Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, chci se podelit o dnesni neprijemnou zkusenost. Rano jsem klasicky oskrabal auto, pohoda, ale tedka vecer kdyz jsem sel z prace a chtel jsem otevrit dvere u ridice, tak to neslo. Nevim jak se to mohlo stat, ale zatekla mi voda k tesneni a tam zmrzla. Stalo se to i u dverich u spolujezdce (zadni jsem uz pak nezkousel). Stalo se Vam to taky? Toto jsem naposledy resil u 120tky:) tak mne to docela prekvapilo...

Dalsi vec co jsem spozoroval, bylo pri otevirani kufru podivne krupani...

Co vy a prvni malenke mraziky?

Dnes sa mi stalo to iste ako tebe. Aj na dverach vodiča a aj škrípanie na kufru.

• Autor

moc se mi nezda, ze by to bylo normalni... no, prozatim objedu trosku gumy vazelinou a uvidime...

Bude to tím problémem, co jsem psal minulý týden. Při silnějším dešti voda teče za jízdy po sklech, na střeše je malý žlábek proti F2. Si myslím, že když si ráno dojel do cíle, mezitím povolil led na střeše a vylézal si, nepatrně tam vody nateklo a večer zmrzlo. U kufru, když je mokré auto a rychlejším otevření, voda teče všude i do kufru. Pokud to pak trochu zmrzne, vlivem kroucení karosérie jízdou, to bude skřípat.

:)

Jó, to je klasika, když to večír namokne a přes noc zmrzne. Dneska ráno mělo u nás zamrzlé dveře všechno (FI, FIII, Alfa 147), i soused u WRX STi ráno škubal dveře... Trochu se tomu dá předejít namazáním těsnění.

Voda teče všude. O1 i F1 měla kovové rámy dveří vně a mezitím těsnění, to bylo praktičtější :)

post-7427-0-79661900-1448344287_thumb.jp

post-7427-0-21827000-1448344308_thumb.jp

post-7427-0-05139300-1448344319_thumb.jp

post-7427-0-99861100-1448344339_thumb.jp

Silikonovy olej na těsnění a je klid. Vazelinu ne. Tu si budeš nosit všude na oblečení.

Já vždycky používal indulonu a nemohu si stěžovat.

Být vámi, tak bych se radši informoval v servisu, čím lze těsnění mazat. Koukněte se do manuálu, co tam o tom máte. Radši něco jejich značkového, než problémy s reklamací. U Rapida je totiž třeba zákaz mazat sametku vnějšího těsnění....

Já to nikdy ničím nemazal, to se dělalo naposledy u Favoritu.

U F2 jsem si zvykl vždy před odjezdem nebo po dojezdu otřít hranu střechy ( stejně ta voda pak kape při otevření na sedačku) a vždy v zimě jsem auto normálně otevřel.

:)

Být vámi, tak bych se radši informoval v servisu, čím lze těsnění mazat. Koukněte se do manuálu, co tam o tom máte. Radši něco jejich značkového, než problémy s reklamací. U Rapida je totiž třeba zákaz mazat sametku vnějšího těsnění....

Přesně tak a v žádném případě nepoužívat silikon, zažírá se do laku

Návod mluví jasně, otřít hadrem a bez problému.

Třeba používají hodně levný druh gumy a aby do auta třeba po 5 letech neteklo nebo tak :)

post-7427-0-02913700-1448475222_thumb.jp

Upraveno od Jan R.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.