mir Vloženo 8. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2018 Jo jasně, díky. Hlavně jsem chtěl poradit ve které verzi ten HHC jde nakódovat na Fabii, protože už tu na něho padlo pár dotazů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 (editace) Nová verze,upravit přes LP 1.Carista++3.8+beta-13.apk nebo https://uloz.to/!gTz0YMbV5ALC/1-carista-3-8-beta-13-apk Editováno: 13. Prosinec 2018, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Kluci, je super že sem házíte aktualizace, ale dá se někde najít, co která aktualizace přináší? Mě Carrista rozhodila alarm v autě, (na Octavii 2 2005) a potřebuju zjistit, jestli se to v nějaké verzi tam vyřešilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Bohužel, to autor aplikace nezmiňuje ani při klasických verzích, natož tak v Betách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Nemáte někdo starou verzi? Řekněme 2 roky zpět? Chtěl bych to zkusit nastavit starou verzí, jestli to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 (editace) @Stringo večer , z 6.11.2016 verze 3,2 beta 2 a potom můžu další . Editováno: 13. Prosinec 2018, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 (editace) @Stringo můžeš zkusit Carista.ver.3.4.build.340199.apk carista3,2.beta.apk Editováno: 13. Prosinec 2018, autor: cilda1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Carista 3.8 beta 13 odomknuta staci nainstalovat. https://uloz.to/!ckYClXsWu3Wd/carista-v3-8-beta-13-apk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suppressu Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Vacsinu verzii najdes na "apkmonk.com", len nie beta verzie.... Staci ked das do vyhladavaca "apkmonk carista" a mas od najstarsej po.... [emoji5] 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo76 Vloženo 14. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2018 Zdravím chlapi, dá sa cez CARISTU naučiť riadiacu jednotku nový kľúč od auta? (imobilizér + dialkové ovládanie - Škoda Octavia III - 2014) Alebo s tým treba ísť radšej do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 robo76: Nedá. Carista je hračka na přepínání některých, vývojářem vybraných, předem daných hodnot. Není to komplexní nástroj na kódování. Servis je jistota, ale není nezbytný. Mě třeba před časem dokódovával klíč Ferda25. Jestli to máš do Strakonic daleko, určitě se najde někdo blíž. Stačí hodit dotaz do patřičné sekce tvého vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo76 Vloženo 15. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Dík za odpoveď. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cilda1 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 (editace) Nová beta,upravit přes LP Carista++3.8+beta-14.apk Carista++3.8+beta-15.apk Editováno: 19. Prosinec 2018, autor: cilda1 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk0d@ Vloženo 22. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 1 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimicz Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 (editace) Carista 3.8 beta 13 Octavia 3 FL 2017 2.0 DSG LED Zrušení start/stop Disable auto start/stop system (method A) = YES (12.1V LIMIT) Default NO (7.6V LIMIT) -------------------------- - metoda A, 12,1V - funkční, tlačítko zhasnuté, infotainment píše nedostupnost z důvody vysoké potřeby energie pro vozidlo, na multidotu se při zastavení zobrazí přeškrtnutý symbol a při jízdě zase mizí. Takže za mě spokojenost. Denní svícení - svit i zadních obrysových a předních parkovacích Scandinavian DRL: daytime running lights activate taillights (and parking lights for US/Canada) = YES --------------------------------------- - mám full LED takže v cariste pouze zapnout skandinávský rezim. - vpředu: normálně při denním svícení svítí silným jasem jen vodorovné pruhy, po zapnutí k nim svítí i parkovací tzn. ty tenké proužky uvnitř svítidel. Automatické zapínání potkávacích světel funguje normálně, vodorovné pruhy pohasnou na 50% a rozsvítí se hlavní LED. - vzadu: normálně nesvítí nic, po aktivaci červené led obrysových světel a osvětlení SPZ - Uvnitř: normálně v režimu Auto šlo podle symbolu parkovacích světel poznat, zda automatika přepla z denního na tlumená + parkovací. Nyní po aktivaci vlastně svítí stále parkovací k dennímu takže i symbol v přepínači svítí stále. Dokud není tma, nepoznáte zda svítite denním nebo normálním. Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: schimicz 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimicz Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 (editace) Carista 3.8 beta 13 Octavia 3 FL 2017 2.0 DSG LED Nastavení ostřikovačů světlometů Sekce Other: Headlight washer activation time = 600 MS Headlight washer activation delay = 2500 MS Activate headlight washers once every ... times the windshield washer is used = 1 ---------------------------------- V cariste jsem si nastavil Interval omývání světlometů: každé 1. použití ostřikovačů Zpoždění: 2500 ms Délka: 600 ms Pokud normálně krátce stisknu páčku ostřikovače, omývám jen okno. Pokud držím déle jak 2500ms tak se mi omyjí i světla dvěmi výstřiky 600ms dlouhými. Nastavení zpoždění ostřikovačů okna -------------------------------------- Normálně když jsem dal ostrikovat tak se nejprve nasucho rozjely stěrače a po chvilce začaly stříkat ostřikovače. Zkrácením zpoždění na 0ms začnou po stisku páčky hned stříkat ostřikovače na okno a pak jdou stěrače už na mokré okno. (Přesné názvy položek v Carista doplním do příspěvku za chvíli, nemám teď mobil s androidem a caristou u sebe) Třeba někomu pomůže, vyzkouším další věci a napíšu chování. Editováno: 26. Prosinec 2018, autor: schimicz 2 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeroA6M Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 Carista 3.8 beta 16 uplne odomknuta,staci iba nainstalovat :-) https://uloz.to/!xE5V28VBF1BM/carista-v3-8-beta-16-apk 1 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlodys Vloženo 23. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2018 funguje nekomu na OIII nastaveni calibrace palivove nadrze z tovarnich -12.8 na 4l? Mne to pise ze hodnotu nelze nastavit. diky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Ahoj, budu za vola, ale k čemu slouží ta mínusová hodnota té kalibrace palivové nádrže? Co tím změním, když dám jinou hodnotu??? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 Co jsem pochopil odkazy co tu byly, tak ta minus hodnota je default neco jako nenastaveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 24. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2018 před 15 hodinami, Hlodys napsal: funguje nekomu na OIII nastaveni calibrace palivove nadrze z tovarnich -12.8 na 4l? Mne to pise ze hodnotu nelze nastavit. diky za info Mě to na S3 taky nefunguje. Odeslal jsem info na podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 [mention=114139]schimicz[/mention] Zřejmě si zapoměl. Mohl by jsi zde napsat název fce “Zpoždění ostřikovačů oken” v Caristě? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schimicz Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 Upravil jsem svoje příspěvky s přesným textem položek v Carista. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 26. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2018 [mention=114139]schimicz[/mention] Nastavení ostřiků světel mám prakticky stejné, jde mi o nastavení “zpoždění ostřiku předního okna”, které zmiňuješ, ale které nemohu v Caristě najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlodys Vloženo 27. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2018 před 13 hodinami, LukášCBR napsal: [mention=114139]schimicz[/mention] Nastavení ostřiků světel mám prakticky stejné, jde mi o nastavení “zpoždění ostřiku předního okna”, které zmiňuješ, ale které nemohu v Caristě najít Ja to tam taky nemam OIII 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.