Publikováno Leden 20, 20169 r Dobrý den, chtěl bych se vás zeptat jestli si můžu sám opravit karoserií. Ke karosařovi se mi to nevyplatí tak popřípadě jestli to mám nechat tak nebo opravit si sám, a pokud sám tak jaké nářadí by jste mi doporučili a na co si dát pozor. Děkuji
Leden 20, 20169 r Karosar.cz ti je naprd bo máš v háji lak. Opravíš to sám, ale je otázka co od toho čekáš Jestli kvalitu nebo jen aby to nějak vypadalo. to ti pak stačí gumová palice a pixla spreje.
Leden 20, 20169 r Mrknul bych na vrakáče, těch zelených oktávek bylo celkem dost, třeba by se blatník našel.
Leden 20, 20169 r když od toho nic nečekáš, tak to nech být. Pořeš akorát blinkr, aby nevypadl úplně. Rovnat to nemá smysl - stejně to nenarovnáš a muset by jsi kitovat, takže pokud by se ti to takto nelíbilo, tak jedině jiný blatník - buď vrakárna (tyhle starý ale už moc nebejvaj), a nebo nový + lak. Asi bude i utržený nárazník.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.