oct Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 Tak jsem to vyzkousel, teplota 11°C, 2 osoby + neco v kufru. Tri mereni v rozsahu 12,5 - 13s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) Tak jsem to vyzkousel, teplota 11°C, 2 osoby + neco v kufru. Tri mereni v rozsahu 12,5 - 13s. Ten test jsi zkoušel s oktou co máš v popisu? Jestli jo tak je to Editováno: 29. Říjen 2006, autor: Peterer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 (editace) Presne tak. Pneu jeste letni, Kleber Dynaxer HP2. Editováno: 2. Listopad 2006, autor: oct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 a co chip od bitpoweu na oct 1.6 74kw.... umi to pokud se nepletu zvednout cca o9-10% a kroutak o 10% ale bude to vubec znat na takhle slabem motoru az 6tisic kc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeedyTuning Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 puvodne 74kw/102ps kroutak148/3800 po chipu 84kw/114/167kroutak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 1. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2006 puvodne74kw/102ps kroutak148/3800 po chipu 84kw/114/167kroutak Otazka je jak moc sdou ty cisdla "po chipu" realne ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Prvne tomu never, za druhy to znat bude hodne, ja mam hodnoty viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14759 a znat to je hodne, ale verit se jim neda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Dneska jsem slyšel, že údajně chipuje i Škoda, tedy myšleno výrobce. Nevíte o tom něco seriozního? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Zkus test, z 80 na 120km/h na 4rychl. stupeň, 1osoba, rovina, no a dát tomu kotel...Origo 81kW má 8,5s a čip by měl mít 6sec. Zkus to změřit. Tak jsem vcera konecne testoval. Rovina, +3 st. C, zimni pneu 16", jedna osoba v aute. Celkem 5 mereni v rozsahu 6:05 az 6:25, takze to celkem odpovida... i kdyz samozrejme je to subjektivni, jelikoz mobil v ruce nejsou moc presne stopky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 Zkus test, z 80 na 120km/h na 4rychl. stupeň, 1osoba, rovina, no a dát tomu kotel...Origo 81kW má 8,5s a čip by měl mít 6sec. Zkus to změřit. Tak jsem vcera konecne testoval. Rovina, +3 st. C, zimni pneu 16", jedna osoba v aute. Celkem 5 mereni v rozsahu 6:05 az 6:25, takze to celkem odpovida... i kdyz samozrejme je to subjektivni, jelikoz mobil v ruce nejsou moc presne stopky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Včera test proběhl. Octavia org. 81 kw nyní má mít 103 Kw . Tři osoby zrychleni 6.3 sekundy. Spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Včera test proběhl. Octavia org. 81 kw nyní má mít 103 Kw . Tři osoby zrychleni 6.3 sekundy. Spokojenost. Máš čip Sportmotor, že jo. Na tři osoby super čas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 jo sportmotor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedy.bear Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 čauves, nemáte někdo zkušenost s firmou UR Tuning? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 čauves, nemáte někdo zkušenost s firmou UR Tuning? Slysim poprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedy.bear Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 firma z Prahy, můřeš mrknout na stánky www.urtuning.cz. dělaj všechny možný auta, tak jen jaký maj refernce tady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laci Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Chlapi co máte čiplou 1.8 bez turba, jaký tam je nárůst výkonu? Začínám o tom taky přemýšlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 1.9tdi 66kw+powerbox(2500kc) =min.81kw moje zkušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 1.9tdi 66kw+powerbox(2500kc) =min.81kwmoje zkušenost Akorat ze si myslim, ze powerbox je to nejhorsi, co muzes pro motor udelat :-( A hlavne s chiptuningem to nema nic spolecneho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocht Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Chlapi co máte čiplou 1.8 bez turba, jaký tam je nárůst výkonu? Začínám o tom taky přemýšlet. mel jsem a bylo to znat,sice ne moc,ale lepsi to urcite bylo. Tahlo to lip odspoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 čauves, nemáte někdo zkušenost s firmou UR Tuning? To bude asi čipování na urologii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlup Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 VladaTp Tak co ta brzda, Byl nebyl.Jak to vypadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 VladaTpTak co ta brzda, Byl nebyl.Jak to vypadá. Nebyl, neni cas :-( Dalsi vec je, ze mereni na valcove brzde neni moc objektivni, aby to bylo presne zmereno, musel by motor ven, jinak je mereni ovlivnene spoustou velicin... Druha moznost by byla, nechat to zmerit pred cipem a potom, coz jsem neudelal :-( A hlavne, ani mi mocn ejde o to, kolik to ma kw nebo hp, ale o to, ze ted to auto jede podstatne lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Dneska jsem slyšel, že údajně chipuje i Škoda, tedy myšleno výrobce. Nevíte o tom něco seriozního? Take jsem slysel, ze skoda vymeni RJ a navic na zmenu dava zaruku. Akorat ta cena je cca. 2x vyssi nez od jinych chiptun. firem. Bylo to pro OII, jestli delaji i OI to nevim, ale dle meho by to nemel byt zadny velky rozdil:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Dneska jsem slyšel, že údajně chipuje i Škoda, tedy myšleno výrobce. Nevíte o tom něco seriozního? Take jsem slysel, ze skoda vymeni RJ a navic na zmenu dava zaruku. Akorat ta cena je cca. 2x vyssi nez od jinych chiptun. firem. Bylo to pro OII, jestli delaji i OI to nevim, ale dle meho by to nemel byt zadny velky rozdil:) Jo delaj i OI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.