Heno69 Vloženo 28. Duben 2023 Sdílet Vloženo 28. Duben 2023 Zdravim....nemate niekto skusenost, ci sa da namontovat original sklapatelne tazne z Golfa 7 (5G0803880D) do Superbu 3 r.v. 2017 (3V0803881D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Nedá, papírově ho nezapíšeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Pokud ma tazne nekde homoogacni stitek , tak by to jit melo, ne? Kdysi davno jsem to delal na svem mondeo 2004. Ale slo to z mondea na mondeo. Namontoval jsem, sel jsem na technickou a pak mi tazne zapsali. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Jenže ta homologace je na tu konkrétní řadu - Takže na Golfa (ještě si umím představit, že to bude možná i na "sourozence" - Octavia, Leon, etc..). Na Superba rozhodně ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heno69 Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 LiveBomb ... tazne na superb3 je stejne jako na Octavii3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 Ak mas nejakeho znameho v skodovke tak to pojde,do papierov typoveho listu sa pise sivˇce homologacna znacka ale nehovori nic o konkretnom aute v tomto pripade,cize teoreticky je to mozne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 2. Květen 2023 Sdílet Vloženo 2. Květen 2023 před 4 hodinami, Heno69 napsal: LiveBomb ... tazne na superb3 je stejne jako na Octavii3 Není. Ovce nema polo-automat a navíc má jiné maximální svislé zatížení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 Neví někdo jaké je konkrétní číslo pro elektrický svazek od tažného k jednotce na liftback? Na škoda díly jsem tam našel jenom 3V0971541E a ukazuje to pouze pro Combi.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 19. Červen 2023 Sdílet Vloženo 19. Červen 2023 3V0 je pro combi i lifta... 5 je vzdy lift a 9 combi... 0 obe 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 29. Červen 2023 Sdílet Vloženo 29. Červen 2023 Ještě mám jednu otázku jednotka rozpoznávání přivezu 5Q0907383 můžu zaměnit za jednotku 5H2907383 s indexem C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 11. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2023 Nemá někdo k dispozici jednotku 5H1907383? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 Ahoj,může mi někdo říct,které je výrobní čislo na štítku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 18. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2023 Myslim ze stitek je tam jeste jeden, kde je nejaky modry napis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 Ještě mám jeden štítek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 před 18 hodinami, Leonekkk napsal: Ahoj,může mi někdo říct,které je výrobní čislo na štítku? Výrobní číslo je 3V0... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 3V0 ... je číslo dílu 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonekkk Vloženo 19. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2023 Myslel jsem si že je to z těch 2 čísel co jsou dole. Ale děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2023 a co vyzkoušet ty dva QR kódy? Mně to tedy nic neudělalo ve snaze je načíst z fotky ... EDIT: tak jinou čtečkou mi to načetlo ten pravý a ukázalo to to číslo pod tím, tak předpokládám, že ten vlevo bude pro to číslo pod ním. Které z nich to ovšem je, by asi musel říci někdo, kdo má origo tažné a zapsané v TP 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oneb1t Vloženo 21. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2023 V 4. 8. 2021 na 22:19, Jagg22 napsal: Píšu další info o opravě Proběhla instalace nové sahary (originál škoda 400W), výsledek téměř totožný, auto se s karavanem v kopci hřeje. Zapůjčil jsem si levnou diagnostiku, která ukazuje přesnou teplotu vody. Zjistil jsem že při trochu ostřejší jízdě je teplota až 105 stupňů (palubní ukazatel ukazuje stále 90) Mam ještě Octavii 3 110kw, totožný motor, taky se teplota nepohne ani o stupeň i když jedu hodně ostře. Dále jsem si vzpomněl na kamaráda, který má úplně totožneho superba, stejný motor 4x4, domluvil jsem si že se svezu a pomocí diagnostiky zkusím svižně jízdu, výsledek byl úplně stejný jako u mého Superba, nebyl problém se s teplotou vody dostat přes 100 stupňů (ukazatel jako u mého stále na 90) Předpokládám tedy že je u této verze prostě poddimenzovano chlazení. Ještě mě napadá namontovat větší chladic který jsem našel na netu šířka 32mm (originál 24mm) ale je to nějaká replika, v originále jsou největší 24mm. Není tak někdo kdo by mi zjistil není možné v originále sehnat větší chladic na tohoto superba 3, 2.0 tdi 110kw 4x4, manual Dekuji Superb ma myslim lamely pred chladicem je mozne ze jsou rozbite nebo se musej spravne nastavit v ridicich jednotkach pro vlek to by vysvetlovalo rozdil to ze budiky ukazujou 90 je dany softwarove aby lidi neblaznilo ze teplota lita nahoru/dolu 105 stupnu muze bejt jeste uplne v poradku pro motor je takova teplota asi z pohledu spotreby/emisi vyhodnejsi na platforme MQB se myslim ECU snazi regulovat teplotu oleje u benzinovejch motoru na 107 stupnu takze totozny to muze bejt i s vodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkratky Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února Tak jsem se nedávno vydal na podobnou cestu - 2 roky zpět jsem koupil ojetý SIII 2018 140kW 4x4 6st. DSG bez tažného s tím, že to nevyužiji. A ejhle, ono by se to najednou hodilo na přepravu kola i koní. V autorizovaném servisu jasná zpráva - na tuto motorizaci s 4x4 nelze dodatečně nainstalovat tažné, pokud již nemá přípravu z výroby. A ta tam bohužel podle VIN není, i když v TP údaje o povolené hmotnosti přívěsu jsou... tak jsem z toho byl jelen já i servis. Než jsem hodil flintu do žita, zkusil jsem oslovit Elsa Group a prý jsou schopni udělat instalaci tažného zařízení a elektroinstalaci včetně kódování i na tuto verzi, tak jsem zvědavý. Jsem k nim objednaný na konec tohoto měsíce, tak potom udělám soupis pro další nebožáky, co si pořídili tuto verzi bez přípravy a poté zjistili, že to tažné přece jen potřebují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 14. Února Sdílet Vloženo 14. Února před 10 hodinami, pkratky napsal: prý jsou schopni udělat instalaci tažného zařízení a elektroinstalaci včetně kódování a co zápis do TP a OTP? to dovedou také? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkratky Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Zeptal jsem se jich na to ještě dnes konkrétně a údajně ano. Quote Co se týče zápisu do TP, tak od nás dostanete typový list k tažnému zařízení a naše pověření o montáži a s tím si zajdete pouze na úřad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joco776 Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna Kdyby někdo měl zájem o original tažné včetně TP. Klidně mi napište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkratky Vloženo 21. Dubna Sdílet Vloženo 21. Dubna On 2/13/2024 at 11:19 PM, pkratky said: Tak jsem se nedávno vydal na podobnou cestu - 2 roky zpět jsem koupil ojetý SIII 2018 140kW 4x4 6st. DSG bez tažného s tím, že to nevyužiji. A ejhle, ono by se to najednou hodilo na přepravu kola i koní. V autorizovaném servisu jasná zpráva - na tuto motorizaci s 4x4 nelze dodatečně nainstalovat tažné, pokud již nemá přípravu z výroby. A ta tam bohužel podle VIN není, i když v TP údaje o povolené hmotnosti přívěsu jsou... tak jsem z toho byl jelen já i servis. Než jsem hodil flintu do žita, zkusil jsem oslovit Elsa Group a prý jsou schopni udělat instalaci tažného zařízení a elektroinstalaci včetně kódování i na tuto verzi, tak jsem zvědavý. Jsem k nim objednaný na konec tohoto měsíce, tak potom udělám soupis pro další nebožáky, co si pořídili tuto verzi bez přípravy a poté zjistili, že to tažné přece jen potřebují. Tak jsem musel instalaci odložit kvůli opravě po tom, co mi soused udělal facelift zadku při couvání... Nicméně tento týden nainstalováno na počkání (asi 4h) zařízení Westfalia s kompletní elektroinstalací včetně kódování a typového listu. Opět upozorňuji, že podle ŠA na tuto motorizaci TZ dodatečně dodělat nelze, ale zatím vše funguje jak má - prozatím odzkoušeno s nosičem kol. 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jawarmaniak Vloženo 21. Srpna Sdílet Vloženo 21. Srpna (editace) Zdravím Všechny. Nedávno jsem koupil Combi s výklopným tažným. Očividně se tažné nepoužívalo, protože vyklopit ho jde hodně ztuha. V podstatě musím držet vytáhlé táhlo v kufru a zespoda rukou kouli nadsvednout, aby se odjistila a pak mírným tlakem ji sklopit. Nevypadne sama. To samé, když ji zvedám. Po čem jít, co je zatuhlé? Dá se koule vytáhnout z auta a třeba promazat? V příručce jsem četl, že to otočné uložení se nesmí mazat. Díky za info Editováno: 21. Srpna, autor: jawarmaniak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.