deathskull Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Ahoj, chci se podelit o dnesni neprijemnou zkusenost. Rano jsem klasicky oskrabal auto, pohoda, ale tedka vecer kdyz jsem sel z prace a chtel jsem otevrit dvere u ridice, tak to neslo. Nevim jak se to mohlo stat, ale zatekla mi voda k tesneni a tam zmrzla. Stalo se to i u dverich u spolujezdce (zadni jsem uz pak nezkousel). Stalo se Vam to taky? Toto jsem naposledy resil u 120tky:) tak mne to docela prekvapilo... Dalsi vec co jsem spozoroval, bylo pri otevirani kufru podivne krupani... Co vy a prvni malenke mraziky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikusp Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Dnes sa mi stalo to iste ako tebe. Aj na dverach vodiča a aj škrípanie na kufru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deathskull Vloženo 23. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 moc se mi nezda, ze by to bylo normalni... no, prozatim objedu trosku gumy vazelinou a uvidime... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Bude to tím problémem, co jsem psal minulý týden. Při silnějším dešti voda teče za jízdy po sklech, na střeše je malý žlábek proti F2. Si myslím, že když si ráno dojel do cíle, mezitím povolil led na střeše a vylézal si, nepatrně tam vody nateklo a večer zmrzlo. U kufru, když je mokré auto a rychlejším otevření, voda teče všude i do kufru. Pokud to pak trochu zmrzne, vlivem kroucení karosérie jízdou, to bude skřípat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel M Vloženo 23. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2015 Jó, to je klasika, když to večír namokne a přes noc zmrzne. Dneska ráno mělo u nás zamrzlé dveře všechno (FI, FIII, Alfa 147), i soused u WRX STi ráno škubal dveře... Trochu se tomu dá předejít namazáním těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 24. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2015 Voda teče všude. O1 i F1 měla kovové rámy dveří vně a mezitím těsnění, to bylo praktičtější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobek Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Silikonovy olej na těsnění a je klid. Vazelinu ne. Tu si budeš nosit všude na oblečení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Já vždycky používal indulonu a nemohu si stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Být vámi, tak bych se radši informoval v servisu, čím lze těsnění mazat. Koukněte se do manuálu, co tam o tom máte. Radši něco jejich značkového, než problémy s reklamací. U Rapida je totiž třeba zákaz mazat sametku vnějšího těsnění.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Já to nikdy ničím nemazal, to se dělalo naposledy u Favoritu. U F2 jsem si zvykl vždy před odjezdem nebo po dojezdu otřít hranu střechy ( stejně ta voda pak kape při otevření na sedačku) a vždy v zimě jsem auto normálně otevřel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Být vámi, tak bych se radši informoval v servisu, čím lze těsnění mazat. Koukněte se do manuálu, co tam o tom máte. Radši něco jejich značkového, než problémy s reklamací. U Rapida je totiž třeba zákaz mazat sametku vnějšího těsnění.... Přesně tak a v žádném případě nepoužívat silikon, zažírá se do laku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 (editace) Návod mluví jasně, otřít hadrem a bez problému. Třeba používají hodně levný druh gumy a aby do auta třeba po 5 letech neteklo nebo tak Editováno: 25. Listopad 2015, autor: Jan R. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.