PcGamer Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 mam jen takovou otazecku ikdyz mam nejnovejsi Caristu, muzu "nastavit" stale stejne funkce jako co jsem mel prvni. Je to tim ze moje jednotka vic nepodporuje?? Bo ze se vyvojari zameruji uz jen na "novejsi" auta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 takze je i mozne, ze kdyz stahnu starsi, tak muzu nastavit vic funkci nez pres novejsi zajimave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 před 18 hodinami, cilda1 napsal: Nová verze ,Carista 3.8 beta 5 ,upravit přes LP Carista++3.8+beta-5.apk Proč mi nejde aktualizovat? Píše Aplikaci nelze nainstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Vypni připojení k internetu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bflame Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Tak je to pravda mam najnovsiu caristu a nemam tam ani polovicku toho co som mal na starsej verzii neviem si zas zapnut ani to co som si deaktivoval.. napr. ostrekovace svetlometou kvoli stk... tak moc teda dakujem vyvojarom... cele zle. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 (editace) @Wooddyvypni připojení na net a zkus nejdřív odinstalovat starou verzi a potom nainstalovat novou a dále podle návodu přes LP. Editováno: 21. Říjen 2018, autor: cilda1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vilo5555 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 V 23. 9. 2017 na 12:04, sk0d@ napsal: Maly tip pre tych, co maju niekoho v UK - originalny adapter Carista za 10£ https://www.amazon.co.uk/Carista-Bluetooth-OBD2-Adapter-App/dp/B00YVHGTBM Carista adapter funguje skvele V 23. 9. 2017 na 12:04, sk0d@ napsal: Maly tip pre tych, co maju niekoho v UK - originalny adapter Carista za 10£ https://www.amazon.co.uk/Carista-Bluetooth-OBD2-Adapter-App/dp/B00YVHGTBM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinaw Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 V 17. 8. 2018 na 14:52, LukášCBR napsal: Neměl bys prosím i screen barev, které se nastavují hnedka pod tím ambientním osvětlením? Trošku jsem se v tom hrabala a mám na infotainmentu nějak popřeházené barvy pro výběr led pásků. A některé barvy nereagují... Moc by mi to pomohlo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 @PcGamer tiež to tak vnímam, auto Superb 2 FL a nové funkcie nepribúdajú. Asi sa vývojári zameriavajú na novšie komfortné jednotky. V podstate ani cez VCDS nie je čo nové nakódovať tak si myslím že ani Carista nové nevymyslí. Princíp kódovania používajú rovnaký. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Ale s tím rozdílem, ze u VCDS tyto nastavení zůstávají a přibývají další. Nejsou nahrazovány. To by mě teda opravdu štvalo a celá Carista by letěla do koše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 před 4 hodinami, cilda1 napsal: @Wooddyvypni připojení na net a zkus nejdřív odinstalovat starou verzi a potom nainstalovat novou a dále podle návodu přes LP. Tak hotovo, nepomohlo vypnout internet, ale odinstalovat starou a nainstalovat novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Na OIII přibývají nové fce prakticky každou novou verzí. Samozřejmě záleží na výbavě vozu. Naposledy přibyla volba změny ambientního osvětlení dle zvoleného jízdního módu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 je to skoda, ze mazaj "stary" funkce. Nevite duvod?? Kvuli mistu?? zas tech par Kb?? Zase zkouset stary verze?? ktera je pro moji jednotku nejlepsi je na dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 před 4 hodinami, martinaw napsal: Neměl bys prosím i screen barev, které se nastavují hnedka pod tím ambientním osvětlením? Trošku jsem se v tom hrabala a mám na infotainmentu nějak popřeházené barvy pro výběr led pásků. A některé barvy nereagují... Moc by mi to pomohlo. Děkuji Tady máš ty barvy, OIII nabízí míň nastavení než SIII, ale číslo barev je stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jandis Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Jestli to není tak, že položky co jsou odzkoušené v beta verzi již není třeba zkoušet. Koukněte, co je v oficiální verzi. Pro mou OII FL co nefunguje v betaverzi, to už pak není v oficiální verzi. Přijde mi nesmyslné, aby něci vyzkoušeli a pak to nepoužili. Myslím, že vše funkční a odskoušeně (send feedbk) je v ofiko verzi. Kdyžtak to potovnejte. Feedbk co nejsou žluté, jsou odzkoušené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 je pravda, ze mam betu, zkusim posledni verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinaw Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 @jandis díky moc, zítra to zkusím. Snad to rozchodím, jinak mě manžel zabije, že jsem mu sáhla na jeho Oiii RS... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_Cherry Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Ahoj, zkoušel jste někdo nastavit ,,Torque limiter interaction” z Medium na Disabled (vypnout)? Zdá se mi, že to pak zabírá trochu lépe odspodu a není tak znát nástup výkonu/kopanec při překročení 2000 otáček (turbo efekt). Nadruhou stranu proč by ten omezovč krouťáku takhle ve fabrice nastavovali? Jakej je rozdíl u ,,Throttle response behavior" mezi nastavením ,,Graduall controlled by Time'' a ,,Direct by Threshold''? Dík za poznatky Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Víte někdo jak funguje vypnutí Start / Stop při nastavení Method B? Jde SS zapnout tlačítkem, pokud potřebuji během jízdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 @ghost7 ziadna znama metoda to neumoznuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 (editace) Mám obd2 adaptér z alzy, fungoval mi pár dní na autě, pak jsem ho měl ještě u kámoše, tam taky fungoval, a teď už najednou ohromné problémy - buď ho carista vůbec nevidí, nebo vidí, ale vše trvá sto let (a nedoběhne). tzn načte třeba pár procent a pak konec. Nesetkal jste se s tím někdo? Koupil jsem právě tenhle abych se tomuhle chování vyvaroval.... Samozřejmě jsem zkoušet reboot telefonu, vypnout zapnout BT, odpárovat a spárovat... Zkoušel jsem to včera i dneska. Furt stejný. Reklamace? Ještě jsem to znova zkoušel - vložím do OBD portu a blikne zeleně a pak se hned rozsvítí červeně a tak svítí pak už furt. To dělá i vám co funguje normálně? Editováno: 22. Říjen 2018, autor: capo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Reklamace, ikdyž Alza. No, můžeš zkusit své štěstí. Raději se ani neptám na cenu, za kterou to Alza prodává. Tento reklamuj a mezitím si z Ali objednej ten, který je nejprodávanější (seřadit dle Orders) a minimálně za 1/3 oproti Alze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Tak reklamace úplně v pohodě, rovnou jsem dostal novej (a to mi nabízeli i vrácení peněz). Novej funguje zas ok, uvidíme na jak dlouho :). Poslal jsem debug log a čekám na status beta tester. Rád bych vypnul pípání kufru při ovládání na dálku, to asi carista aktuálně neumí? Má smysl to poslat jako námět do další verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 (editace) Carista ofiko verze 3.7.1 to umí. Vidím to v nastavení pro Superb III. Je to v sekci Doors/Windows/Remote: Power trunk beep - NO Editováno: 24. Říjen 2018, autor: ghost7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capo Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Aha, paráda, díky. Ještě jedna věc - ten zvuk co vydá amundsen když se zapne, ten mě taky štve, to asi Carista neumí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.