wirer Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Tiez sa priklanam skor verzii s Bluetooth. Uz len kvoli pocuvaniu hudby a obcasnemu telefonovaniu. Vymena a kodovanie je problem, ako pises. No ak najdes vhodny servis, nie je problem. Dokonca tu na vychode SK bol aj chalan na CitiGo, ktoremu v CR nevedeli poradit. A potom mi dakoval, ze sa oplatilo a vsetko dobre dopadlo... Par postrehov som spisal na vyssie uvedenej stranke. Kontakt na servis mozem dat, ale neviem ako to mas daleko. Ja som sa s nimi dohodol na termine, doniesol auto a radio a cakal asi hodinku a pol. Potom zaplatil a isiel. Mikrofon som si tahal sam a dodatocne, uz som nemusel nic kodovat. Swing bez BT bude na tom podobne, akurat bez nutnosti montaze mikrofonu... A tiez mam auto vraj v zaruke Btw, radio som mal z polskeho Allegro, mikrofon z Ciny, konektor na mikrofon z predajne cez kamosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlosx Vloženo 4. Červen 2018 Sdílet Vloženo 4. Červen 2018 Chapu, cili hlavni problem je najit AS ktery to dokaze/je ochotny udelat. To ale zda se byt nemozne a vychodni slovensko je hooodne z ruky https://www.mihocar.cz/radio-swing-skoda-fabia-iii-6v0-6v0035867c/d-141457 sehnat jinak zda se neni problem :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Toto je bez Bluetooth. Ten s Bluetooth ma namiesto MUTE tlacidlo PHONE. Ako som pisal, kontakt ti v sprave dat mozem. Je to uz na tebe. Ten chalan na Citigo kontaktoval 10 ci 20 servisov v CR a vsade ho odmietli. I mna v niektorych, no nastastie som dostal tip na tento a uz to bolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Zajímavá náhrada Swingu. https://www.acr-bielefeld.de/installationen/skoda/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MilanHos Vloženo 25. Únor 2019 Sdílet Vloženo 25. Únor 2019 Zajimavá kombinace s automatickou klimou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 26. Únor 2019 Sdílet Vloženo 26. Únor 2019 No hlavně ty tlačítka dole a navrchu značkové radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romsos123 Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 Mohu se zeptat, chci vyměnit Blues za Swing s Bt. Mám ambition 10/2015. Swing od 5/2015 do 5/2016 má označení 6V0035871B. Nevím jestli je stejná kabeláž a jestli bude problém s kódováním ss,asr,reset pneu do swingu. Nemáte s tím někdo zkušenost? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Duben 2019 Sdílet Vloženo 4. Duben 2019 SS je stále na svojom mieste bez ohľadu na rádio. ASR a reset pneu ničomu nevadí, ja som si obe tlačidla dopĺňal a to mám Swing. len návšteve autorizáku sa asi nevyhneš, Swing podlieha ochrane komponentov. niečo som popísal u seba na webe a niekde to je aj tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romsos123 Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Četl jsem to, je to velice dobře zpracované. Bohužel nevím, jestli el. instalace je stejná u Blues a Swingu. Velikostně pasovat asi bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ptal jsem se na výměnu rádia blues za swing. Rádio výmění není problém. Akorát musím zjistit vin auta z kterého rádio je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Ja bych měnil blues za bolero full wypas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 No jo. Ale to jde jen s celou palubkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2019 (editace) Se zadařilo. Swing mr 2016 za Swing +mr 2018 Editováno: 5. Srpen 2019, autor: milanxx 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 Jak jsem psal u sebe, tak dodatečná aktivace Smartlinku není možná ani při použití obecného SWAP kodu. Tedy výměnou radia nelze získat smartlink. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 12. Září 2019 Sdílet Vloženo 12. Září 2019 @milanxx Díky za info, tak to je škoda :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 19. Září 2019 Sdílet Vloženo 19. Září 2019 (editace) Vysvětlení Editováno: 19. Září 2019, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 V prosinci proběhla výměna u kolegova auta. Blues za Swing+ 71H. Původ radia i montáž @wirer Odblokování proběhlo v KEI Brno. Při výměně se zjistil nefunkční USB vstup. Nechali jsme to tak s tím, že budeme reklamovat v AS. A v lednu den před návštěvou AS se mi ozval wirer, že proběhla obdobná záměna a taky nejde USB. A zjistili jsme rozdíly v konektorech Takže jsem kolegu stopl. Výsledek pátrání: Takže B je bílý, C je černý, E je zelený. Aby to nebylo jednoduché tak mají každý trochu jiný zámek. Při výměně je nutno na konektoru v autě uříznout příslušnou capku. Koupil jsem tedy E, ten jsem vyměnil u sebe a dnes jsem kolegovi dal mé původní C Ale proč to hlavně píšu. Kolega se rozhodl, že chce zadní PDC. Domluvil se v Autonově a ti si vymínili prohlídku vozu, takže ve čtvrtek 9.1.2020 auto předáno ke kontrole zda možno. Za dvě hodiny zpráva OK a kolega to objednal s tím, že 10.1 odpoledne bude hotovo. Ale nebylo, servis hlásil, že se nedaří PDC nakodovat a že to řeší s Škodovkou. Kolega jim to tam nechal a odjel na zájezd do Alp. V týdnu jsem komunikoval kvůli mému a tak jsem se jen v mejlu pozeptal zda byl úspěch. A odpověď mi vyrazila dech: Co se týče dotazu na parkovací senzory, tak ty nelze nakódovat z důvodu záměny rádia oproti tomu co vyjelo z linky. Volám a dostávám info, že má dovést staré Blues a oni je prohodí. Ihned jsem napsal kolegovi SMS a v pondělí 20.1. jim dovezl staré blues a odešel s tím, že 21.1 bude hotovo. Vyměnili radio, nakodovali PDC a zase šoupli nové zpátky. Výsledek jen napůl. PDC pípe, radio se ztlumí ale nezobrazí. Tím jejich sw prostě nedokážou zapnout to co wirer vypnul protože bez PDC stále skákala chyba na displej. Takže dnes 22,1 auto převzal, a já mu vyměnil USB a jede jak má. Zkusí zajet do KEI a když tak počkáme na wirera. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Pěkný info, muselo Ti dát hodně práce, nežli jsi problém vyřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ski1961 Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Abych těch USB konektorů nebylo málo, tak doplním ještě, že tam je třeba i tento usb konektor končící na M :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 (editace) @ski1961 když jsem si kupoval pro sebe E a v AS v náhradních dílech hledal v etce našel M jako náhradu za C. Proto je taky černý. @Petr AMF Jo, kolega si lyžoval a já řešil. Ale pro můj kontakt to nebyla jeho zakázka, takže jsem měl jen indicie, dělal jsem co dá ale výsledek ........ Prostě AS i ta ochotná má své hranice. Horší je to, že výměna radia zabrání dodělání něčeho jiného. Editováno: 24. leden 2020, autor: milanxx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr AMF Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 Každopádně u Vás v ŠA jsou rozhodně ochotnější, v Praze jen nic nelze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 25. leden 2020 Sdílet Vloženo 25. leden 2020 @Petr AMF stejně jako v PL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 27. leden 2020 Sdílet Vloženo 27. leden 2020 Dnes KEI a návod od @wirer a couváky na radiu fungují. 10 minut v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blablak Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 (editace) Ahoj, jen bych si rád ověřil co už z pročítání fóra tuším. Koupil jsem teď FIII 11/2016 a zatoužil jsem po CarPlay. Mám Bolero 5Q0 035 819 B a není v menu vůbec funkce smartlink. Je to tedy tak že bych sice mohl vyměnit MIB za bolero 840+ a smartlink bych v menu měl ale aktivace by se mi nikdy nepovedla protože neexistuje alogritmus pro vygenerování aktivačního kódu pro moje VIN? Díky Editováno: 29. leden 2020, autor: blablak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. leden 2020 Sdílet Vloženo 29. leden 2020 Ano, mám stejné Bolero jako ty a pochopil jsem to úplně stejně [emoji3525] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.