maros8492 Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Zdravím, hľadal som na fóre no nenašiel som odpoveď. Pri otvorení hociktorých dverí mi nesvieti stropné svetlo, svieti iba ked ho zapnem manuálne alebo ked vytiahnem kľúč, alebo odomknem centrál. Kde môže byť chyba ? poistka je ok, žiarovky ok. Svetlo kufra pri otvorení kufra ide. Je to octavia 1.6 75kw, 2002. Vďaka za každý nápad. Celkovú diagnostiku som nerobil , len motor mi vypisuje čidlo chladiacej kvapaliny na vývode chladiča. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 A de ti " pískání "při rozvícenejch světlech, vyplým klíčku a otevřenejch řidičovejch dveřích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 19. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2015 Nefunguje ani to, resp ak vytiahnem kluce , svetla svietia nepipa to , ak vypnem svetla mam otvorene dvere niečo trikrát zapípa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 tak to vypadá na klasiku, ne? mikrospínač v zámku dveří bude asi KO; ještě se podívej na svazek drátů v průchodce dveří řidiče, občas se prostě rozlámou... chlapi, kdyžtak mě opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Tak tak. Taky bych zkusil mikrospínače. Anebo ty kable. Při otevřenejch dveřích by světla měli pípat dokud je nevypneš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 píše, ž emu nejde při otevření všech dveří, takže mikrospínače všech dveří vidím jako nepravděpodobné, zkusil bych nejdřív projít pojistky, pak může být vada v komfortce, je v ní relé, co spíná okruh osvětlení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Tak včera som zistil že svetlo sa rozsvieti ak otvorím pravé zadné dvere. Na ostatné to nereaguje. Odišli 3 mikrospínače ? Poistka je ok, comfortku pozriem dnes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 A máš maxidot? Pokud jo, tak tam musíš vidět otevřený dveře. Nevím jestli O1 má kontrolku. Jinak jestli dveře vzadu a u spolujezdce nepoužíváš, tak můžou bejt skáplý dávno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Neviem či tam je kontrolka, ale neukazuje mi ju pri otvorení tých zadných dverí ktoré rozsvietia svetlá. A tiež nejde signalizácia zapnutých svetiel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Maxidot tam zrejme nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) A relátko toho osvetlenia počuť ťuknúť keď vytiahnem kľúče a svetlo sa rozsvieti resp potom zhasne. Editováno: 21. Listopad 2015, autor: maros8492 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Maxidot tam zrejme nieje. Maxidot musíš vědět jestli jo nebo ne. Je to velkej displej mezi budíkama viz foto (barvy se můžou lišit podle úprav uživatelů) http://fabia-joy.wz.cz/maxidot_soubory/image014.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros8492 Vloženo 21. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 (editace) Nie nie maxidot nieje Napadá vás niečo ? idem popozerať káble pod volantom, vyhodím svetlo atď, Editováno: 23. Listopad 2015, autor: maros8492 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djvlada Vloženo 28. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2015 Mám ten samy problém otevru řidiče nic nesvítí otevru zadní pravý a rozne se diag píše cosi o zpožďovací osvětlení a samozřejmě na budiiach nic nepipa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jwb Vloženo 8. Prosinec 2015 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2015 Měl jsem podobný problém, zlomený kabel ve dveřích řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lososino Vloženo 9. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2020 Ahojte. Mam O1 combi 1,9TDi 81kw r.v.2000.Maxidot nemam. Potreboval by som radu.Mne zamky(central) funguju v poriadku.Tiez funguje signalizácia zapnutých svetiel. Len mi nesvieti stropne osvetlenie.(Poistky su OK).Predtym svietilo ale slabucko teraz nesvieti vobec.Vzadu mi svetielka svietia ale slabucko.V kufri mi svetlo nesvieti.Potreboval by som schemu zapojenia stropneho osvetlenia a komfortky.Budem vdacny za kazdu pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvajero Vloženo 10. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2021 Zdravím keď otvorím dvere nesvieti mi stropne svetlo ani v predu ani vzadu, aj keď je naštartovanie ci zavreté dvere a chcem si za svietiť tak nesvieti nič. Zrazu to prestalo všetko svieti poprosím o radu ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan N Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 Zdravim sice se to tu kolikrát už probíralo ale nenašel jsem situaci co je u me.Když otevřu přední dveře u řidice a spolujezdce tak se mi stropní svetlo nerozvíti a ani vystražné svetla na dveřich nesvití.Ale když otevru zadní dveře tak se stropní rozvíti nebo když vyndam klič ze spínačky a pak co nefunguje je to když necham svítit a vytahnu klič tak signalizace nefunguje drati opravene žarovky svíti četl jsem tu nekde tom že muže byt problém v relatku ale nevím kde ho najit abych skontroloval neboli kdyby jste někdo vedel co s tim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan N Vloženo 27. Březen 2023 Sdílet Vloženo 27. Březen 2023 V 21. 11. 2015 na 10:07, maros8492 napsal: Neviem či tam je kontrolka, ale neukazuje mi ju pri otvorení tých zadných dverí ktoré rozsvietia svetlá. A tiež nejde signalizácia zapnutých svetiel. kontrolka je mam 1,9 TDI 81 kw ale tež mi nesvití při otevření předních dveří a ani signalizace zapnutych světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.