Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj – můžete mi prosím napsat, jak vám funguje vnitřní osvětlení? Zkusím to popsat – díky za trpělivost :-)

1. přijdu k vozu, odemknu (uvnitř se rozsvítí vše naplno), otevřu dveře (stále vše svítí naplno), nasednu a zabouchnu dveře (vnitřní osvětlení včetně LED linek pohasne o cca 50%), tím pádem je v autě dost šero. Má to tak být? Chtěl bych aby do doby než nastartuju to svítilo naplno. Nemohu to v nastavení nikde najít.
  2. jedu, zastavím, vypnu motor (kessy) – a svítí mi pouze světla u podlahy a LED linky. Stropní světla (taky LED) ne. Ty se rozsvítí, až když otevřu dveře. Máte to taky tak? Nebo to mohu někde nastavit, aby se stropní světla rozsvítila hned jak vypnu motor?

Díky za vaše postřehy :-)

Martin

Upraveno od Martin Bednář

Intenzitu led "linek" osvetleni si muzes nastavit v nastaveni vozu pod "osvetleni interieru". Bud si zvolis pouze nejakou cast (pravou, levou ci palubni desku) nebo vse a muzes si tam volit jas osvetleni. Toto jsem udelal a vse stale sviti naplno bez ztlumovani se. Co se tyce druheho bodu tak to mam stejne si myslim.

• Autor

Tam mam vse na max. Stejne se to ztlumi vcetne stropniho osvetleni.

Podivej se mi prosim, az nastoupis do auta a zavres dvere, zda se ti stropni osvetleni ztlumi. Diky.

Ano ztlumi, i kdyz nastavim veskere osvetleni naplno.

pardon, mel jsem to rozepsane na telefonu, akorat jsem to nepostnul :D Taky se mi to ztlumi :)

• 5 let později...

Zdravím, uz někdo vyřešil  to ztlumeni vnitřního osvetleni,chtel bych aby po nastartovani zustalo ambient.osvetleni svitit naplno jako pri otevreni dveří. Diky

Si nastav full a je to 

A kde si prosimte mam nastavit fullll?Ten mam nastavenej ale jak rikam a nekdo tady pise,tak pri otevreni DVERI SE TI VSECHNO ROZSVITI NAPLNO a jak zavres dvere tak to pohasne,vsechno mam nastaveny na max.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.