Říjen 21, 20186 r Súhlasím s "deto". Mám 110kw 4x4, pri aktuálnych ranných teplotách od 4-10 stupňov sa mi motor do 10 km zohreje vždy na cca 70-80 stupňov a to ho vôbec nevytáčam.
Říjen 24, 20186 r V 9. 1. 2017 na 6:36, KarelM napsal: Tak jsem dnes ráno udělal ne příliš dobrý snímek - žaluzie jsou zavřené. Já tam ty žaluzie prostě nemám, ať se dívám, jak se dívám. Je možné, že došlo k chybě ve výrobě? Nezdá se mi, že zrovna L+K výbava by ty žaluzie neměla...
Říjen 24, 20186 r Netuším, hledal jsem dokonce v Dílenské příručce SIII v souboru "D4B80513DF6-Motor_1_6_88__2_0_110__140_kW_TDI_CR.pdf " info o žaluziích, ale v sekci chlazení se vůbec o žaluziích nezmiňují! Jako by neexistovaly. U jiných motorů rovněž ne. Žaluzie mi už mimochodem v rámci garance měnili.
Říjen 24, 20186 r Lukas_86: Žaluzie se neřídily výbavou, ale motorizací. A možná buď rád, že je tam nemáš... KarelM: proč ti je měnili?
Říjen 24, 20186 r Martin Bednář: Chyby v řídící jednotce 01 (P05A0 00 [036] - Stuck Open). A projevovalo se to mj. tak, že žaluzie někdy zůstaly otevřené i při studeném motoru, přitom bylo venku -10. V létě někdy zase zavřené, i když bylo venku 30.
Říjen 24, 20186 r 140kW je nemá nikdy, jen 110 a pokud je tažné, tak je nemá ani 110kW. To jsem vyčetl ve světě motorů jak dělali test 110kW na cestě do Chorvatska
Říjen 24, 20186 r Tak byl opravdu špatný termostat. Včera jsem z 50 stupňů neohřál vodu po 15ti km na 90, a dneska na to stacili cca 2 km na výjezdu z vesnice.
Listopad 14, 20186 r Má smysl řešit nějakou zimní clonu před chladič ? (nemám žaluzie) Jednak jako pomocníka pro rychlejší ohřev motoru a jednak jako ochranu chladiče před kamínky. Na to, že auto má necelý rok, tak je ten chladič pěkně ostřílený.
Listopad 14, 20186 r Já jsem chladič prorazil o nějaký kamínek, kdo to viděl, říkal, že to je extrém, jak ten chladič vypadá, takže bych doporučil alespoň nějakou ochranu chladiče, ale zatím jsem nic nenašel... Z výroby to ale nevydrží nic.
Listopad 14, 20186 r Na starém autě, které má najeto skoro 300 tisíc, mám chladič jako nový jen díky tomu, že jsem přes zimu před něj dával polystyrenové desky , které pomohly jednak jako ochrana před kamením a taky jako izolace. Myslím si, že něco podobného velmi brzy udělám na Supíkovi. Už jsem se díval jak tam něco strčit, asi to půjde spodem.
Listopad 17, 20186 r Myslim ze vyslo nejake TPI na vodne pumpy pre niektore motorizacie, bol tam problem ze niektore auta sa prehrievali ( bolo to poznat na teplote oleja) resp chladili moc a myslim ze Skoda predpisala vymenu tychto pump za ine...
Listopad 17, 20186 r Na staré O1 jsem nikdy s tím neměl problém. Dneska jsem se snažil zespodu dostat k chladiči, ale abych mohl dát něco před něj, tak to se mi nepodařilo. Musím najít nějaký způsob.
Listopad 25, 20186 r S tím přehříváním je to častý jev stejně jako u octávie 3. Mě měnili vodní pumpu tento týden. Superb 140Kw. Tvářili se, jako bych si to vymýšlel a nakonec jsem jin udělal fotku. Po vytažení pumpy z auta byla clona zaseklá v zavřené poloze. Upraveno Listopad 25, 20186 r od AdoksS
Listopad 26, 20186 r Teplota byla 105 stupňů a dělalo to hlavně při zátěži ( dálnice ). A u superba na to žádné TPI není. Jen u octavie 3. Nic méně motor je to stejný EA288. Říkal mi technik, že to tam dělají dost často.
Listopad 26, 20186 r V tom SM je to popsane. Pricina je v chladici kapaline, pumpa je az nasledek. Je tam i servisni rada na jinou chladici kapalinu.
Listopad 30, 20186 r ten článek pod tím o Octavii RS 135kw vs Superb 140kw je pěkná bajka, do dlouhého kopce nad Mohelnicí Superb 140kw manuál nové Octavii RS TDI s přehledem ujel, a to se fakt Oktávka snažila od Olomouce závada vodní pumpy mě na Oktávce 110kw 2013 potkala asi v 60000 km, nastěstí se dalo dolévat a na etapy dojet z Brna do Prahy do servisu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.