Přejít na obsah

Výměna Honda Civic 1,3 za Octavia 2,0 TDI

mr.neo

Doporučené příspěvky

Ahoj chlapi, řeším tady jeden malý rozhodovací problémek. Doma v rodině máme jako druhé auto vlastní Hondu Civic 1,33 benzin (2009-35tis km). Používá ho žena k cestě z práce do práce (5km). Ve firmě mě končí operativní leasing na Octavii 2,0 TDI 103kW Elegace Plus (+ xenony, kožený sedačky, 2012-120tis km) a dostávám novou O3.

Samozřejmě v tuto chvíli čekám na informaci o prodejní ceně, ale Octavii jsem si zajížděl sám. Za dobu 4let jsem neměl ani jeden problém. Auto bude mít za sebou servisní prohlídku po 4 letech a 120tis km, novou technickou, 4x nové zimáky, 4x nové letní kola.

Honda samozřejme nemá takovou výbavu jako octavka, proto bych hned vyměnil. Jen mě dost trápí, že nafták bude dosávat asi pěkně za uši při cestách do práce.

Šli byste do výměny Honda benzín vs Octavia nafta s výhledem ježdění další 4-6let (5-6tis km ročně?).

Díky za názory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já si to taky právě myslím, že by nafta dostala šíleně na .... Musel bych nastavit jiny režim, kdy bych auto každý měsíc projel na nějaký delší výlet kvůli filtru pevných částic.

Co jsem se koukal na ceny aut, tak obě dvě mají téměř totožnou cenu, tzn je to vyměna horší výbava a benzín za lepší výbava + nafta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...