Publikováno Říjen 28, 20159 r Nechcem zakladať novú tému a tak to šupnem sem,je to tiež ohľadom zápachu benzínu.Unavou,starobou 11 rokov praskla mi na F1 benzínová tvarovaná hadička.Je to tá ktorá z pohľadu na motor spred otvorenej kapoty,pohľad na vstrekovaciu lištu je to tá čo je do lišty zapojená na ľavej strane ,spolujazdcovej. pekne to striekalo jak z injekčnej striejkačky,ani voňavý stromček netreba. Potreboval by som číslo tohoto dielu podľa ETKy. Na tom detailnom snímku je vidieť ako je prasknutá,stačí meniť iba hadicu a sponky,alebo aj niečo iné,lebo na lište vstrekov tam je to jasné ale druhá strana je trochu iná,je tam nejaké kolienko.Ďakujem. Upraveno Říjen 28, 20159 r od kimmi
Říjen 28, 20159 r Nazdar, hadica vedenia paliva k rozdelovacu pre motor AZQ - 03E133723D hadicova spona - N10292201 Druha strana vyzera ako hadicova rychlospojka... podla ETKy by to malo byt sucastou tej hadice.
Říjen 29, 20159 r Autor Vďaka za odpoveď,je to ono. Našiel som na stránke www.partscats.info Upraveno Říjen 29, 20159 r od kimmi
Říjen 29, 20159 r Autor Pobehal som u nás všetky predajne s autosúčiastkami a autoservisi,nikde to nemali ,ani v autorizáku v susednom meste,iba na objednávku,cena dosť vysoká či v autorizáku alebo inom servise,no v autorizáku zajtra bude inde 4 a viac dní. Skrátil som tú pôvodnú no trochu to slizí,takže bude nová len mám dilemu ako dám dole tú rýchlospojku čo je na druhej strane ten hadičky.
Říjen 29, 20159 r Autor Zdravím,potrebujem vymeniť hadicu prívodu paliva k rozdeľovaču (vstrekovacej lište).Praskla,na jednej strane pri lište je sponka to neni problém no na druhej je nejaká rýchlospojka,ktorá sa spája s vedením k nádrži,myslím.Ako sa rozoberá tá rýchlospojka. Dočítal som sa na nete že rýchlospojka má pružné miesto kde treba zatlačiť a ťahom sa odopne.Na odvetraní nádrže to tak je,viď foto,no na prívode paliva je iná rýchlospojka a má iba také malé štrbinky. Jak to dať dole,pomôžte. Upraveno Říjen 29, 20159 r od kimmi
Říjen 29, 20159 r Laco, nevím za kolik ti to nabízeli u vás, ale když jsem se díval tam kde beru díly já (skoda-dily.cz) tak to vyšlo dohromady za 400 CZK, mimochodem je i sk ekvivalent stránek viz obr. A pokud by jsi platil online kartou, tak druhý den to máš doma, alespoň já to tak vždy mám u cz stránek.
Říjen 29, 20159 r Autor Martin,už som objednal hadicu aj sponku,spolu za 20,drahé ale potrebujem to čo najskôr,takpovediac ihneďa a neviem koľko je poštovné od autodielov a ja to mám po ceste z roboty. Len neviem ako tú rýchlospojku dám dole.či nato treba nejaké kliešte alebo sa to dá aj svojpomocne.
Říjen 29, 20159 r Autor Nikto neporadí. Žeby najak takto ako na palivovom filtri,viď foto. Upraveno Říjen 29, 20159 r od kimmi
Říjen 29, 20159 r já myslel, že ta hadice vlevo (kterou máš prasklou) je nasunutá na nátrubku a stažena akorát tou sponkou, ne? nebo ty máš něco i s tou vracečkou na pravé straně co jde zpět z lišty do nádrže?
Říjen 29, 20159 r Autor Nie iba prívod paliva tá ľavá čo je na fotke prasknutá,tam pri tom nátrubku ktorý je na lište vstrekovačov je iba nasunutá a ide tam tá sponka to je ok ale druhá strana hadice je spojená s tou prívodnou hadicou z nádrže takou rýchlospojkou a tá je dodávaná spolu s tou hadičkou,miesto je pri expanzke tam,tak je pes zakopaný neviuem ako dám dole tú rýchlospojku,lebo vedľajšia rýchlospojka odvetrania je iná a tá má ten cudlík na zmačknutie a vybratie ale rýchlospojka na prívode to nemá,iba také malé otvory asi asi bude treba do tých niečo zastrčiť,uvidím ke´d budem mať novú hadicu jak to tam vypadá.Kukni sa na svojom že to máš tak isto.
Říjen 29, 20159 r jak se tak dívám na ty jednotlivé fotky v těch několika tématech, tak by ta gumová hadice měla být nastrčena z obou stran na nátrubcích a jen stažena těmi pružnými sponami, nebo se mýlím (na auto se nemám možnost teď podívat), nemyslím že by bylo potřeba nějaké kolínko (pokud tomu říkáš rychlospojka) rozebírat
Říjen 29, 20159 r tak pak bych řekl že tam bude taková obdoba ségrovky, takže bych zkusil do zakroužkovaného otvoru vrazit plochý šroubovák a ve směu šipky vytáhnout ven
Říjen 29, 20159 r kimmi, pro příště když někde začneš, tak tam pokračuj a nezakládej potom zbytečné duplicitní téma! Témata jsem sloučil.
Říjen 30, 20159 r Autor Martin to čo si označil je rychlospojka odvetrania nádrže a to meniť nejdem,potrebujem povoliť tú druhú rychlospojku prívod paliva čierna hadica od filtra a tam je to iné a čo sa týka toho kolienka čo si spomínal tak na tom neni zas taká sponka rozoberatelna to sa kupuje v kuse hadica-rychlospojka Keď pozrieš na svojom aute uvidíš jako to je.
Říjen 30, 20159 r Autor Ešte som chcel pripomenúť Martin to čo si označil tak práve to treba zatlacit a nie vytiahnuť
Říjen 30, 20159 r bych se aj rád podíval ze zajímavosti ... ale ráno za tmy a večer když jedu domů už je zase tma ... tak možná dnes, jak budu přehazovat gumy (jestli pro změnu nezapomenu )
Říjen 30, 20159 r Autor Tak hadička vymenená,kúpil som ten origo diel zo škodovky a nakioniec som použil iba tú hadicu,tá rýchlospojka mi zostala,lebo som nevedel vyndat tú starú a táto bola zasa iný typ,už tretí čo som to riešil.
Říjen 30, 20159 r tak jsem si vzpomněl a díval se na to a fakt mi též nebylo jasné, jak to sundat i s tím kolínkem ... a vzhledem k tomu, že s tím nic nemám, tak jsem to ani nechtěl pokoušet a použít většího násilí, abych to ještě nedokur...l
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.