Přejít na obsah

Po jaké době nebo km měníte stěrače?  

200 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo

Na Fabii III (předpokládám, že je to stejná kvalita jako pro Rapid) mi vydržely 20 měsíců. Zrovna dnes jsem je měnil, tedy přední i zadní a dával jsem tam opět originály, koupené  z webu škodadíly. Ty přední začaly v posledních dnech při tom neustálém dešti neskutečně vrzat, i když stíraly dobře a ten zadní vrzal a stíral špatně již od nového auta. Po výměně  neskutečná pohoda a ticho, akorát jak to asi dlouho vydrží, že? Auto mám garážované.  

• o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

Kdyby to někoho zajímalo (jen doplním informaci z předchozí strany), v originálních stěračích lze měnit jen gumičky - číslo dílu jedné 600mm dlouhé originální gumičky je 1K0955429B a cena cca 180 Kč vč. DPH.

Editováno: , autor: ondra.rs
doplnění
Vloženo
V 3. 12. 2020 na 7:03, ondra.rs napsal:

Kdyby to někoho zajímalo (jen doplním informaci z předchozí strany), v originálních stěračích lze měnit jen gumičky - číslo dílu jedné 600mm dlouhé originální gumičky je 1K0955429B a cena cca 180 Kč vč. DPH.

Ahojky. A jak se ta gumička mění?

Vloženo

Je zajímavé, že autokelly dnes zajíšťuje prakticky celý sortiment koncernu, tedy originální díly.

Jako na potvoru náhradní díl 1K0955429B, tedy gumičku nedodávají. Resp. systém číslo najde,

ale pod ním se objeví sada stěračů SWF za 1250 Kč.

Náhoda ?

Vloženo

No zrovna originální díly mají vesměs v Auto Kelly lepší cenu než ve značkových servisech, kde si dávají vyšší marže. Málo co mají skladem, ale objednají do druhého dne.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Chtěl jsem tím říct, že pokud člověk shání specifický originální díl, co nemají e-shopy, tak je levnější objednat v Kelly než v autorizáku.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...