat ? To jedine kvuli pojistce aby zaplatila pojistovna xenony a ne klasiky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Kluci se zeptám, pokud dám xenony,, nivelace kolečkem půjde bez problémů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 7. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Funguje to stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 7. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2017 Jsem zvědav kdo první osadí faceliftová světla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 8. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2017 mám na ně zálusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Jsou doopravdy kompatibilní a lze je už někde koupit? Nenašel jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Vyzva pro Mikliska, protoze on ted uz vlastne zase jezdi se starymi svetly, coz nemuze byt. MR13 musi vypadat jako MR 18. [emoji23] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelZikmund Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Pokud mi někdo ověří s jistotou, že to tam půjde a někde je najdu k prodeji, klidně to prubnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Ja mám skôr zálusk na tie zadné LED. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rypicong Vloženo 9. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 (editace) 100% to bude jenom plug and play a zvlášť pro starší ročník, kde je denní svícení v hlavních světlech Editováno: 9. Červenec 2017, autor: Rypicong Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 9. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2017 Vyzva pro Mikliska, protoze on ted uz vlastne zase jezdi se starymi svetly, coz nemuze byt. MR13 musi vypadat jako MR 18. [emoji23] Tak zrovna tohle mě neláká. Ono totiž to není jen o světlech, ale to by se musel předělat i celý spodek aby to designově ladilo. Takhle mi to vyhovuje.Jinak viděl jsem v mém servisu nového Rapida s halogeny. Nevypadalo to špatně. DLR má řešeno řadou diod mezi blinkrem a dálkovou žárovkou. Nebyl čas ale zkoumat, jestli je v dálkových H7, ale nejspíš jo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 12. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2017 Dneska jsem si nahodil xenony na rapida 2015 naprosté plug and play. Nivelace bez problémů na kolečko, žádné chybové hlášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom.i Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 tomson1 - kdes kupoval a cena je kolem tech 12k ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomson1 Vloženo 14. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2017 (editace) http://www.vrakoviste-melnik.cz/levy-xenonovy-svetlomet-rapid za dva dny je máš od objednání Editováno: 14. Červenec 2017, autor: tomson1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef Pedro Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Prosím o info zda ty ledkovi půjdou na starýho Rapida? Jinak mám doma taktéž z Mělníka xenony tak jsem rád že pasovali já se na instalaci teprve chystám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 24. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2017 Ak myslíš MR2012 tak áno. Chcel som to kúpiť,ale 340.- EUR ma zatiaľ odradilo. Aj na predné hmlovky s LED denným svietením som si počkal, kým som ich nekúpil za 120.- EUR obidve, čierne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.