ferokulda Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 U plechů píšou pro kotouč 232x9, což na Fabii III vzadu jsou. Tedy těžko říci, zda budou stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 tieto nové autá nemajú medziplechy , to mala F1 , O1 a pod aj to nie vzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 (editace) @suri.To jsem nevěděl. Tak aspoň ušetřím, až ty destičky jednou budu měnit. Akorát je zajímavé, že v dílenské příručce Brzdové systémy pro Fabii III se o nich pořád píše: "18 - Držák třecího segmentu; při výměně třecích segmentů vždy vyměnit; přiřazení --> Elektronický katalog originálních dílů" Editováno: 13. Duben 2023, autor: shrek_85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Duben 2023 Sdílet Vloženo 13. Duben 2023 chlapi neprezivajte to tak , rubali to tam hocjako to prišlo , na starých autách tam boli vždy tie pliešky a raz išli raz nie ... minule som dával origo platne podla vin na F1RS a boli bez plechov a plechy na aute samozrejme boli ... v nudzi sa daju pouzit aj stare , su nerezove a idu kefou ocistit ... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 14. Duben 2023 Sdílet Vloženo 14. Duben 2023 V 9. 4. 2023 na 15:01, ferokulda napsal: Jaké destičky byste doporučili ke kotoučům Brembo? Destičky Brembo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 20. Duben 2023 Sdílet Vloženo 20. Duben 2023 Takto vypada po 10 000km kombinacia kotuce-platnicky zimmermann....napocudovanie lacnota a funguju skvelo,funkcne,akusticky,aj vzhladovo 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrulin1 Vloženo 22. Duben 2023 Sdílet Vloženo 22. Duben 2023 I já dnes měním kotouče a destičky. Meziplechy jsem tam neměl, když jsem to rozdělal. K destičkam Ferodo jsem je v sadě dostal. Ale když je nasadím do držáku tam, kde by měly být, destička mi tam už nevleze. Bez plechů je v držáku usazena tak akorát. Takže navzdory dílenské příručce, na moje auto (2015) určitě nepatří. 🤷 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bruno47 Vloženo 22. Duben 2023 Sdílet Vloženo 22. Duben 2023 V 20. 4. 2023 na 18:44, Patrik1971 napsal: Takto vypada po 10 000km kombinacia kotuce-platnicky zimmermann....napocudovanie lacnota a funguju skvelo,funkcne,akusticky,aj vzhladovo Tak to jsem překvapen, já jsem nemam s Zimmerman moc dobře zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinak34 Vloženo 25. Duben 2023 Sdílet Vloženo 25. Duben 2023 Mám zažité z BMW kotouče Brembo+desky Textar a nikdy nebyl problém. Ale co dával "kolega" ty fotky na předešlé stránce, tak nic moc. Právě chci měnit přední kotouče a ty zimmermany vcelku překvapily dle fota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
do.mo Vloženo 5. Červen 2023 Sdílet Vloženo 5. Červen 2023 Ahojte, prosim, uplne zakladna otazka, kde zistim aky mam rozmer prednycha zadnych kotucov? A ci mam alebo nemame signalizaciu opotrebenia. F3 Combi 1.2TSI, 66KW, kotuce vzadu. Vdaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shrek_85 Vloženo 7. Červen 2023 Sdílet Vloženo 7. Červen 2023 Myslím, že zadní kotouče na Fabii mají vždycky stejný rozměr. Přední brzdy se dělají ve dvou provedeních: FS-III a FN-3. Ty první mají na třmenu vyražené FS-III z vnější strany, to jsou ty menší. Na FN-3 je z vnější strany vidět drátová pružina a jsou od pohledu větší. Na FN-3 se nedají nasadit 14" kola, protože se tam ty brzdy nevlezou. 15" kola tam pasují tip ťop. U té signalizace opotřebení si nejsem jistý. Mám 1.0 TSI 81kW v téměř plné výbavě s prodlouženými servisními intervaly a signalizaci opotřebení tam nemám. V dílenské příručce o tom nějaké zmínky jsou, ale tipl bych si, že většina vyrobených Fabii to neměla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FFA Vloženo 7. Červen 2023 Sdílet Vloženo 7. Červen 2023 Ja mám na skoda-diely.sk nahodene v garazi svoje auto s VIN cislom a tam ti pekne napise, ktory diel je vhodny pre tvoje auto alebo nie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Červen 2023 Sdílet Vloženo 7. Červen 2023 F3 ziadny snimac nema, v DP by mala byt zmienka o tom, ze kabel sa jednoducho striha/odstranuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Červen 2023 Sdílet Vloženo 8. Červen 2023 @do.mo F3 1,2 TSI 66kW ma predne kotuce 256mm priemer, mensie t.j. FS III. Vzadu ma 1,2 66kW ak bola kupena na SVK, tak kotuce v zaklade. Boli krajiny, kde boli bubny a kotuce sa priplacali ak niekto chcel. Signalizacia opotrebenia nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.