Martin Bednář Vloženo 25. Červen 2018 Sdílet Vloženo 25. Červen 2018 To je dobrá elektrárna.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Ahojte, nemám pri sebe manuál, nedávno som kúpil Superb a chcem sa opýtať pár vecí, ospravedlňujem sa keď to tu už niekde je: 1. nastavenie sedadiel sa uloží dlhším stlačením tlačidla (1, 2, 3)? 2. mám infotaiment Columbus a ikony (tie obrázky loga) staníc nemám, sú tam len prázdne štvorce s názvom staníc, myslím, že som tie ikony mal, ale mi zmizli niekde, neviete ako ich tam dostať? 3. všimol som si pri umývaní že sa nedajú dvihnúť stierače, teda predné (stretáva sa to s kapotou) je to v poriadku? Na predchádzajúcich autách som sa s tým nestretol. 4. mám nastavený servisný interval 30tis KM, chcem, ale olej meniť skôr, je s tým potom v originál servise nejaký problém? Ten olej chcem dať meniť známemu do servisu spolu s olejovým filtrom, teda či originál servis to zistí cez diagnostiku apod. Ďakujem, pekný deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Každý dotaz bys měl dát do správného tématu :-) 1. ano 2. pokud jsi tam loga už jednou měl, tak máš nejspíš vypnuté v nastavení zobrazování log stanic 3. když po vypnutí motoru stiskneš páčku stěračů dolů, vyjedou Ti do servisní polohy a půjdou odklopit 4. dělej každou druhou výměnu u známého, dej tam originál filtr a nikdo nic nepozná Já třeba do autorizáku nejezdim vůbec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badura Vloženo 21. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2018 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiking Vloženo 24. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2018 V 7. 1. 2016 na 8:38, Anorex napsal: Sedadla v LaK mi přišly výrazně tvrdší a taky méně pohodlnější než třeba kombinace Alcantara/kůže ve Stylu Mám to podobně, kožená sedadla jsou sice praktická, pěkná a ventilace v nich je výborná věc, ale na mou postavu (173/75) jsou nepoddajná, nevedou a kloužu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Prosim majitele kozenych ventilovanych sedadel, jak dlouho trva vyhrati sedadel po zapnuti vyhrivani na stupen 3. U me nejmene 3min nez pocitim znatelne teplo ne prdeli. Fakt bida, za toto u me palec dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Rovnaka tragedia aj u neventilovanych L&K...trva to fakt hodne dlho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Alcantara/kůže to samý. Superb 2 hřál po pár vteřinách od zapnutí. U tohohle auta to začínám cítit až tak po těch 3 minutách :-( Btw. mi ještě přijde, jakoby ten výhřev byl indukční - tam kde se sedačky nedotýkám, tak je studená. U S2 tutově hřála celá sedačka aniž bych na ní seděl. Máte to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Alcantara, pri aktuálnych teplotách 0-5 stupňov nahriatie okolo 3 minút. Som zvedavý ako dlho bude trvať nahriatie vychladenej sedačky keď bude -20. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Je teoreticky mozne, ze sedadlo spolujazdca hreje menej (na rovnaky stupen) ako sedadlo vodica? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Mozne to je. Da se to naprogramovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 A da se nejak naprogramovat sila/rychlost vyhrevu? @Martin Bednář indukcni ohrev? Jak by to melo fungovat, jedine ze bys mel v prdeli kus zeleza :) Leda infra, ale to nehrozi. Spise bez zatizeni se ta decka tolik nespoji s tim potahem a hreje pak mene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 (editace) Ta intenzita a rychlost výhřevu se dají údajně nastavit - napiš místním kodérům. Třeba Ferdovi25. Je mi jasný, že tam nic indukčního není :-) Patrně to opravdu souvisí s tím, jak se ta topná dečka zatíží potahem sedačky. Ale jak říkám - u S2 mi topila celá sedačka aniž bych na ní seděl. Příklad: Nastartuju a vyjedu z garáže. Než všechno pozamykám, tak u S2 byla celá sedačka teplá. U S3 je studená - po chvíli začne topit ale jenom tam, kde se jí dotýkám. A pak se dočkám dalšího extrému, a to, i když po čase snížím vytápění ze 3. stupně na 1., tak po nějakém čase mě to pálí i na ten první stupeň a musím to vypnout.... Editováno: 28. Listopad 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 @ferda25 muzes prosim k tomu dat nejaky komenar. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Rovnako to mam aj ja, ale len na sedadle vodica. Sedadlo spolujazdca hreje na 1.stupen stale prijatelne. Nicmene nepredpokladam, ze s autom ktokolvek a cokolvek upravoval bez zasahu servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrKV Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Sedačku určitě potřeba zatížit, zkoušel jsem to na sedadle spolujezdce a když tam nikdo nesedí je prakticky stále studené.Mám látkové sedačky a i ty trvají chvíli,než se ohřejí,takže kůže musí být horší. Co jsem si všiml,tak já vůbec necítím,že by se mi vyhřivalo opěradlo, jen sedák,asi rozbitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZAV1 Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 Bohužel to blbé ohřívání opěradla bude vlastnost. Mám to stejně. Vždy jsem si tímto prohříval bolavá záda :) H Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wlady1980 Vloženo 5. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2018 U mna tak isto, teplo citim iba pod zadkom.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 v sportline mi hreje sedak aj operadlo. aj bez vacsej zataze sedadla (minuly tyzden mi cez noc zamrzla PET flasa s nealkom, tak som ju cestou domov zahrieval na sedacke spolujazdca) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Vidim, ze stejne problemy maji stejna reseni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrx Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 Dd, S3 TSI 162 kW, L&K, uvedeni do provozu 08/2017. Sedadla kuze, ventilace, vyhrivani, elektrika, masazni. Potvrzuji, ze vyhrivani sedadel (nez zacne clovek citit teplo pres obycejne kalhoty v zime i lete), minimalne 3-4 minuty. Za vuz 1.2M fakt spatny. Problem s nejnizsi polohou sedacky po otevreni vozu je taky hodne neprijemny (postava 2 m, potrebuji mit sedacku UPLNE nejniz). Autorizacni servisy neumi pomoc. Takze neustale davam dolu packou po nasednuti. Opet katastrofa. Pohyby sedacky v ostrych zatackach se neprojevuji. Zpracovani svetle kuze respektive VSECHNY namahane svy a napojeni, zejmena ohyby a rohy uplna a naprosta katastrofa. Staci vice zabrat dlanemi smerem od sebe a prosity sev praskne - prorizne kuzi a vznikne dirka / dira. Kuze zacina chytat barvu nosenych kalhot a jsou na ni vrasky v namahanych mistech - bocni vedeni atp. (ujeto 18K km). Zatim cistim kvalitnim prostredkem, impregnaci zatim neresim. mrx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 7. Duben 2019 Sdílet Vloženo 7. Duben 2019 Co myslis tou nejnizsi polohou sedacky ? A to ze se kuze zabarvuje od kalhot je prece ulne normalni jev u jakekoliv kuze i u sedacich souprav atd. Samosrejme ze na svetly to je videt nejvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kala33 Vloženo 10. Červen 2019 Sdílet Vloženo 10. Červen 2019 Zdravím mám superb III a chci vyměnit sedačky přední i zadní, dokázal by mi někdo poradit jestli je rozdíl mezi sedačkama ze sedanu a kombi? Mám kombi a mám možnost vyměnit sedačky bohužel jsou ze sedanu ale na první pohled vypadají stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jordan 14 Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Zdravím, může mi tu někdo říct zkušenosti z Alcantarou u Superbu 3 v letním období? Myslím tím venkovní teploty kolem třicítky, kdy nasednete do vozidla, pálí z počátku sedák jako u pravé kůže a co během jízdy s normálně puštěnou klimatizací 21-22 stupňů, potí se zadek, stehna? Mám zkušenosti jen s látkovými potahy, s kterýma jsem byl spokojený, ale u nové konfigurace Škoda-auto, když jsem viděl ty dvojbarevné látkové potahy ve Stylu (zatím jen na fotu) no hrůza. Trávím za volantem 6-8 hodin denně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlkl Vloženo 26. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2019 Ahoj, Mam bledu alcantaru sedak ma v lete napalil, ale dost sa mi potil chrbat na nej. Ked tak kozu a ventilaciu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.