jsstanik Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Diamant: dnes už se tyto odblokace řeší jinak,např.u jiných značek jak píšeš kde si firmy berou velké love (mimochodem 8tis to už je opravdu darda např.na MB uvádějí kolem 6ti) za odblokováni jako např.u mě na MB či BMW, přitom se to dělá v servisním menu pomocí tlačítek, pochybuji o tom že to u Škodovky je jinak, ale nevím nechci tvrdit něco co jsem nezkoušel... Jinak co se rušení týče je třeba před interface vložit odrušovač ,protože se může stát, že bude kolísat buď obraz nebo zvuk..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 17. Květen 2007 Sdílet Vloženo 17. Květen 2007 Ale ja som to písal v Sk. V Kč je tých 8000 cca 6700Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 20. Květen 2007 Sdílet Vloženo 20. Květen 2007 viem vam vsetkym ponuknut odblokovanie videa u mfd2 navigacii za 4000 Sk ak by ste mali zaujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 21. Květen 2007 Sdílet Vloženo 21. Květen 2007 A čo to obnáša? Teda čo s tým robíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.pecoun Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 nejrychlejsi je odpojit GALU to jest bilej drat to si potom Navi mysli ze auto stoji. a nestoji to ani kacku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otam Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 A čo to obnáša? Teda čo s tým robíš? asi cca pol hodky prace aj s vyrobou a montazou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 ----------------------------------------- Otázka na NEXUS a Trimax" Umí to DivX ??? Přehrávat Mapy z CD ? - (ted ne jen z DVD) ? Spolupráce s MaxiDOTem, s multifunkčním volantem ? Existuje už s firmwarem s logem Škoda ? - nebo je možnost tento firmware sehnat? (Barva tlačítek mě nezajímá - LED lze doma přehodit) Co TV tuner - a ovládání tohoto TV tuneru přes tlačítka či display navigace. díky za odpověď na jirkadj@seznam.cz - nebo sem na diskusi - díky ------------------ Drahé TV Tunery do auta na trhu: http://www.wancar.cz/mm_pages/mm_tv.php .........Nebo levnější : TV karta Leadtek WinFast PRO II, externí TV tuner k LCD / CRT monitoru, DO Odkaz: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - toť otázka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 -----------------------------------------Otázka na NEXUS a Trimax" Umí to DivX ??? Přehrávat Mapy z CD ? - (ted ne jen z DVD) ? Spolupráce s MaxiDOTem, s multifunkčním volantem ? Existuje už s firmwarem s logem Škoda ? - nebo je možnost tento firmware sehnat? (Barva tlačítek mě nezajímá - LED lze doma přehodit) Co TV tuner - a ovládání tohoto TV tuneru přes tlačítka či display navigace. díky za odpověď na jirkadj@seznam.cz - nebo sem na diskusi - díky ------------------ Drahé TV Tunery do auta na trhu: http://www.wancar.cz/mm_pages/mm_tv.php .........Nebo levnější : TV karta Leadtek WinFast PRO II, externí TV tuner k LCD / CRT monitoru, DO Odkaz: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm - toť otázka?? Proč to prosím Tě dáváš do všech příspěvků? V jednom dokonce 3x!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel05 Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Ahoj ve spolek, nemáte náhodou někdo na prodej CD mapy Evropy 2007 do navigace NEXUS ???? moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Mám problém s origo navi NEXUS. Přestala mi číst zálohovaná (vypálená) CD. Mám origo CD, které nechci tahat v autě kvůli jejich poškození (Madonna, R.Williams apod.) a najednou mi navi přestala číst tyhle zálohy a píše: Chyba čtení CD, není žádné hudební CD... Neví někdo, čím by to mohlo být? Hloupý dotaz, ale dá se to nějak reklamovat? Přece zálohovaná CD přehrávat můžu, pokud vlastním origo, a ta navi to prostě teď přestala číst. Jinak druh CD (výrobce) vliv nemá, zkoušel jsem jich několik různých a nic..... díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Na věži mi kdysi pomáhalo pálit v jiném formátu, ale pokud Ti je dřív brala, tak je podle mě špinavá nebo rozbitá, takže bych to zkusil řešit přes servis...pokud teda nemluvíš o vypáleném CD do navi, s tím asi nepochodíš a občas blbnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 myslim, že tohle nevyreklamuješ. sám vím, že mě jeden čas četk stream vypálený CD pouze maximální rychlostí 12, rychlejší nečetl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zkus tohle: vypalit 4x, Disk at Once a hlavně zvolit uzavřít CD. Tohle jsou volby kdy to čte snad všechno. Ps. zkousel jsi Verbatim s bílým práškovým povrchem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomson Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Čau, mě se ještě nepodařilo, aby mi navi přehrála CD-RW i když tu možnost Škodovka připouští (vám to přehrává?). CD-R v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartHK Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 zdravím,neví někdo jaké má obj.číslo dle ETKA interní anténa k navigaci nexus? je to stejná anténa jako u navi v roomsteru?? nevíte kde se dá koupit ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Zkus tohle: vypalit 4x, Disk at Once a hlavně zvolit uzavřít CD. Tohle jsou volby kdy to čte snad všechno. Ps. zkousel jsi Verbatim s bílým práškovým povrchem. Ok, je pravda, že vypaluji pokaždé 40x. Zkusím pomalu, 4x a ty ostatní volby tam mám zaškrtnuté pokaždé (disc-at-once a uzavřít CD). Co je to zač za CD ty Verbatim s bílým práškovým povrchem?Něco special, nebo klasické CD, které se dají běžně koupit? Do NAvi mám origo navigační CD,ale pro jistotu mám ještě udělané zálohy, je to lepší než přijít o origo kvůli pár škrábancům. Když nepomůže médium, půjdu do servisu a budu navi reklamovat. Zálohy origo hudebních CD přeci musí přehrávat.... :---))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 40x je hrozně rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 No většinou mají jen s lesklým povrchem, ale dobrej obchod s PC ti je sežene....Jinak právě ta povrchová hořejší úprava z něj dělá "nezničitelné CD". Jinak můžeš pálit pokud bude 4x OK až 16 x, ale to je maximum. Je to dáno vývojem typu CD...tzv. books. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Jinak můžeš zkusit metodu...pokud je Navi v záruce: cesta typu RAV4 by neprojel a fakt to tam vzít při hrajícím CD pěkně rychle - no zatím to nevydrželo nic - hlavně s rozumem ať to vydrží auto. Musíš si říct že tě hold ty rány do auta nebudou bolet a pak se mu pěkně omluv. Optimálně stará vojenská panelová cesta. To originální CD pro tenhle test si zvol nějaké u kterého té to nebude bolet - zřejmě pak už nepůjde vyndat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstorm Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Tak jsem dnes zkoušel vypalovat 2 různými programi max. 4x rychlostí a navi stejně ty vypálený CD nečte....Je ale divný, že vypálené mapy mi veme....Tak asi budu muset zkusit štěstí v servisu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Hmm to je něco špatně přímo v mechanice. Tak jim řekni, že nečte Audio-CD a ať to rozlousknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 zdravím,neví někdo jaké má obj.číslo dle ETKA interní anténa k navigaci nexus? je to stejná anténa jako u navi v roomsteru??nevíte kde se dá koupit ?? Já mám u navigace Nexus tuhle anténu: http://www.stualarm.cz/produkt/67531-gps-antena-nalepovaci/ a řekl bych že bude asi levnější než originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filas1 Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Ještě levnější adaptér pro připojení DVD do O II : http://www.stualarm.cz/produkt/mi007/pas-a...avigaci-vw-169/. A pokud chcete odblokovat obraz za jízdy, je potřeba nějaký modul pro odblokování obrazu za jízdy, něco jako toto: http://www.stualarm.cz/produkt/sbintcan-od...pro-vw-169-bmw/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkadj Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Koukal jsem na ty odkazy - ale nepřípadá mi to jako super cena (nebo ty to nějak deeluješ"?)- to už je přeci lepší ten mnou udávanej - za 1800Kč - který má navíc i TV tuner. A s tím odblokováním - za 5000 kč - to bych už oželel to že mi to za tu hodinku samo vypne - a dal si tam obyčejný vypínač na CAN-BUS Každopádně díky za reakci. Nemá někdo lepší nápad - jak realizovat v O2 - tento TV tuner + AV input: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm PS: omlouvám se duplicitními příspěvky ode mě - ale měl sem doma pomalej NET - a než se to zpátky zobryí - tak ani nevím jestli se to vložilo nebo ne.Tak proto.V jinejch sekcích to byl záměr: chtěl jsem brzkou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin IV. Vloženo 26. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2007 Koukal jsem na ty odkazy - ale nepřípadá mi to jako super cena (nebo ty to nějak deeluješ"?)- to už je přeci lepší ten mnou udávanej - za 1800Kč - který má navíc i TV tuner.A s tím odblokováním - za 5000 kč - to bych už oželel to že mi to za tu hodinku samo vypne - a dal si tam obyčejný vypínač na CAN-BUS Každopádně díky za reakci. Nemá někdo lepší nápad - jak realizovat v O2 - tento TV tuner + AV input: http://www.alza.cz/televizni-karta-leadtek...o-ii-d66599.htm PS: omlouvám se duplicitními příspěvky ode mě - ale měl sem doma pomalej NET - a než se to zpátky zobryí - tak ani nevím jestli se to vložilo nebo ne.Tak proto.V jinejch sekcích to byl záměr: chtěl jsem brzkou odpověď no pokud tam dáš vypínaš na CANBUS tak ti to bude házet chyby.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.