Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

28 minut temu, Tinno napisał:

V ponuke Svetlo322f9703ea33f7bea0b400d35effd17a.jpg

Odoslané pomocou Tapatalku

Díky za obrázek.

[emoji6]

zdravim. Premyslim o koupi carisy mam superba 2 v zadu byli ledky z l&c ale sli pryc ledky dosvitily a nevypadalo to dobre pujde tam nastavit aby klasicke zarovkove pozicky svitily vic? zda se mi ze sviti celkem malo po prehozeni klasickych svetel :D

Upraveno od Luke541

Přátelé, potřeboval bych poradit, jak aktivovat Teardrop - dodatečné setření předního okna po originálním ostřiku spojeným s trojnásobným setřením skla.

V Caristě by to mělo být uvedeno pod názvem "Allow additional tear wipe after windshield washer use" ale nevím, která verze Caristy to umí na Rapidu zprovoznit. Vyzkoušel jsem asi 10 různých verzí včetně Beta verzí a nemohu najít. Případně prosím o informaci, zda tuto funkci Rapid MR 2018 podporuje.

Velice děkuji za odpovědi.

co znamena?

"show follow traffic regulations disclaimer in infotainment"

Po nastartování se ti na obrazovce infotainmentu zobrazí hláška s varováním, abys dodržoval předpisy.

Ahoj, chci se zeptat jestli už je možné v některé z verzí  aktivovat LED v SPZ. Předem díky za opověď. :) 

Upraveno od pavelbahensky

da sa cez caristu aktivovat citanie dopravnych znaciek? (kameru mam v zrkadle octavia 3)

V 2. 3. 2020 na 17:02, ovi napsal:

Přátelé, potřeboval bych poradit, jak aktivovat Teardrop - dodatečné setření předního okna po originálním ostřiku spojeným s trojnásobným setřením skla.

V Caristě by to mělo být uvedeno pod názvem "Allow additional tear wipe after windshield washer use" ale nevím, která verze Caristy to umí na Rapidu zprovoznit. Vyzkoušel jsem asi 10 různých verzí včetně Beta verzí a nemohu najít. Případně prosím o informaci, zda tuto funkci Rapid MR 2018 podporuje.

Velice děkuji za odpovědi.

Vzhledem k tomu, že jsem dosud nedostal odpověď, dovoluji si svůj příspěvek citovat.

Tuhle funkci jsem na Rapidu 2018 měl aktivovanou, fungovala. Dostupné to bylo snad ve všech verzích Caristy.

V 6. 3. 2020 na 9:26, Jojo Fábik napsal:

da sa cez caristu aktivovat citanie dopravnych znaciek? (kameru mam v zrkadle octavia 3)

Na Karoqa jsem tuto možnost neviděl, mám jinak čtení značek už z fabriky. Myslím, že u O3 to bude stejné...

Ano da sa. Sam som si to aktivoval cez Caristu

Před hodinou, Tinno napsal:

Ano da sa. Sam som si to aktivoval cez Caristu

cez ako verziu ti to slo lebo cez beta10 taka moznost nebola

Myslim ze to bola beta 6

Uz si to presne nepamatam, lebo v roznych verziach som si aktivoval rozne veci.

Dobrý den, žádám o pomoc.

Nainstalováno Carista 4.1 beta10 + Lucky Patcher 8.6.7 , načteno odemčeno ale nelze změnit žádná položka. Vše vidím šlo odeslat výpis na email ale nic nejde změnit.

Kodiaq vyroben 12/2019.

Děkuji

Dobrý den, funguje to krásně 4.1 beta12 ?

je potreba LP ?

mne ta nová ide ako diagnostika ale customization dlho načítava po 5 percent a potom sa to zasekne tá staršia mi išla hned...

Já to dělal s LP a funguje v poho, žádné delší načítání oproti minulým verzím jsem nezaznamenal

A jsou ve verzi 4.1 beta12 nějaké novinky, použitelné k úpravě kodovani vozidel Škoda?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.